domadm Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Bombel, a są te naklejki dostępne?? Btw: ty to masz zdrowie śledzić te nasze wątki... ciężka robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Możesz mi wierzyć albo nie, ale nie przemówił do mnie ten twój banner - chyba mam już wbudowane omijanie reklam na stałe ;-) no to klikam sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość W9HAPPY Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 http://www.allegro.pl/item150472903_nissan...e_zabudowy.htmlalbo tutaj http://www.navara.hc.pl/ nie wiem czy dam rade przed swietami ale mam zamiar podjechac i obmacac...taka jak na zdjeciach tylko bez takich relingow (dzisas porecze?) i z malymi modyfikacjami powinno mi styknac... super sprawa...jednak mozna... konkrety po ogledzinach Albo przegapiłem albo nie pisałeś czy udało Ci się sprawdzić te wyroby z Płocka czy warto nad tym się zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Albo przegapiłem albo nie pisałeś czy udało Ci się sprawdzić te wyroby z Płocka czy warto nad tym się zastanawiać. przyjrzalem sie fotosom i wykonaniu i popytalem o ceny pozniej chwycilem notes i wycenilem ile by to kosztowalo w takim wykonczeniu (wykonczenie w stylu wczesny HEND MEJD) i wyszlo mi sporo taniej... zastrzezenia budzi przede wszystkim wykoczenie rantow blachy z 2 strony jakos nie mam czasu sie bujac i na 90% sklaniam sie ku tej co Ptasiek kupil i jej przerobki nie ogladalem ale moje ocena jest taka ze w takim wykonczeniu nie warto placic takiej kasy i lepiej juz samemu zrobic. ciagle sie wacham ale tez jakos ochccicalo mi sie jechac do plocka samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość W9HAPPY Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Albo przegapiłem albo nie pisałeś czy udało Ci się sprawdzić te wyroby z Płocka czy warto nad tym się zastanawiać. przyjrzalem sie fotosom i wykonaniu i popytalem o ceny pozniej chwycilem notes i wycenilem ile by to kosztowalo w takim wykonczeniu (wykonczenie w stylu wczesny HEND MEJD) i wyszlo mi sporo taniej... zastrzezenia budzi przede wszystkim wykoczenie rantow blachy z 2 strony jakos nie mam czasu sie bujac i na 90% sklaniam sie ku tej co Ptasiek kupil i jej przerobki nie ogladalem ale moje ocena jest taka ze w takim wykonczeniu nie warto placic takiej kasy i lepiej juz samemu zrobic. ciagle sie wacham ale tez jakos ochccicalo mi sie jechac do plocka samemu No włąsnie ja czekam na zwrot kaski od dilera za nadbudowe która wogóle niepasuje i chyba bede się zastanawiał nad jakąś płaskąblaszką co by i na niej możan było jakieś100 kg przewieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Steeler Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Prosze złożyć zapytanie na info@steeler.pl odeślemy ofertę cenową na wszystkie akcesoria do D40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 ale nie chodzi tyle o ceny, co o certyfikat na przednie rurki! Macie już?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Steeler Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Niestety jeszcze nie mamy homologacji na orurowania do nissana. Zaczeliśmy zdobywanie homologacji od Toyoty, to jest dla nas sprawa prorytetowa. Do lata 2007 powinniśmy mieć papiery także na nissana. Ustawa, która wymaga homologacji na orurowania nie została jeszcze wdrożona wieć montaż orurowań bez homologacji jest jak najbardziej legalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek13 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Niestety jeszcze nie mamy homologacji na orurowania do nissana. Zaczeliśmy zdobywanie homologacji od Toyoty, to jest dla nas sprawa prorytetowa. Do lata 2007 powinniśmy mieć papiery także na nissana. Ustawa, która wymaga homologacji na orurowania nie została jeszcze wdrożona wieć montaż orurowań bez homologacji jest jak najbardziej legalny. A potem okaże się, że ci co mają rury bez homologacji to będą je szybko demontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Po kraju to będzie ok - prawo nie działa wstecz i nikt nie będzie cię ścigał, ale problem może być przy przekraczaniu granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Franke Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 polecam takie coś http://www.allegro.pl/show_item.php?item=172149509 mam u siebie, nie trzeszczy i fajnie wygląda. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 mam u siebie, nie trzeszczy i fajnie wygląda. no wlasnie ze fajnie to to nie wyglada...skad jestes? moze okolice wawy? 4k za taka robote to wg mnie za duzo 2k moglbym dac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 a co powiecie na takie rozwiazanie?????? lekkie, podnoszone, latwo zdejmowalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azorek Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 a co powiecie na takie rozwiazanie??????Właśnie zamierzam sobie takie zrobić. Muszę tylko dać komuś profile aluminiowe do pospawania, reszta to kaszka z mleczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 pewnie ze dla chcacego nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcozxr Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 czy ktoś może polecić gdzie kupić lub ma kto ma na sprzedanie pokrywe klapy segmentową tą składaną na 3 części dopowiednik Trifect http://www.akcesoriapickup.pl/oferta.html bo cena 4300zł to chyba przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eugenio Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Mam dość ważna informację n/t zabudów do Pick-up'a D22 NP300.otóż sam na własnej skórze przekonałem się, że z przepływem informacji są problemy w Nissanie. Wcześniej w artykułach zapowiadajacych premierę nowego pickup'a /było to w kwietniu ,maju ub. roku/ pisano o długich przebiegach między przegladami /jak w Navarze/ 30000 km, okazało się,że to nieprawda i przeglady należy wykonaywać co ...15000 km zgodnie z zapisami w ksiazce gwarancyjnej. Teraz pojawił sie problem z zabudowami, otóż okazało się,ze nie wszyscy importerzy wiedzą,że długość paski w nowym NP300 D22 jest inna niż w D22 sprzed sierpnia ub. roku. Różnica ok. 9-10 cm /zalezy jak mierzona/. W związku z tym zabudowy z tzw. rynku wtórnego NIE PASUJĄ ,BO SĄ ZA KRÓTKIE!!! A tak już się cieszyłem,że zakryję swoją "taczkę" markową zabudową za rozsadne pieniadze pieniadze. Uważajcie na wymiary. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plastus Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Witam wszystkich, dopiero teraz odnaazlem sie ze swoim NP300 na tym forum, bo prawde mowiac szukajac pod haslem NP300, niczego nie znalazlem. Spiesze powiedziec, ze nabylem po swietach wykladzine oraz plaska zabudowe firmy TopUp do mojego auta w Pickup Diablo w Lodzi (nie wiem, czy maja juz zdjecia na stronie, ktore pozwolilem zamiescic). Wszystko pasuje idealnie. Ja obie dodatkowo zamowilem religi na pokrywie. Za zabudowe tej firmy w salonie wolali ode mnie 9000!!!!, ja mialem niemalze za polowe. Otwiera sie w 2 pozycjach. Poniewaz woze troche towaru, dla mnie super. Wzialem sobie tam jeszcze za 300zl owiewke na maske. Dla mnie najwazniejsze, ze firma dala produkt, ktory idealnie pasuje do mojego modelu. Ale jesli ktos chce, to wysle zdjecia z montazu mojej zabudowy i owiewki. Macie tu link do wgladu. http://img230.imageshack.us/img230/6083/nestuff110.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi