Coobcio Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Mam takie pytanko czy silnik SR20DET podejdzie do sereny? Wiem ze do aut fwd nie podejdzie ale serena to rwd. Pytam z czystej ciekawosci, nawet nie mam sereny Ja u siebie mam SR20DET - wszytko bolt on... tylko jest taka kwestja że były SR20DET pod FWD i RWD... SERENE trzeba zaliczyć do tych RWD, nawet wersia 1,6 ma mocniejsze i większe sprzegło nić taka priemra z tym samym silniczkiem... Ps. jakby ktoś chciał to posiadam takie sprzęgło w stanie BDB do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaca2206 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Dzisiaj wywaliłem mój filtr i zalożylem stożek i jestem mile zaskoczony bo auto jest bardziej żwawsze a tyle zostalo gratów po starym filtrze najgorzej było wyciągnąć tlumik szmerów . Jutro wrzuce fotki mojego stożka. [ Dodano: Czw 03 Maj, 2007 05:02 ] tak wygląda mój stożek w aucie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Odgrzewam trochę temat. Napisz jaca2206 jak sprawuje Ci się Serenka z tym stożkiem. Jak spalanie i dynamika. Może założę sobie coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 jaca2206,widziany ostatnio Nie 18 Lis, 2007 23:59 ja miale w serenie stożek i szybko go wywaliłem bo oprócz hałasu żadnej pozytywnej zmiany nie odczułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Wiem, bo zajrzałem. Nie znaczy to, że nie odpisze. Czas najwyższy się odezwać. PS. Aż taki hałas. Może być jeszcze głośniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ten filtr stożkowy to ja bym odsunął od przepływki o jakieś 10-15cm tak jak jest zakłuca nieco jej pracę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SFCTOMEK Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 jaca chyba sprzedał swoja Sarnę bo jej już dawno nie widziałem a mieszkamy na tym samym osiedlu w Szczecinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djembe Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 WitamNie wiem ile w tym prawdy ale elektronik samochodowy rzucił dzisiaj, że te silniki mają potencjał tylko trzeba zdjąć blokady, które producent założył(wszystkie eko śmieci) i twierdzi że jak założę sterownik od 2.0, przełożę immo z kluczyka i walnę większy zbiorniczek wyrównawczy żeby mi się to to nie gotowało to kilkanaście koni mi przybędzie. Wtyczka do kompa w wiązkach jest taka sama jak w 1.6. Do tego emulator lambdy co by mniej sonda widziała i kopa miał większego. Fanaberie czy prawda? ]:-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi