Gość mrówa Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Mojej siostrze urodzilo sie 4 dziecko do tej pory posiadali 2 auta siostra ma obecnie p11 2,0 combi rok 2000, to auto wystarcza jej w zupelnosci do rozworzenia dzieci do szól :wink: jej moąż posiada toyote corolle combi 2,0 z 2005 roku bylo wszystko ok 2 rodziców 3 dzieci razem 5 :wink: ale teraz jest 4 dzieci :mrgreen: i potrzebne duze auto wymogi to AUTOMAT,dynamika,przestrzen,wygoda,nie starszy niz 1999 NA 2000r i nie francuz ani wloch oraz najwazniejsze min 6 siedzen w 3 rzedach i prócz tego olbrzymi bagarznik :wink: auto ma byc jako 3 auto w rodzinie uzywane sporadycznie na wyjazdy cala rodzina na wakacje swieta itd na co dzien bedzie stalo:) do scisej czoLówki przeszly następujace auta NISSAN QUEST OPEL SINTRA TOYOTA SIENNA TOYOTA PREVIA TOYOTA PICNIC HONDA SHUTTLE MERCURY VILLAGER OLDSMOBILE SILHOUETTE PONTIAC TRANS SPORT MONTANA VOYAGER I TAK NAJBARDZIEJ ODPOWIEDNIM AUTEM BYLO KTÓRES Z BLIZNIAKÓW OLDSMOBILE ALBO PONTIAC, AUTA DA SIE ZNALESC CZESCI WSZYSTKIE NAWET NAJDROBNIEJSZE SA DOSTEPNE W PRZECIAGU OD 3 DO 7 DNI,NATOMIAST ZAWIESZENIE SWIATLA LUSTERKA PASKI SA DOSTEPNE OD REKI, ALE WADA JEST SILNIK V6 3350 CM3 PALI KOLO 30 L NA 100Km. MERCURY BYLBY ODPOWIEDNI ALE TAK SAMO JAK BLIZNIAK SATURN MA TEN SAM PROBLEM BRAK DOSTEPU DO CZESCI BLACHARSKICH A Z IMPORTU NAWET NA TAKA ZECZ JAK REFLEKTOR MOZNA CZEKAC MIESIACAMI SZKODA BO ZAWIESZENIE I SILNIK V6 2960 CM3 PALIL NIE WIECEJ NIZ 20 LITRÓW I FUNKCJONUJE ROWNIEZ W NISSANIE QUEST. HONDA ZDECYDOWANIE NAJMNIEJSZA I STYLISTYKA NIE POWALA WNETRZE PRZESTAZALE. WOYAGERY SKOLEJI MAJA CZESCI WSZYSTKIE OD REKI DOBRE SERWISY ASO ALE!!!!!! SPALANIE POWALA TOYOTY PICNIC MICRO BAGAZNIK TAK SAMO JAK PREVIA WIEC DO CZOLÓWKI WCHODZA 3 AUTA TOYOTA SIENNA ,CZESCI OD REKI DOBRY SERWIS A SILNIKI V 6 2995 CM3 NIE SPRAIWAJA KLOPOTÓW I PALA NIE DUZO KOLO 20 LITRÓW SILNIKI SA ZNANE Z CZMRY TAK SAMO JAK AUTOMAT OPEL SINTRA REWELACYJNA OPINIA INTERESUJE NAS TYLKO SILNIK 2.2 OPLOWSKI LUB 2.2 DIESEL TURBO CZESCI MECHANICZNE OD REKI ALE BLACHARSKIE PRAWIE NIE DO ZDOBYCIA, ZA TO SZYBY SWIATLA OBRYSÓWKI LUSTERKA TEZ OD REKI :mrgreen: I NAJWAZNIEJSZE NISSAN QUEST O KTÓRYM NIC NIE WIEM POZA SILNIKEM 2960 CM3 V6 154 KM I TYM ZE MA SOLIDNY AUTAOMAT OGLADALISMY WSZYSTKIE MODELE W TYM QUESTA ALE NAWET NIE WIEDZIALEM NA CO PATRZEC :?: Z TEJ TRUJCY NAJBARDZIJ PRZYPADL NAM DO GUSTU WLASNIE QUEST I SINTRA POMOCY MILE WIDZIANY OPINIE O INNYCH DUZYCH AUTACH SPRAWA PILNA!!!!!! ODPADA MERC VITO BO AWARYJNY ODPADAJA FRANCUZY I WLOCHY RENAULT ESPACE GRAN BLIZNIAKI:PEUGEOT CITROEN I FIAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velociraptor Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 ODPADA MERC VITO BO AWARYJNYODPADAJA FRANCUZY I WLOCHY RENAULT ESPACE GRAN BLIZNIAKI:PEUGEOT CITROEN I FIAT Mrówa - proponuję od inwestycji w klawiaturę - CAPS LOCK Ci się zablokował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 ODPADA MERC VITO BO AWARYJNY ODPADAJA FRANCUZY I WLOCHY RENAULT ESPACE GRAN BLIZNIAKI:PEUGEOT CITROEN I FIAT Mrówa - proponuję od inwestycji w klawiaturę - CAPS LOCK Ci się zablokował Kolega jak zawsze cos sie do mnie czepia ale udaje ze te go nie widze taki Czlowiek trudny troche bo zawsze znajdzie sie cos co mu nie pasuje :? i dla zasaddy musi sie czepnac :? mi sie tak podoba i dletego tak napisalem i tego nie zmienie :mrgreen: ps : Bombel touran odpada malo pakowny bagarznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 PONTIAC TRANS SPORT MONTANA Ja tez szukam takiego vana i wlasnie przymiezam sie do pontiaca/chevroleta bo oldsmobile jest raczej nieosiagalny na naszym rynku. Qest jest robiony przez forda dla nissana razem z mercurym i jakos nie mam do tego przekonania. Voyager prowadzi na listach najbardziej awaryjnych aut. I mam pytanie skad wzioles takie wyniki spalania? Tata przez piec lat mial windstara i palil ok 15l gazu!! Wiec nie sadze ze pontiac bedzie wiecej palil. Chyba ze gaz w podlodze caly czas. Albo caly czs miasto i korki ale nawet wtedy nie powinien tyle spalic. No i apropo windstara to tez chyba godny polecenia A i jeszcze zapomnial bym o mazdzie mpv. Bardzo ladne autko. Silnik 2.5v6 + automat :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 jezdzilem voyagerem w wersji grand i palil mi tyle co lexus lx którym zreszta bylem na warszawskim zlocie ze 2 razy nawet go oglaszalem ze do sprzedania, w zime w okolicy 22 do 28 l na 100 i nigdy nie uzywaly te auta gazua a i wazne moja siostra nie zyczy sobie gazu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 mrówa, czy Ty masz cegle w prawym bucie :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 mrówa, czy Ty masz cegle w prawym bucie :shock: nawet 2 hihihi....nie ukrywam ze aut nie oszczedzem jezeli chodzi o peda gazu :wink: k11 tez potrafi spalic 10 l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Sintra - lipa............ choćby z podstawowego względu - bezpieczeństwa http://leszno.edu.pl/~matt5/crash/html/stare/sintra98.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 W ostatnim Auto-świecie jest opis sintry - i ma dobre opinie. Nawet w mojej okolicy ktoś ma do sprzedania 2.2 w benzynie zieloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azorek Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 a może ford galaxy prezentuje się nieźle rozkładane siedzenia z tyłu pewnie nie są nazbyt wygodne i dosyć słaby silnik ale można go dorzucić do listy. http://motonews.pl/services/for/?op=vmd&cdid=13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Galaxy ma otwierane a nie rozsuwane drzwi. Zreszta tak samo jak sharan i alahambra. Jak dla mnie to dyskwalifikuje takiego vana. Ten kto mial stycznosc z drzwiami rozsuwanymi wie o czym mowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Galaxy ma otwierane a nie rozsuwane drzwi. Zreszta tak samo jak sharan i alahambra. Jak dla mnie to dyskwalifikuje takiego vana. Ten kto mial stycznosc z drzwiami rozsuwanymi wie o czym mowie. calkowicie sie zgadzam co do wyboru to padla juz decyzja teraz poszukiwanie a decyzja, jak dla mnie zla, ale to nie ja bede jezdzi to ..... PONTIAC TRANS SPORT MONTANA 3350 V6 wersja Kanadyjska jak by ktos mial na oku takiego to prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 [Kolega jak zawsze cos sie do mnie czepia ale udaje ze te go nie widze Owy Kolega miał racje. Pisaniez Caps Lockiem na forach to to samo jakbys do nas krzyczał. ot tak sie utarło juz od dawna. :] sory za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Nie wiem ile kasy chcesz na niego przeznaczyc ale ten jest ciekawy http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1532967 Sam bylem nim zainteresowany ale jak dla mnie troche za drogi. Ale 2004r za 43tys to niezla cena. Nawet dzwonilem do goscia i mowi ze auto w super stanie. Jak dzwonilem do niego tydzien temu to mowil ze byl na gieldzie w slomczynie to moze i w tym tygodniu bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Proponuje VW Touarega. Bedziesz mógł sobie np. Boeingi pociągac http://moto.onet.pl/1374007,2217,artykul.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz WPR Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 A jaki VW co ma namiot przyczepiany z tylu?? Dzisiaj widzialem w TV na polsacie chyba w takim programie co ojciec z synem prowadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaca2206 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 ja mam nissana serenę który mieści 8 osób jest duzy i nie drogi tylko nie kupowałbym z silnikiem 1.6 no i nie tak dużo pali 12l w mieście a na trasie 9l benzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 jest duzy Tylko ze nawet krotka wersja takiego chevroleta/pontiaca jest wieksza od sereny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaca2206 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 no tak pontiac jest większy ale serena jest to mały van rodzinny z dużą ilością miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 A tak z ciekawosci to serena ma z dwoch stron drzwi przesuwane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaca2206 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 to zalezy jedne mają a inne nie moja np. ma drzwi otwierane z dwóch stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dimas Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 a moze T4 Caravelle wiem ze to nie van a srodek raczej jak z ciezarowki ale miejsc jeszcze by bylo na zapas ten jest fajny ale troche starawy http://cgi.ebay.de/VW-T4-Caravelle-2-5-Aut...1QQcmdZViewItem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szfystack Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 A mitsubishi Space wagon lub grandis? ewentualnie Corolla Verso? Mrówka, nie podałeś żadnej granicy cenowej ali wiekowej... Ja się właśnie rozglądam z miskiem SW Tak do ok. 10 kzł - jak nic się nie da to będę dalej nyską jeździł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 A mitsubishi Space wagon lub grandis?ewentualnie Corolla Verso? Tylko ze my mowimy o duuuzym aucie. Trans sport/montana nawet w krotkiej wersji sa wieksze od aut, ktore podales. Mrówka, nie podałeś żadnej granicy cenowej ali wiekowej... To faktycznie to by sie przydalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szfystack Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Tylko ze my mowimy o duuuzym aucie. Trans sport/montana nawet w krotkiej wersji sa wieksze od aut, ktore podales. fackutycznie... zmyliły mnie te dwie nieduże toyoty... picnic i previa- a dalszej częsci Mrówa napisła że zał małe i odpadają ... ale dla mnie są akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi