Leon 73 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 No super, jak popatrzyłem to aż mi się zachciało wymienić silnik w moim pathu. Aktualnie stoi on na warsztacie i boryka się z problemami po kiepskim paliwie , no i czekam na zawiechę Dobinsons +2". Ale tam u Ciebie to jazda na maxa . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daczkes Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) No super, jak popatrzyłem to aż mi się zachciało wymienić silnik w moim pathu. Aktualnie stoi on na warsztacie i boryka się z problemami po kiepskim paliwie , no i czekam na zawiechę Dobinsons +2". Ale tam u Ciebie to jazda na maxa . Pozdrawiam robimy offtopa troche ale zaprowadziwszy naszego d22 z OSP do warsztatu obejrzałem patrola którego zrobili z benzynową v8 z chevy, myślę że śmiało mógłby robić za pomnik tam gdzie w d22 zaczyna się błotnik w ich patrolu kończy się opona swoją drogą ciekaw jestem jak nowe BFG AT się sprawdzą w pickupie Edytowane 18 Listopada 2011 przez daczkes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon 73 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Jak w każdym innym czyli rewelacyjnie. Wiadomo, że na przeprawę tym nie polecicie ale poza extremum to jest ok a i na czarnym w porzo. Ja mam u siebie jednego D22 i w tym sezonie brałem do niego lacze, Akurat BFG były niedostępne, a okazyjnie po dobrej cenie wpadły mi w łapki General Garber no to je łyknąłem i też są niezłe. Troszkę na nich polatamy to będę miał porównanie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriand0088 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Szybkie pytanie. Czy można złożyc opony 235/70/16 czyli fabryczne od Terrano II na felgi o ET20??? Czy bedzie cos przeszkadzac w jezdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosg Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam, Ciekawy temat. Ja polecam Wrangler Duratrac - Goodyeara. Na lato, na zimę też się nadadzą. Na szosie jak AT, a w trudnym terenie radzi sobie lepiej niż nie jeden MTek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Necro Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Koledzy forumowicze mam opony do sprzedania: 265x70x16 Collin's Nordic. Stan: nowe oraz BFGoodrich Mud Terrain 235x75x15 używane, w stanie dobrym, gł bieżnika 10mm (nowe mają 14mm). więcej informacji na priv. Edytowane 6 Stycznia 2014 przez Necro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 DAJ FOTO TYCH COLINSÓW , I JAKA CENA jak podałeś linka to wyskakiwaly bf goodrich-e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Necro Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 DAJ FOTO TYCH COLINSÓW , I JAKA CENA jak podałeś linka to wyskakiwaly bf goodrich-e jakby ktoś był tym zainteresowany jeszcze to prosze o wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witam. Jeżeli ktoś ma zapotrzebowanie to posiadam na sprzedaż 4szt goodyear wrangler rt/s 235x75xR15 stan do dobry+. Wiadomość na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Miał już ktoś okazje jezdzic na cooper discoverer stt pro? Interesuje mnie jak sie one zachowują na asfalcie i zima. Stare estteki byly rewelacyjne. Ciekawi mnie co ulepszyli. Czy właściwości terenowe czy drogowe. Przetestowalem coopery stt pro. W terenie lepiej robia jak zwykle stt. Ale sa tez glosniejsze na asfalcie i raczej na snieg sie nie nadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 opony MT "z natury" nie nadają się na śnieg Ciekawi mnie co ulepszyli. Jak to co ulepszyli ścieralność, mają się szybciej zużywać, podobnie było z BF Goodrich, pierwsze Goodrich-e (KM1) były bardzo twarde, miałem kiedyś nówki i po przejechaniu ok 30 000km z bieżnika ubyło ok 1mm, teraz mam KM2 z przebiegiem ok 10 000km i już widzę, że ubyło więcej niż w KM1 po 30 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapek Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Pathfinder R51, będzie potrzebował na zimę i do lasu, komplet kół. Rozmiar 15-16", piaskarka i sprzęt lakierniczy jest, także ważne aby były proste a nie tylko wyglądały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 opony MT "z natury" nie nadają się na śnieg Jak to co ulepszyli ścieralność, mają się szybciej zużywać, podobnie było z BF Goodrich, pierwsze Goodrich-e (KM1) były bardzo twarde, miałem kiedyś nówki i po przejechaniu ok 30 000km z bieżnika ubyło ok 1mm, teraz mam KM2 z przebiegiem ok 10 000km i już widzę, że ubyło więcej niż w KM1 po 30 000 Z moich obserwacji wnioskuje ze w tym przypadku jest na odwrot. Te sa twardsze od stt. I na sttkach dobrze sie po sniegu jezdzi ,Ale znikaja w oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi