rupert33 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Gdzieś w którymś temacie jak sobie przypominam było apropo zamienionych przewodów w zależności od miesiąca produkcji ale teraz nie mogę tego znaleźć. Wiem, że mowa była o połączeniu się jakimiś kompami diagnostycznymi czy coś takiego. Dobra to idę. Może uda mi się wypiąć całe gniazdo to je oblookam. Edit: Gniazdo wyjęte wygląda na spoko w te miejsca gdzie się wtyka zworkę dochodzą normalnie przewody (jeden zielony a drugi zielono-czerwony) Edytowane 18 Lutego 2015 przez rupert33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 zgadza się. To nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bodzilla Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Panowie gdzie w Primerze 1.6 16v z 1997 roku znajdę gniazdo obd?i ABS?pozdrawiam.model P11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldb Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Witam. Sprawdziłem dzisiaj spinaczem kody błędów i wyszło : 87- pozycja pedału hamulca (BPP) przełącznik I / II - awaria obwodu 98 - świece żarowe lampka ostrzegawcza - awaria obwodu Da radę jakoś samemu powalczyć, czy od razu kasę pompować w mechaników. Check raz się zapala, raz gaśnie. Robi się to już zasadniczo męczące, szczególnie w nocy. I szczerze mówiąc rozmyślałem już nad odłączeniem tej kontrolki na stałe. No chyba, że cuś poradzicie? Primera 2.0TD 2001 kombi CD20T 87 - u mnie trywialnie, przepalone włókno w żarówce stopu (P21) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajpo Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam serdecznie Mam Primere po lifcie 20 TD i w czasie jazdy zgasła i nie odpala dodam ze rozrusznik się kręci. check swieci sie cały czas nie gaśnie sprawdzałem kod błędy wymigało 55 czyli brak błędu a autka dalej nieda sie odpalić. Jakieś sugestje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trojan1973 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 witam panowie mam problem ze swym nissanem p11 a mianowicie po pracy przyjechalem auto dzialalo bez zarzutow po jakiejs godzinie juz nie chcialo odpalic ,zero reakcji nie podaje paliwa na wtryski i moje pytanie czy to moze byc wina imo ? zaznaczam ze kontrolka chek sie wcale nie swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kombik_p11 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Witam, podbijam wątek nie wiem co się dzieje ale po zwarciu owych pinów spinaczem check nawet nie mrugnie a i nadal mam problemy z odpaleniem auta w p11 2.0 td czy ktoś ma jeieś sugestie co do sprawdzenia błędów? Wyczerpały mi sie pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mika Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam . Moze ktoś z Was jest mi w stanie pomóc, a mianowicie po wymianie kół zimowych na letnie zapaliła mi się kontrolka tpms. Po podłaczeniu komputera wyskakune bład C1734. Może wie ktoś co to znaczy. Edytowane 28 Kwietnia 2018 przez Mika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi