Gość dimas Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 telefon tez mam. kola 17cali navi xenon ale swiatelek brak :< i pilota tez :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Pilot przydaje sie w codziennym użytkowaniu radia, wystarczy nacisnąc raz i masz inna stację. Na konsoli 2 razy, niby nic ale ...... poszukaj na allegro u gości co sprzedają na części P12 sciagane z anglii np. http://www.allegro.pl/item144647702_nissan...ie_czesci_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dimas Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 z tym pilotem to chyba by nie bylo takie proste.czy on jest na kierownicy i sie kreci czy przymocowany do kolumny? znalazlem jeszcze jeden minus pamietam ze na poczatku po zakupie bardzo czesto przez przypadek wlaczaly sie awaryjki ten przycisk jest troche w zlym miejscu :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 z tym pilotem to chyba by nie bylo takie proste.czy on jest na kierownicy i sie kreci czy przymocowany do kolumny?znalazlem jeszcze jeden minus pamietam ze na poczatku po zakupie bardzo czesto przez przypadek wlaczaly sie awaryjki ten przycisk jest troche w zlym miejscu :diabel: Pilot jest przymocowany do kierownicy i razem sie z nia obraca, co do awaryjnych to moim zdaniem sa w dobrym miejscu, przypadkowo nigdy mie sie nie włączyły. Moge włączac je trzymając łokiec na podłokietniku ale tak jak powiedziałem to moje zdanie...... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziombalova Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 znalazlem jeszcze jeden minus pamietam ze na poczatku po zakupie bardzo czesto przez przypadek wlaczaly sie awaryjki ten przycisk jest troche w zlym miejscu :diabel: Dokładnie- pare razy mi się zdarzyło Po wizycie w warsztacie: znów łączniki stabilizatora, z tyłu stukał tłumik- ciekawe że dopiero w trzecim warsztacie to odkryli :036:. Dodatkowo przyjarał lekko zderzak- ale już wszystko ok Aaa to dobre- poprzedni "fachowiec" założył mi klocki na odwrót :zdziw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Po wizycie w warsztacie: znów łączniki stabilizatora..... To efekt jazdy na takich kapciach jak twoje....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziombalova Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 No wiem Na zime mam 205/60/R16 a na wiosnę będę musiała coś zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 No wiem Na zime mam 205/60/R16 a na wiosnę będę musiała coś zakupić Ja mam w takim rozmiarze letnie i zimowe. Łączniki wymieniłem raz po 68 tys. km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dimas Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Lato przejeździłam na firmowych 225/45/R17 -ciężka sprawa. Na przyszłe lato musze sie zaopatrzyć w jakieś bardziej "polskie" to ciekawe ja mialem orginalnie zamontowane 215/50R17 225 nawet nie mam w papierach wbitych ze moga byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziombalova Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 to ciekawe ja mialem orginalnie zamontowane 215/50R17 225 nawet nie mam w papierach wbitych ze moga byc. Koleś w ASO w którym sprawdzałam furkę przed zakupem mówił że były takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi