OFF-ROADER Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Chyba się znamy z innego forum :diabel: a w dodatku jesteś tu w dwóch osobach Ja kolegi nie znam , jestem jeszcze na forum Pyrlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 A tak poza tym to witamy, witamy. Teraz tutaj kasztanimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Landryna Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 o co chodzi? kto to jest Ryży Koń? Zbig? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Koledzy nie dajcie się wpuszczać w maliny. Ryży Koń na innym forum wrzucił link do naszego forum , no imamy paru gości Na koniach to ja się koledzy nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=36794 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 A tak poza tym to witamy, witamy. Teraz tutaj kasztanimy ? OK ! Zostałem zdemaskowany Witam wszystkich serdecznie Jestem z Klubu Nocnych Kasztaniarzy Rajdy4x4 Sprawdzaliśmy waszą wiedzę na temat Off-roadu ...chyba się nie gniewacie ? Jeżdzę nowym Patrolem , lift 2" koła 35 cali Mam jeszcze Defendera wyprawowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 ta juz obczailem...2 kwestie...sznowne grono 4x4 a zajmuje sie bulwarowa d40?? po 2 topic na nkp byl o oponach onroad ale oczywiscie zszedla na inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Landryna Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 on ciągnie na4L tego defa na lawecie patrolem :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zapraszamy http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?p=789226#789226 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 HAHAHAHHAHHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 ta juz obczailem...2 kwestie...sznowne grono 4x4 a zajmuje sie bulwarowa d40?? po 2 topic na nkp byl o oponach onroad ale oczywiscie zszedla na inny... Musisz spróbować u nas , jest wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Wesoło to u was faktyczne musi być ;-) Mam nadzieję że w lesie nie śmiecicie tak jak na naszym forum :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Wesoło to u was faktyczne musi być ;-)Mam nadzieję że w lesie nie śmiecicie tak jak na naszym forum :diabel: ...w lesie nam idzie znacznie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 No pięknie.. Mega kasztaniarze w akcji Jak tylko przeczytałem pierwszy post to coś mi juz zacznało podśmiardywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Dyskutowałeś z nimi o felgach i już się przyssali do nowego forum, żeby go zkasztanić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Dyskutowałeś z nimi o felgach i już się przyssali do nowego forum, żeby go zkasztanić Ryży Konik nam kasztani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ryży Konik nam kasztani :DDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Landryna Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 dobra a ktoś z Was jeździ tymi navarrami troszkę w terenie? czy tylko mataczycie ze zmianą nadbudówek, problemem kradzieży lusterek itp. Bo w sumie już nie wiem co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 No weź przestań... po lesie jeździłem i po kopalni w Inowłodzu...a i jeszcze pola w Wilanowie. Ale to się nie nadaje. Długie to i opony trza wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 No weź przestań... po lesie jeździłem i po kopalni w Inowłodzu...a i jeszcze pola w Wilanowie. Ale to się nie nadaje. Długie to i opony trza wymienić Na MT-kacz powinien robić ....no i koniecznie winda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 a co ma nie jeździć ? Tylko trzeba mieć świadomość szerokości i rozstawu osi. Nie wjeżdżam wszędzie tam , gdzie wchodzi Terrano bo mam wybór samochodów do jeżdżenia. Musiałbym wcześniej iść z piłą łańcuchową. Po polach i szerszych drogach na zapiętym reduktorze bez zarzutu.Oczywiście nie ciężki teren :mikolaj: Błoto do 20 cm na tych oponach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 a co ma nie jeździć ? Tylko trzeba mieć świadomość szerokości i rozstawu osi. Nie wjeżdżam wszędzie tam , gdzie wchodzi Terrano bo mam wybór samochodów do jeżdżenia. Musiałbym wcześniej iść z piłą łańcuchową. Po polach i szerszych drogach na zapiętym reduktorze bez zarzutu.Oczywiście nie ciężki teren :mikolaj: Błoto do 20 cm na tych oponach Ja bym zrobił delikatny lifcik , powiedzmy 2" i wrzucił Windę , tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 teraz powinny wejść koła 31", a może nawet 32" , ale mogłyby ocierać z przodu przy skręcie. Ale jak z dostępnością szpeju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Bez windy to ja z garażu nie wyjeżdżam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 teraz powinny wejść koła 31", a może nawet 32" , ale mogłyby ocierać z przodu przy skręcie. Ale jak z dostępnością szpeju? Ja kupiłem do Patrola 35/12.5/17 i dotąd motałem aż weszły Nie wiem jak jest z dostępnością części do nowej Navary , do nowego Patrola jest wszystko , musisz poszukać na rajdy4x4 czy wyprawy4x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi