crensch Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 http://www.allegro.pl/item150472903_nissan...e_zabudowy.html albo tutaj http://www.navara.hc.pl/ nie wiem czy dam rade przed swietami ale mam zamiar podjechac i obmacac...taka jak na zdjeciach tylko bez takich relingow (dzisas porecze?) i z malymi modyfikacjami powinno mi styknac... super sprawa...jednak mozna... konkrety po ogledzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 No to sie szybko zorientowałeś.... Widziałem takie zabudowy w Navarach jakieś 2 miechy temu we 100licy. Szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 ale moge obmacac a nie czekac na nie wiadomo co z aso i to z pol roku albo dluzej.. nie widzialem jeszcze navary z taka zabudowa w warszawie, okolicach i trasie wawa-krakow i wawa-poznan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Też już to oglądałem, i jak dla mnie to spełniałoby moje potrzeby, ale goście przesadzają z ceną. Jakby było połowę tańsze to potraktowałbym tą ofertę serio, ale za 4400? Co tam tyle kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Co tam tyle kosztuje? Masz ładne poręcze za tą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 porecze kosztuja 600 zeta stary w aso licza za cos podobnego 8k o ile dobrze pamietam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berez Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 ogladalem ta zabudowe na czarnym aucie. :/ totakne bezguscie dla mnie :zly: auto wyglada jak karawan pogrzebowy. moze na srebnym ale tez bez relingow osobiscie macalem i nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 bo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berez Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 jest totalnie brzydka :!: (to moje zdanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 ogladalem ta zabudowe na czarnym aucie. :/ totakne bezguscie dla mnie :zly: auto wyglada jak karawan pogrzebowy. moze na srebnym ale tez bez relingow osobiscie macalem i nie polecam rozumiem ze tylko design sie nie podoba ale wykonanie ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berez Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 troche to ciezkie i tyle. nie wiem jak podczas jazdy czy stuka lub skrzypi ale dowiem sie bo jezdzi taka u mnie i czasem spotykamy sie na myjni. popytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 no to git by bylo..obczaj prosze jak ze szczelnoscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berez Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 zapytam kolesi na myjni na kiedy sie umowil i tez podjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 sram na wyglad...musze zamontowac 5 rowerow i miec bagaznik..tego typu rozwiazanie jest najlepsze wg mnie... oczywiscie bez tych obciachowych poreczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berez Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 na sport lida tez mozesz pakowac rowery sa dostawki do niego do przewozu rowerów [ Dodano: Wto 19 Gru, 2006 11:21 ] http://berez.fotosik.pl/albumy/78096.html tu mozecie poodladac moje auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 balbym sie na tym zmontowac 5 bikow i jechac szybciej niz 100 pozatym na tej klapie nie staniesz, nei zamontujesz na niej zadnego ladunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Czy ktoś wie co to za zabudowa? Bo takiej jeszcze w żadnej ofercie nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berez Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 a to nie jest orciari :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 A teraz sobie wyobrazcie taka sytuacje ... macie na pace taka blaszana ciezka plyte i najezdza na tyl duza ciezarowka ... gdzie sie zatrzymuje takablaszka ?? ... na radiu ?? pozdrawiam i zycze wesolych swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Straszne tu pokazujecie rzeczy panowie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 A teraz sobie wyobrazcie taka sytuacje ... macie na pace taka blaszana ciezka plyte i najezdza na tyl duza ciezarowka ... gdzie sie zatrzymuje takablaszka ?? ... na radiu ?? Słuszna uwaga. Seryjne zabudowy mają zapewne homologacje i są poddawane crash testom. buchachacha seryjne? testy?heheh jak sobie dospawammocowniko to na pewno lepiej to wyjdzie niz plastik...ktos kupuje pickupa do jakiegos celu to nie bedzie kupowal plastikowaego kiczu tylko dlatego ze moze mu wjedzie ciezarowka w tyl...pozatym logicznie panowie jaka szansa na takie nozyce? murcielago pedzacy za wami i uzywajacy wyskoczni aby walnac w sama klape? dzissas rozwiazanie jest proste ma zabudowac sama pakea ajednoczesnie byc fukncjonalne heheh z tymi krasz testami to dobry zarcik..heheh usmialem sie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Tu się z przedmówcą zgadzam: obudowa wystaje bo się nikomu nie chce porządnie zmierzyć długości paki a im crashtesty w głowie...dobre btw: zawsze można płytę naciąć od spodu aby w razie dużego nacisku poskładała się w harmonijkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 kilka klap i innych dodatkow http://www.njaluminiumlinings.co.uk/covers.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Właśnie przed chwilą widziałem pod Selgrosem Navarę z taką alu klapą i relingami (ale takimi grubszymi i dłuższymi) i muszę powiedzieć że na żywo wyglądało to dobrze. [ Dodano: Czw 28 Gru, 2006 23:11 ] Dziś znalazłem jeszcze taką ofertę z PL http://www.art-car.pl/g_navara.htm# Widać temat przerabia każdy posiadacz Navary, a ci co mają warsztacik to od razu produkcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 polecialem sobie po producentach i allegro. polecialem po zawiasach z silownikami, silownikach, blasze ocynk i kwas i rozych profilach i uszczelnieniach i podliczajac to wszystko to 1k to max...z pelnym wypasem no doliczyc trzeba robocizne...ja nie mam w wawie spawarki wiec spawanie juz bym musial komus zlecic ale to chyna nie problem na jakies warsztawy szkol mechanicznych... obejrzalem jeszcze http://www.art-car.pl/g_navara.htm# i sie okazuje ze podany mail nie dochodzi <apolo-h2@o2.pl>: konto nie istnieje przypuszczam ze cena bedzie podobna do http://www.navara.hc.pl/ .sam zrobie sobie pancerna i trwala i za pol ceny przy okazji zrobie 2 i druga upchne na 4k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi