Gość J3 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 jest tylko jeden problem mianowicie samochód bym musiał zostawiać na parkingu i iść do domu piechotą bo za bardzo bym się bał o felgi, Juz nie przesadzaj. Maxima ma rzadko spotykany rozmiar piasty. Takze nie ma sie co bac o felgi:) do Niemieckich gowien nie pasuja:] Co do Evo i Sti to uwazam ze to najlepsze fury pod sloncem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziibi Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 nie widziałeś mojej drogi dojazdowej do domu, to są dopiero dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Co do Evo i Sti to uwazam ze to najlepsze fury pod sloncem To tak jak ja. Nawet moge byc brany za rozpieszczonych bachorow A comi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Dylson - ja też przeżyje obelgę jaką jest ' rozpieszczony bachor' Ziibi to nie pozostaje Ci nic innego jak tylko zostać na 15tkach. Jedyne co możesz zrobić to dobrać jakieś stylowe - tylko nie te o których wspominałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 w tej chwili piszesz że trzeba ją obniżyć, założyć niskoprofilowe opony i git... POwiem Ci ze ja u Siebie tez bym nie zrobil gleby( wiem jakie mamy drogi ) ...... cenie sobie komfort !! Ale ladne 17 i fajne oponki naprawde dodadza uroku, a po dziurach spokojnie dojedziesz do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 dokladnie komfortu to nima ,,,,,..ale sam sie bujam w maxi tak ze mnie to nieprzeszkadza ,,,,no chyba zebym mial jak dupeczke ,,,tobym niezmienial sprezyn.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 wojtek dobrze jest. twoja maxi pieknie wyglada na tej glebie plus fele 17" i te lacie 245. SWEEEET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 mam automata i na początku nawet nawet ale już po pewnym czasie to zdecydowanie manual :diabel: -------------to mój pierwszy ale pewnie ostatni automat :028: nie wiesz co mowisz albo nie umiesz obsugiwac automatu lub ew kupiles zajezdzone auto :diabel2: Jeździłem Saab'em 2.0 T z roku 2004 w automacie, a raczej obsługe tej skrzyni znam i powiem że żadna rewelacja, jak miło było usiąść do swojej Maximy w manualu, myślałem że te nowe skrzynie automatyczne będą super ale jednak nie, tak więc ja za automat podziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 mam automata i na początku nawet nawet ale już po pewnym czasie to zdecydowanie manual :diabel: -------------to mój pierwszy ale pewnie ostatni automat :028: nie wiesz co mowisz albo nie umiesz obsugiwac automatu lub ew kupiles zajezdzone auto :diabel2: Jeździłem Saab'em 2.0 T z roku 2004 w automacie, a raczej obsługe tej skrzyni znam i powiem że żadna rewelacja, jak miło było usiąść do swojej Maximy w manualu, myślałem że te nowe skrzynie automatyczne będą super ale jednak nie, tak więc ja za automat podziękuje sa wyjatki zgodze sie , np audi A8 auto drogie a skrzynia lipna co prawda jak chodzi to jest rewelacyjna szybko zmienia biegi ale to dzieki temu ze ma 2 sprzegla. ale dziki temu ze sa 2 skrzynia czesto sie sypie a naprawy i remonty kosztuja krocie model z przed liftu od 6500zł nawet do 10 000 zł po liftingu ceny remontu siegaja 12 500zł,!!!!! a sa drozsze to tylko przyklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi