Gość saint Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Jak wam sie podoba wlocik? Zastanawiam sie nad usunieciem znaczka jeszcze, Co Myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 sypnij czarnym szprejem po siatexie i wywal znaczek bedzie kozak. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saint Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 No nie wiem, moj nissanik jest zielony :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 ale tylko siatex na czarno. srebrny sie za bardzo rzuca w oczy. tak bedzie spokojniejszy ale nie bedzie prewety. powaznie. imho bedzie bardzije pasowac niz srebrny ale sam ocenisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saint Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Posmigam troszke na srebrnych jak mi sie znudzi to pomaluje A moze ktos ma inne pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 vodka gorbaczowa :zdziw: to jest to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgadzam sie z Gregiem, pomaluj na czarny, czarny też pasuje do zielonego, ja też bym pomalował tę siatke na czarny, zrobisz jak zechcesz a woodeczke to przywieź na spota do Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Mnie tez sie bardziej podoba czarny siatex. srebrny mi zaltuje tandetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Mnie bandyci wyrwali z oryginalnych ramek te srebrne obramówki Na szybko założyłem siateczkę bo najtaniej i taki mam efekt Aż taka tandeta :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Na szybko założyłem siateczkę Jak dla mnie to ta siateczka mogła by być troche "rzadsza" mieć większe te dziurki i włąśnie tak myśle że czarna była by ładniejsza ale jak rozumiem robiłeś to na szybko więc spox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Na szybko założyłem siateczkę Jak dla mnie to ta siateczka mogła by być troche "rzadsza" mieć większe te dziurki i włąśnie tak myśle że czarna była by ładniejsza ale jak rozumiem robiłeś to na szybko więc spox Rzadszej to nie bardzo bo było by jeszcze bardziej widać stare ramki do których przymocowałem te A kolor dla mnie to kwestie gustu ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Mnie bandyci wyrwali z oryginalnych ramek te srebrne obramówki Na szybko założyłem siateczkę bo najtaniej i taki mam efekt Aż taka tandeta :/ Obrazek Tomaszek, chyba mam gdzies w domu sama ta ramke srebrna ale tylko jedna. kiedys kupilem na allegro jako "cala" nerke. jak przyszlo to sie okazalo ze nie koniecznie potem kupilem cale. jak chcesz to Ci to wysle za jakies grosze. jak chcesz to daj znac na pw. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zgrywus Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Naladniejsze GRILLe mam ja i MacKo tylko ze on dodoal jesze siatex pod spod....;p Oczywiscie zartuje,twoj wyglada niezle ale na twoim miejscu dalbym siatex pod spod(jak da rade) i pomalowal go na czarno bo ten srebmy to troszke nie pasuje do tego autka;p ALe to oczywiscie tylko moja opinia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Robiłem ostatnio grill podobnie na srebrnej siatexie ale niestety zdjęcia wam nie pokaże bo nie zdązyłem przed tym jak mój brat wyrównał go na słópku. Teraz będe robił od nowa i zastanawiam się czy jak mówicie dać czarny jak myślicie co micry będą pasowały bardziej czarny czy srebny, a kolor autka tez taki zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Według mnie to niewiem do jakiego pasuje srebrny. tylko czarny mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 widze ze pomysł chwycił a nie da sie go schować pod spód jak u mnie ? kliknij w moim podpisie na link i zobacz jak to robiłem... no chyba ze jest inny grill... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 pewnie dostanę ochrzan za tą wypowiedź ale ze srebnym mi się bardziej podoba ale to jest kwestja gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saint Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 czemu ochrzan mnie tez sie podoba ! co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ja dla zrobienia efektu głebi pomalowałem wnętrze grilla na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ja bym jeszcze taką siatkę w zderzaku zastosował :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ja bym jeszcze taką siatkę w zderzaku zastosował :one: siatex już zakupiony czekam aż wszystko kupię do halogenów i z nimi zamontuję od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 MacKo, Coś w twoim stylu miałem grill we wnęce I mam tak zamiar drugi raz zrobić Tylko niech dostane nowy zderzak i grill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Tylko niech dostane nowy zderzak i grill a co z poprzednimi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Robiłem ostatnio grill podobnie na srebrnej siatexie ale niestety zdjęcia wam nie pokaże bo nie zdązyłem przed tym jak mój brat wyrównał go na słópku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 aha... siakos mi umkło.... Ja bym jeszcze taką siatkę w zderzaku zastosował ja tez myslałem o siatexie w zderzaku ale jak go oblukałem to wlot jest pod katem a po drugie to zderzak o dtyłu między górą a adołem teżtworzy pochyłą powierzchnię więc nie byloby to raczej ładnie... poza tym akurat tutaj to nie jestem zwolennikiem "upiekszania"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi