Gość Mrozu Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Zerkopol w Legionowie Dokładnie o nich mi chodziło. Wyjołeś mi tą nazwe z ust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milo Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 tia jak zerkopol mi kiedys palnął cenę za przerobienie amortyzatorów do n15 to wyszło drożej niż samochód prawda jednak, że znają się na robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 300zł za regulacie obu amorków (w tym czynnosci które wymieniłem na poprzedniej cenie) Modyfikacje amorków przeprowadziłem we włąsnym zakresie, coby wkłady wchodzily w MC persona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomciuu Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ja obecnie mam bardzo porąbane zawieszenie, bo z przodu jest seria (wygląda jak terenówka), a z tyłu jakby -40, -45mm (albo sportowe, albo padnięte - jak coś jest w bagażniku, to koło wchodzi w błotnik). Od forumowego kolegi, fenola, kupuję sprężyny H&R, które katalogowo obniżają zawieszenie o 35mm - seryjne amory powinny chyba wystarczyć? Słyszałem takie przypuszczenia, że amortyzatory - zarówno przód (który się obniży), jak i tył (który się nieco podniesie) - zaczną pracować w innym, niezużytym zakresie, przez co będę mógł dłużej zwlekać z ewentualną wymianą. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Słyszałem takie przypuszczenia, że amortyzatory - zarówno przód (który się obniży), jak i tył (który się nieco podniesie) - zaczną pracować w innym, niezużytym zakresie, przez co będę mógł dłużej zwlekać z ewentualną wymianą. Co o tym sądzicie? teoretycznie ma to jakis sens - ale sprawdź tlumienie przed zmianą sprężyn i później po - wtedy będzie wiadomo na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 moja gt po wyjechaniu z salonu odrazu wskoczyła w H&Ra ale amortyzatory zostały seryjne ja po 100tyś wymieniałem sprężyny po było citke za nisko i twardo i przy okazji kupiłem nowe amortyzatory-do GT Kayaby ExcelG przejechałem na nich 10tyś km i są jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelb6 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Wracając do tematu miałem kiedyś w sunny springi -30mm chyba weiteca,były czerwone,teraz weitec robi zielone,jeździło się fajnie,amory seryjne dawały radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Może tu się podłoczę... Zakupiłem Y10 na sportowych sprężynach z tyłu i tu się zaczynają problemy... jedna pękła... teraz nie mam pojęcia na co je wymienić... amorki też są inne niż seria (krótsze). Jak można stwierdzić co to były za sprężyny tudzież jak dobrać inne?? Ma ktoś w tym jakieś doświadczenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viehu Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Niestety...jak ze wszystkim... do Saniacza, brak dedykowanych zestawów zawieszenia. Też mysle o wymianie ,ale trzeba kombinowac a jakos nie mam zamiaru byc królikiem doswiadczalnym eeech te moje ukochane Gti. Drogies ty strasznie Może ktos juz przerobil ten temat w SR20DE i cos poleci sprawdzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi