Gość Quattro Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Już o tym mówiłeś prawie rok temu i... kupiłes drugiego bo nie znam dla siebie lepszego dupowozu ;p [ Dodano: Nie 21 Paź, 2007 21:17 ] a tak w ogole Johnny to musze Ci skopac 4 litery na cwiartce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 no na mojego mułka to waleczki czekaja juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 no widzisz - a ja sie wychowalem na gaznikach a gdzies jeszcze chyba mam podwojenego abarthowskiego solexa do rajdow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wronka Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Tojest chyba sama końcówka..?! firmy KM....ładnei się prezentuje tylko ten odglos,,aitak zadnej mocy ona nie daje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal85 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Witam jestem tu nowy Podoba mi sie to autko moj szwagier takim jezdzi. Co kupic ?? 2,0 czy 1,6 .Szwagra 1,6 ma 90KM idize jak rakieta .Czy GTi duzo lepiej przyspiesza ??.No i spalanie ??wiaodmo benzyna kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Witam Kolegów Mam Pytanie - Zreszta Jak Każdy Jezdrze juz troche nissanem ale wersja amerykanską (Pulsar z 86roku w budzie N12) ale chce zakupić 100 nx 1.6 16v gaznik. upatrzyłem sobie juz jednego ale nurtują mnie 2 sprawy : 1.Jak jest naprawde z tym rozrządem - ile tak naprawde kosztuje ?? 2. Koleś od którego chce kupić mówi że bodajrze napinacz paska czy coś takiego :/ przy zimnym silniku lubi pisknąć ale że jest to normalne dla nissanów... ?? czy aby to prawda i czy wogule dobrze mi powiedział ?? Poradźcie coś Tak ogólnie auto które chce kupić wygląda nieźle , silniczek czyściutki(niemyty) , niezagazowany, przebiegu sie nieprzyglądnołem ale pracuje ładnie , po przejechaniu sie zero stuków Cene jaka koleś krzyczy to 4200zl za 91 rok - dużo ?? Aha i co to jest ta kolumna bo niełapie - gdzie mam patrzeć bo tutaj progi i reszta niezgnita Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Ad1. oryginalny koło 800zł, zamiennik koło 400zł Ad2. Nie ma tu paska tylko łańcuch I pewnie chodzi o kielichy z tyłu a nie kolumne hehe, patrz pod materiałem w bagażniku. A cena 4100 hmmm jesli dobry stan to spoko, proponuje podjechac do serwisu i sprawdzic mu kompresje silnika, tak na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Moze mowil o pasku klinowym a nie rozrzadu. Bo lancuch to raczej nie zapiszczy A jak nie sluchac grzechotania lancucha to rozrzad zostaw w spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wronka Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 I niestety kupiłem coś innego..;P nie sportowego VW VENTO 1.9 sdi,może tonie ma mocy ale autko jest w super stanie i nie cza nic robić tylko lac,ale zaniego to by kupił super 100nx;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 I niestety kupiłem coś innego.. Wspolczujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wronka Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Hehe...jedynie czego brak to MOCY...ale może kiedyś zaplikuje mu silnik ANF(ten od B5 115KM)+jakiś virusik..wtedy to już nie byłoby się czego wstydzić..tak to nie jeden podjezdza ale nawet niema co sie scigac...;Pbo głównie to golfy GTI i ASTRY GT.Ale zato mam autko cacy(czyt.bdb stan).No ale jest duża zaleta..;PSpalanie;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 No i kupilem panowie Mam nadzieje ze naleze do rodziny 100 nx Autko ma przejechane 190 tys... rok 91/95 , bylem nim na przegladzie i koles powiedzial ze zawias igła , hamulce ok , konserwacja od spodu , lekko stukniety z tylu ale zrobiony , silniczek pracuje ladnie równo , myśle i mam taką nadzieje że będę zadowolny , jest kilka rzeczy do zrobienia takich jak - bagarznik niechce sie otwierac przy pociągnieciu linki ... ktoś 2-gi musi mu pomuc (jeden ciagnie za linke a drugi za bagarznik) , nietryzma sie na siłownikach tylko spada , przednie lampy są za nisko i niechcą sie ustawić wyżej (regulacja jest na maxa do góry i gó*** widać ) , zbiorniczek na płyn do spryskiwacza chyba jest dziurawy bo świeci kontrolka że brak-wlałem mu litre-kotrolka zgasła na ok 30 sek i znowu zaświeciła - spryskiwacz nadal niedziała niewiem czy to wina że jest dziurawy czy litra to za mało bo idzie odrazu gdzieś wężami do tyłu do spryskiwacza , klamka z prawej storny odstaje leciutko ale widac po zamku że ktoś chciał tam włama robić , środeczek miodzio zero zniszczeń , auto miał dziadzia z kliniki dentystycznej taki zarobiony i postanowił go zrobić wiec wmontował spoiler na tylną klape , zderzaki i progi , oraz tłumnik oryginalny ultera z 4 kominami( po 2 na stronę) . chyba tyle ... opony musze zmienić bo są na alu 15stkach i bodajrze 215 rozmiar i jak skrece kołami na maxa to słychać tarcie wiec założe jakąś zime 185 albo 195 (jakby ktoś miał to prosze dać znać ) a na lato kupie jakieś ładne 17stki albo 18sto calowe koła zobaczymy jak to sie potoczy ... pozdrawiam jak będę miał fotki to wrzuce ... aha kolor auta biały. jeśli chodzi o wyposażenie to wspomaganie , reg. kierownicy , dach targa , alu , el.lusterka , podłokietnik , welur na fotelach i obiciach drzwi , centralny z alarmem , cena była jak dla mnie 4200 - przepłaciłem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 można powiedziec że po taniosći kupiłeś :-) Zapodaj jakies fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 ok oto pare fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Powiem to tak - wszystko mi w nim lezy ale przedni zderzak bedzie do wymiany - tyl i boki ok no i te fele zostawiam na zime a na lato bede chcial jakies 17scie albo 18scie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fck Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 stylistyczna porazka jak dla mnie mefisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Och ty w życiu... Co za aerodynamiczny pług... A kiedyś taki ładny był, biały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 podobają mi się progi bo są delikatne, natomiast przód i tył to hamskie dokładki, do tego ten spojler siegający wysokością dachu... nie no poratuj to autko kolego bo to na jakis wiejski tjuning rzucą :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Podobny po Częstochowie jeździł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czarek20 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Siema mam pytanei co może byc przyczyna ze mi temperatura podskakuje wczasie jazdy ponad 90 stopni...[; :?: :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pancin_007 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 sprawdz kolego ile masz plynu w chlodnicy i czy czasem gdzies nie ubywa...;D a po 2 nagrzewanie dobrze ci grzeje w kabinie?bo jesli coraz to slabiej to znaczy ze coraz mniej plynu ...jesli ok to moze jeszcze znaczyc ze termostat sie tnie.pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foster Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Siema mam pytanei co może byc przyczyna ze mi temperatura podskakuje wczasie jazdy ponad 90 stopni...[; :?: :?: :?: :?: Miałem podobny problem w 100NX SR. Sfajcył mi się przekaźnik wentylatora (puszka z przekaźnikami na lewo od aku, RAD FAN czy jakoś tak). Warto sprawdzić go i sam wiatrak też czy kręci podpięty na sztywno. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pasiak1987 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Siemano mam takie pytanko: ma ktoś może niepotrzebną lotkę do setki?? i za ile ?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 ktos cos wie o tym samochodzie? http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5845056 wydaje sie ladny ale fotki niezbyt dokladne i skad on ma tyle kucykow? :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 i skad on ma tyle kucykow? Pomylka (powinno byc 102), niewiedza albo sciema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi