Gość Mrozu Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Wszok jak będe się z nim widział to pstrykne fote. Generalnie wystarczy jak wejdziesz na niemiecki ebay, bo on z tamtąd go ściągał. Zapłacił coś ok. 100Euro plus przesyłke. Kolektorek jest z nierdzewki (fajnie się opalił na złoto-niebiesko), ma wyjście na EGR i na sonde laumba. Jordi u Czarka nie ma odcięcia, bo to gaźnikowiec. Ja z nim jak na razie kręciłem do ok. 7200-7500 i zero oznak jakiegoś kolwiek spadku mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 A co z sonda lambda zrobiles?? Bo ja tez mam juz wszystko tylko zespawac i nie wiem za bardzo co z sonda mam zrobic sonda lambda jest zamontowana, jest ona zaraz za zejsciem sie 4 rurek z kolektora w jedna do wydechu, porobie fotki niedlugo to wrzuce jak to sie prezentuje w silniku wszystko, w czwartek robie sprzeglo wiec porobie tez testy [ Dodano: Pią 27 Paź, 2006 ] Zrobilem juz zdjecia zamontowanego kolektora w silniku : wczoraj tez zamontowalem wreszcie nowe sprzeglo (tarcze, docisk i lozysko) i teraz wreszcie mozna jezdzic. Testow jeszcze nie robilem przyspieszenia, ale powiem tak jest mesko :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Fajnie ci wyszło ja zrobiłem dopiero flansze i czekam na rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 wylgląda całkiem przyjemnie - ciekawe jak osiągi, shamujesz auto ?? możesz zupdatować swój projekt teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Byłeś na hamowni :?: bo czekamy na wykresik z ponad 100 konikami :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 juz niedlugo juz niedlugo, auto teraz u lakiernika stoi jak bedzie kompletnie gotowe to zrobie pomiar pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Co się nie chwalisz co ?? Na nowym kolektorze auto setkę osiąga w 8,6 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Co się nie chwalisz co ??Na nowym kolektorze auto setkę osiąga w 8,6 sek Poważnie :shock: To chyba sobie takiego suniaka kupie i mój nawy silnik w nim zamontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 O to by ponizej 8 kręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 no zgadza sie auto dostalo naprawde duzego powera, ale to jeszcze nie wszystko, bo dzisiaj montuje pewne magiczne waleczki od naszego forumowego dr nismo i dopiero wtedy porobie oficjalne pomiary i podam na forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 NA te chwile pracuje nad regulowanymi kółkami rozrządu i będe modyfikować wałki ssące z QG18DE - to dopiero się zacznie No czekam na wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Pewnie wałeczki z Dsa czekamy na hamowanko To ile może kręcić taki sunny http://www.autoscout24.de/home/index/detai...tsg_detail_bild Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Piękna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 wydech tez bedzie z kwasa , oczywiscie chodzilo mi o 1,5 cala, nad walkami i glowicy narazie sie nie zastanawialem, obecnie oprocz kolektora i wydechu jestem na etapie sciagania calego body-kitu od sunny / pulsara GTi-R z angli (przednia maska, progi, przedni tylny zderzak) podstawowe błędy : różnica pomiędzy średnica a promieniem jest kolosalna jak pisze promień 1.5 cm to średnica 3cm a jeśli 1.5cala to średnica 3 cale więc jeśliod głowicy puścisz 3 calowe rury to jestem ciekaw gdzie to upchać więc przemyśl i pisz konsekwentnie do stanu faktycznego a nie głupoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi