Gość martusia Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 tak czy siak źle odczytał temat. ja też tak to odbieram i dlatego nie będę zbijała argumentów mrówy. proponuję machnąć już na to ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 HA HA NO ZECZYWISCIEk11 przed lftem miala az 10 kolorów[LR1,DR5,ER4,326,KH3,AJ4,KL0,AP0,DR2,BS9] no to nexia maiala wiecej K11 po lifcie tez nie zaskakuje tez 10 ale inne odcienie [kh3,aj4,klo,bv4,dr2,ap0,jt0,bt3,at5,326] A ja i tak uważam, że micra ma najładniejsze kolory. Nie chodzi o ilość do wyboru, ale o to, co można wybrać. Oczywiście mogą Ci się nie podobać, bo (1) kolory to rzecz gustu, (2) są to żywe wesołe kolory, które chyba z założenia miały bardziej podobać się kobietom (no może nie licząc czarnego ). Przy okazji, który kod odpowiada ciemnoniebieskiemu (temu ciemniejszemu niż mój w avatarze)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Można do wszystkiego porównać, ale bez przesady żeby do matiza :< A wogóle to zeszliśmy z tematu, może by tak dowiedzieć się jak maniek, przekonuje swoja Kobiete do zakupu, może już mu się udało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 nie kupujcie k11 ani k12 i tyle :diabel: NAMÓWISZ z**e NA K11 ALE ONA SIE POPSUJE A ZONKA BEDZIE SUSZYC GLOWE ANIEMOWILAM....... NIECH LEPIEJ SAMA AUTO WYBIERZE I BEDZIE SAMA SOBIE WINNA :one: ps chetnie zrobie porównanie z fotkami micryk11, scarletki 2 gen, corsy B, clio1polifcie, civica od 96 i wkleje na forum k11 na bank bedzie 2 od konica:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 nie kupujcie k11 ani k12 i tyle :diabel:NAMÓWISZ z**e NA K11 ALE ONA SIE POPSUJE A ZONKA BEDZIE SUSZYC GLOWE ANIEMOWILAM....... NIECH LEPIEJ SAMA AUTO WYBIERZE I BEDZIE SAMA SOBIE WINNA :one: A powiedz nam ktory samocho d sie nie psuje :!: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 1,0 w Micrze spokojnie objezdza 1,2 w Corsie Sam to przerobiłem A powiedz nam ktory samocho d sie nie psuje Ja odpowiem... ten, który cały czas tylko stoi w garażu A poza tym kobiety jeżdżą łagodniej niż mężczyźni przez co nie masakrują tak samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Yaris?? Zero widoczności silnik 1,0 muł straszny i za maly do tego auta Co do widocznosci to jeszcze sie zgodze ale ze silnik 1.0 vvt-i to mul? Chetnie bym zobaczyl pojedynek micry 1.0 vs yaris 1.0. Jezdzilem tym autem i to nie raz i wiem na co je stac. I mulowate napewno nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 a porównanie do Micry 1,0 miałem Hehe np. mojej I z resztą w moim podpisie widać jaki Bombel czas nią wykręcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek78 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Po co przekonywać na siłę? Usiąść na spokojnie, pogadać i już. Na pewno jej się micra spodoba bo to ładne, oryginalne autko. Fakt, że P206 ma dużo ładniejsze kształty, ale nie tylko one są najważniejsze. A jeżeli dalej będzie na nie to kup 206. W końcu aż tak źle nie będzie. A Ty mrówa widzę, że po okresie niebytu zaplanowałeś wielki come back Tylko że nie wychodzi Ci coś i starasz się nadrabiać kontrowersyjnymi wypowiedziami. Tylko nie wiem czemu ma to służyć? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Moze jezdziles taka padaka. Jezeli chodzi oosiagi yarisa 1.0 to bylem super zaskoczyny. Oczywiscie na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi