Gość cornholio78 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 dali zdjęcie sentry dla ściemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XGrzesX Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Niektórzy twierdzą,że nie będzie primery :? a znalazłem takie coś: http://www.motoplaneta.pl/index.php?1&...DESC&s=7853 Ale to tylko potwierdza, że nie będzie Primery .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaano Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 ja mysle ze Sentra to raczej.. Almera, Primera jest rozmiar wieksza wiec raczej to bedzie cos jak jedno z mniejszych Infiniti (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klichu Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Przy okazji wizyty w serwisie rozmawiałem ze sprzedawcą który powiedział........ że następnej Primerki już nie będzie. Wchodzi coś w stylu "MURANO" tyle że jak to stwierdził sprzedawca bardziej osobowy niż terenowy. Szkoda ale za to to coś nowego może być cool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziombalova Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 No wreszcie udało mi się dokopać do archiwalnego numeru w którym to widziałam.. No troche mnie to zmartwiło :sad: Następca Primery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ta Tiida to mi wygląda raczej na następcę Almery. Gdzieś niedawno czytałem, że ów następca ma się pojawić już tej jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziombalova Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 No z Primerą dużo wspólnego nie ma... Taka troche Meganka :? A tu pare szczegółów Tiida No i w bardziej przyjaznym języku: Tiida A tu dobre foty: Tiida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sylwas Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Według mnie Tiida to już nie NISSAN tylko szmelcowata renówka która się cały czas sypie... najgorsze jest to że nawet wyglądem .. przypomina Renaulta .. niestety ale NISSAN chyba umiera :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaano Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 a nie moga puscic tego Skyline'a z tej oficjalnej Japonskiej stronki - cudo!! W stanach to ktorys z Infiniti ...bajka, ...ale tylko w amerykanskiej cenie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adek19 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ta tiida nawet nie taka glupia ale zeczywiscie podobna do renowki :sad: niestety jesli mialbym wybierac miedzy accordem, avensisem i ta tiida to napewno nie wybral bym nissana ale wydaje mi sie ze zmieniaja nazwe poniewaz P12 nie odniosla sukcesu na rynku i nowa nazwa chca zainteresowac klienta obawiam sie jednak ze tiida jesli wejdzie to tez zadnego wiekszego sukcesu nie odniesie bo w tej klasie trudno odniesc sukces szczegulnie z takim wygladem japonczyki z nissana powinni to przemyslec i chyba lepiej jak by zostala nazwa primera, zaprojektowac cos pozadnym wygladem :!: ale w tej kwesti chyba wiecej maja do powiedzenia francuzi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Tida to jest odpowiednik almery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 krótko mówiąc KICHA wracając jeszcze do P12 mi osobiście bardzo ten model się podoba szczególnie w odmianie 5-drzwiowej i chętnie za kilka lat nabyłbym taką primerkę nawet z silnikiem 1,8... no cóż mamy za***iste forum ale prawda jest taka że z tej marki powoli robi się... (niech każdy sobie dopowie) ahhhh tylko ta Z... właśnie wczoraj wpadłem do szkoły a tam na parkingu Z350 pytam czyje to... no i okazało się że jednej Pani z rektoratu... hmm może da się przejechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ceziman Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 czy niedlugo wszystkie samochody ze znakiem nissana beda roznily sie od nedznego renault... no wlasnie... tylko znakiem na masce? przykre... mam nadzieje, ze przynajmniej te z wyzszej polki m. in 350Z pozostana oryginalnym nissanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziombalova Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Tida to jest odpowiednik almery Słyszałam że Note zastąpi w ofercie Almerę- która od bodajże 2008r ma z niej wylecieć :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Jak by nie patrzeć, co by nie mówić idzie ku gorszemu. Stylistyka nowych renault-nissanów kompletnie mi nie leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziombalova Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Wyglądem już raczej limuzyny nie przypomina- ale patrząc na sprzedaż ostatniego wcielenia Primery trochę się nie dziwię że próbują sił w innych kategoriach :? Tiida rzeczywiście bardziej pasowałaby na następce Almery ale tu chodzi raczej o warianty silników i standard wyposażenia. Tiidy mają mieć mocniejsze jednostki po prostu i więcej bajerów i tym chyba tylko będą do Primery nawiązywać :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ceziman Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 a mi ten caly Note bardzo przypomina Modusa... przykre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 no cóż. kolejne nissany to już renówki, trzeba się przeżucić na hondę albo toyotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ceziman Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 albo mazde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Albo mitsbishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adek19 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 popieram kolegow na szczescie jeszcze jest pare prawdziwych japonskich marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi