domadm Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 dlatego pisałem że za drogo wymyślili. Ze 2k to bym dał, ale więcej nie. W warsztacie u sąsiada za max 500pln zrobią mi to na gotowo z gwarancją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Czy ktoś wie co to za zabudowa? Bo takiej jeszcze w żadnej ofercie nie widziałem Obrazek tu masz sklep z tymi zabudowami .. http://www.4x4.co.uk/4x4-2998/D40-Storm-Top-4x4-Cover cena nawet nawet .. jakbysmy sie pokusili na dwie ozna by moze cos urwac a i transport tanszy ... ale hmmm ... ja nie wiem czy taka chce .. podoba mi sie zaiscie ...aczkolwieg czy w mym rzemieslniczym fachu sie sprawdzi ... tego nie sposob ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 No mnie też właśnie ta się bardzo podoba Zdaje się że gdzieś w Turcji je produkują... może by tam uderzyć? Muszę poszukać namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 No poza tym że sa brzydkie jak d*pa węża to sa spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 To ty chyba brzydkiej zabudowy nie widziałeś... oj oj [ Dodano: Pon 08 Sty, 2007 09:56 ] Ptasiek, ciekawe czy ta przecena to faktyczna czy tylko podnieśli cenę żeby przecenić!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 domadm to robisz u swojego czeska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 "czeska"?? o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 czesiek, czeslaw ) znaczy niektoryz nazywaja ich wieski, zenki itp chodzilo mi o Twojego sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 aaa, ok. To się teraz uśmiałem, bo gość ma faktycznie na imię Czesiek :-) Wiem że zrobi mi to porządnie pod względem konstrukcyjnym, ale mam obawy odnośnie estetyki. Za dużo już widziałem klap i zabudów które były brzydkie i to mnie jeszcze powstrzymuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 bo mnie wlasnie przeraza konstrukcja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 panowie zrobilem dzien dziecka swojej navarze ( w koncu tydzien minal ) i kupiel jej klape !!! szarpnolem sie na to cudo w salonie powiedzieli 60 zl za roboczogodzine 4-5 h w dwoch zrobia, ja dzis z ma ukochana w 1,5 godziny zalozylismy, robiac to o zmroku, z jedna mala latareczka ( bez zbednych komentarzy i skojarzen- jestesmy ze swietego miasta :diabel2: ) i powiem wam wyglada ok! naprawde!! jutro w swietle dziennym moze szczele jakas fotke -rozwiazania proste wiec nie ma sie co popsuc, zastanawiam sie nad wymana silownikow hydraulicznych na wieksze co by wyzej klape dzwigac ale to tak za jakis czas ... zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Wow, tą klapę widziałem raz na srebrnej Navarze i była spoko Wrzuć KONIECZNIE tą fotkę i napisz ile kosztowała ta przyjemność, a no i co to za produkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 to taka http://www.njaluminiumlinings.co.uk/covers.htm ile dales i gdzie? daj prosze szczegolowe fotosy mocowan... relingi solidnie przymocowane??? da rade zapodac 5 bagaznikow rowerowych?? [ Dodano: Sro 10 Sty, 2007 08:20 ] heheh u mnie tez twierdzili ze montaz bedlinera tokilka godzin 4 chlopa (bo tak robili) a ja z pomoca zony, zaziebiony jak cholera zrobilem to krocej [ Dodano: Sro 10 Sty, 2007 08:20 ] ps...biala navara to jak papamobile tylko troche szybsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Crensch musisz chyba sam zaprojektować taką zabudowę. Albo wziąć standart i dorobić cztery dodatkowe zaczepy zabudowy , które chwycą za szyny po bokach. Ja bym zamontował cztery śruby M16 pod uchwyty do C-channel , wyfrezował w zabudowie cztery otwory w kształcie łezek . Po zamknięciu zabudowy założyć cztery śruby motylki z podkładkami i atom tego nie ruszy. Każda standartowa zabudowa jest do d..y do takich celów. Rowery polecą razem z zabudową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 10 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 wiem ale wolalbym kupic juz gotowca ladnego i go zmodowac...4 zamki i do szyn widzisz tutaj blacha ma fajna rame z tworzywa a nie jakas tandetna gume... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 No ta jest superowa , ale obawiam się że jej mocowanie to dwa zawiasy i zamek, a to się Twoim 5 rowerom może poddać przy .... 160 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 ta rama nie jest z tworzywa ... tylko z profilu alu pociagnieta na czarno... jutro obiecane fotki ... dzis juz za ciemno a z lampa to .... lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 To co ty masz za budę teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 http://www.alphainnovation.com/gse_model_nissan_R.htm http://www.alphainnovation.com/gse_model_nissan_F.htm Podobno oficjalnie sprzedawania przez sieć ASO Nissana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 A to takie jak Steeler sprzedaje nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 To taka bardzo podobna do carryboy'a. I co? dobra jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Jest lepsza niż ta którą miałem, ma wykładzinę dywanową podklejoną od wewnątrz, okna boczne uchylne, automatycznie włacza się oświetlenie po otwarciu klapy, ogrzewana tylna szyba a najważniejsze to że zamek tylnej klapy łapie po dwóch stronach i z tego powodu nie skrzypi na wybojach. Tamta nadbudowa trochę skrzypiała, ta nie wydaje żadnych dźwieków - dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 A czy to nie jest przypadkiem ta którą produkują w Polsce?? No i ile za taką sobie liczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 aa to tak w temacie cb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 To samo pisałem dużo wczesniej tam gdzie powinno być : http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=14146 ale nikt nie czytał. Ta jest produkowana w Tajlandii, importowana przez Nissan Europe Budapest. Kosztuje 8,5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi