Gość markoma Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 17 maja założyłem instalacje gazową IV generacji TOMASOTTO do mojej Almery 1.8. Butla w miejsce kołaa zaposowego 42 litry (efektywne 32 litry). Koszt instalacji 3000 zł. Gwarancja 24 miesiące. Przy zabudowie gazownik wymienił mi świece (przebieg w moim autku już wymagał wymiany 62kkm) oraz filtr powietrza. Jak na razie autko śmiga bezproblemowo. Oby tak juz zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 a co myślicie na temat polskich instalcji sekwencyjnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Mój ojciec założył polską instalację w Maximie, jakieś 2 miesiące temu. Póki co bezproblemowo. Z tym że polski to chyba tylko komputer jest. Wtryski i reduktor bodajże włoski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 właśnie się przymierzam do sekwencji za 2500zł z polskim sterownikiem, gośc mówił, że jakość porównywalna a koszty mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glocek Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ja mam w P11 GA16DE instalacje z polskim sterownikiem SEC (firmy LECHOLPG z Białegostoku). Do tego wtryski Valteki 1 Ohm oraz reduktor KME SILVER. Jak dla mnie po przejechaniu 4000 po miesiacu jest git. Koszt 2 400. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Perek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Witam panow i panie, ja natomiast mam Nissana Altime 3.5 SE wracam niebawem do polski i biore autko ze soba. Co byscie mi poradzili i w ktorej czesci Polski. Dziekuje z gory za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 KME Diego za 3000 PLN, zwróciła się po 23.000 km (niecały roczek) jedyny problem z eksploatacją to że załorzyłem u barana co nie umiał zgrać mapy wtrysków. Poprawki u fachury kosztowały 100 (olałem ignoranta i nie reklamowałem) i teraz hula aż miło. Oczywiście zawsze będzie to słaby punkt autka i trzeba się liczyć z koniecznością częstrzych przeglądów, większej dbałości u układ zapłonowy itp. Wg mnie warto! To najtańszy sposób na eksploatację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Panowie, z jakimi kosztami musze sie liczym montujac gaz do N15 1.4 16v z 1996r :?: Almerka ma przebieg kolo 160 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Za dość popularnego i sprawdzonego sequenta BRC w zależności od zakładu od 2400 do 2800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Dzieki, to musze przeanalizowac sytuacje, co najbardziej sie oplaca... Zmiana samochodu na diesla czy Almerka z gazem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyas Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 ja dałem za s24 2600zł po max upustach czakram Tarnów. a śmiga mi autko bardzo dobrze n14, 1,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Morozik Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 JA za sekwencję Stella dałęm 3600 pln w Tanowie pod Szczecinem ale było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ja za staga 300 plus żółte Valteki, butla 48L w koło (wchodzi 40) dałem w marcu 1850zł, plus 100 za wymiane na czerwone wtryski, rozwiercanie dysz i zgranie map u znajomego gazownika więc całkowity koszt 1950zł i chodzi bardzo przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 2800 za komplecik Landi Renzo Omegas, przez dwa lata wszystkie przeglady i regulacje gratis. montowane w kielcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawq96 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 2700 za BRC fly 24 do 1.6 w n15 w Łomży.. Mysle ze cena ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi