crensch Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 ale nie ma cen !!! i informacji o certyfikatach no wlasnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 ot do czego mozna wykorzystac zabudowe na plasko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Heh, tego chyba w folderze reklamowym nie znajdziesz ;-) btw: kupiłeś taką samą klapę jak Ptasiek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 To nie moje auto :-) ... :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 to moja fura ... po powitalnej i lekko zakrapianej imprezie w kraju sniegiem i lodem plynacym znajomi postanowili ochrzcic navare ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 a chromy gdzie masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 sniegiem przykryte ...!!! oczywiscie ze zalozone, i nakladka na lustero spasowala ... hi hi hi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 No to się cieszę Oby ci ten bałwanek nie przymarzł tak do wiosny, bo będziesz miał wesołe podróże ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 W Norwegii za kołem podbiegunowym to chyba przez cały rok mozna takiego bałwanka wozić i nie odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 ja akurat jestem w takim miejscu ze w ciagu dnia zobaczysz 4 pory roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 no to masz trochę światła , nie trzeba przez pół roku pić :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 tylko ze daleko :-) ... jak sobie pokalkulowalem to 300L ropy w jedna strone trza wlac ... wycieczka tygodniowa do Ptaska stoi pod znakiem zapytania :-) ... chyba ze lotnikiem .. znaczy samolotem ... podobno taniej ... moze sie kiedys wybiore ... tak mi sie marzy Droga Troli ... ehhhh ... chyba tresci zboczyly z tematu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 tylko ze daleko :-) ... jak sobie pokalkulowalem to 300L ropy w jedna strone trza wlac ... No to na pace trzeba zrobić zbiornik taki na 200l , żeby nie trzeba było za często się zatrzymywać, a i na ogrzewanie sie przyda. a tak btw czy ktoś z Was myślał o założeniu Webasto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 oczywiscie ..!! ja caly czas mysle .. !! i nawet mam juz tu kontak .. z polakiem co pracuje tu w warsztacie samochodowyi generalnie zakaldaja webasto w co drugim samochodzie a oprocz tego przystosowuja je dla niepelnosprawnych ... ... a warsztat wyglada tak ..ze hu hu .... serwisy w nissanie moga sie chowac ... od spawarek do aluminium .. porzez tokarki numeryczne ... podnosniki ...a nawet .. kibel co suszy i myje miejsca do ktorych swiatlo nie dochodzi .. .!! a tak powaznie to na dniach bede myslal na jakims takim czyms co by moc miec otwarta klape do paki i nie obawiac sie o wypadnie narzedzi .. i jeszcze mysle to takim czyms montowanym do c-channel .. co by sie wysowalo .. z podlogi ... by miec latwiejszy dostep do do calego majdanu .. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 a jak to webasto działa? Bo jeszcze nie miałem przyjemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Webasto korzysta z paliwa ze zbiornika. Zamontowany jest dodatkowy palnik , wpięty w obieg wodny. Do tego centralka sterująca - możesz odpalić webasto z pilota, ustawić godzinę o której ma się włączyć albo na zasadzie ustawienia temperatury. Np. planujesz wyjechać o 7:30. Ustawiasz godzinę uruchomienia ogrzewania postojowego na 6:30. O 7:30 wsiadasz, w srodku 22st C i rozgrzany blok silnika.Nie ma śniegu i lodu naszybach itp. itd. Spala ok 05 - 1 l ON na godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Aha, to całkiem fajna sprawa Mnie by chyba pasowała wersja która schładza wnętrze, hehe. Kolega miał kiedyś w Camry sterowanie zapłonu na pilota. Efekt miał podobny: w zimie wysiadając z auta ustawiał ogrzewanie i potem rano z balkonu włączał auto i za pół godziny w środku cieplutko. Analogicznie w lecie: zostawiał z załączoną klimą i rano pyk z balkoniku, a za pół godzinki w autku chłodek. Było to bardzo fajne rozwiązanie, jakoś teraz już nie widzę go w autach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 oczywiscie ..!! ja caly czas mysle .. !! i nawet mam juz tu kontak .. z polakiem co pracuje tu w warsztacie samochodowyi generalnie zakaldaja webasto w co drugim samochodzie a oprocz tego przystosowuja je dla niepelnosprawnych ... ... a warsztat wyglada tak ..ze hu hu .... serwisy w nissanie moga sie chowac ... od spawarek do aluminium .. porzez tokarki numeryczne ... podnosniki ...a nawet .. kibel co suszy i myje miejsca do ktorych swiatlo nie dochodzi .. .!! a tak powaznie to na dniach bede myslal na jakims takim czyms co by moc miec otwarta klape do paki i nie obawiac sie o wypadnie narzedzi .. i jeszcze mysle to takim czyms montowanym do c-channel .. co by sie wysowalo .. z podlogi ... by miec latwiejszy dostep do do calego majdanu .. .. No to jak wrócisz do PL to samochód będzie nie do poznania Ptasiek ile tam kosztuje webasto , bo to większy rynek może taniej będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 dzis moze bede sie widzial z kolesiem to zapytam ... cos mi ostatnio mowil ze ok 500 zl .. ale nie wiem czy nowe czy po przejsciach .. . [ Dodano: Wto 13 Lut, 2007 11:47 ] domadm ... wkoncu odsniezylem fure z fury sniegu ... a chromy .... oto one !! w tle ... trollstigen ... niestety nie udalo sie dojechac bo banda sniezna byla ogromna !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Heh, no te zimowe krajobrazy są super - to miejsce jest w sam raz dla twojej bryczki I zdjęcie też artystyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 no to moze spocik tutaj ? co ? .. nikt nie chcial na kremowki .. to moze na lososia ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 No bardzo chętnie, pod warunkiem że łosoś będzie dziki, a nie z fiordowej farmy kolorowany pigmentami paszowymi :] No to kiedy ten spocik?? Do kiedy macie tam zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 lepiej by brzmialo .... kiedy jej nie macie mysle ze w maju sniegu juz nie bedzie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość navara Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 gdzie kupiłe takie nakładki na klamki i za ile pln [ Dodano: Wto 13 Lut, 2007 15:52 ] gdzie kupiłeś takie nakładki na klamki i za ile pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 w sprawie chromow to do domadm ... on mi zalatwil ... szybko, tanio i bezproblemu, ps . tylko go przypilnuj by Ci przyslal dwie rozne nakladki na lusterka ... hi hi hi .. ( to taki joke o ktorym wiedza wtajemniczeni ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi