Gość rz Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Jak dla mnie to jedna z ładniejszych setek jaką widziałem, ten środek jest dla mnie rewelacyjny tylko pozazdrościć. Brakuje mi tylko ładnych felg 16", ciemnych szybek, halogenów z przodu (włącznik w desce widać, więc i instalacja napewno jest), oraz ładnej kiery. przyciemniane szybki byly, resztki folii leza jeszcze gdzies w garazu co do felg to jak dla mnie 16" byly by ciut za duze. za to kierownica mi sie podoba. mogla by byc obszyta skora. zadna ktora widzialem jakos mi do nx-a nie pasowala za namowa kolegi X(iksel)L-a bede dopasowywal jakies lade halogeny, jesli cos mi sie uda zmontowac to napewno pokaze pzdr rz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel87.. Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 witam chcialbym pokazac swojego nissanka ale niestety nie weim jak wkleic foty:/... Nissan z 91r. byl bialy ale juz jest czarny mam go ponad 2 lata robiona byla cala blacharka teraz wymieniam rozrząd i skrzynie... Ma abs wspomaganie i el.lusterka Ps.to jak bedziecie mili to napiszcie jak wkleic fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel87.. Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Dzieki Bombel...czesto tu jestem ale akurat tym sie nie zainteresowalem zamiescilem foty na fotosiku www.nismo100.fotosik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwi@t Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Witam Jestem posiadaczem "setki" już od dłuższego czasu, porostu nie rejstrowałem się na NKP ale w końcu postanowiłem to zrobić. Oto i moja bestia: http://www.100nx.fora.pl/nasze-samochody,1...power,2891.html Pozdro dla ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amba Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Tak wygląda nasz nissanek , na codzień smiga nim żona po Wrocławiu - nie dlatego że musi tylko lubi takie autka:) Nissanek w styczniu przyjechał z Niemiec , wszystko wskazuje że jest w świetnym stanie , autko rozpędza się do licznikowej setki poniżej 6 sek a na 2 potrafi na suchym asfalcie pójść bokiem jak narazie wszystko śmiga ładnie muszę tylko zmienić tylne kapcie bo na nasze drogi są za szerokie i powyżej 150 nanierównej drodze strasznie nosi tył - tył oponki 245/40 17 Jest wskaźniczek doładowania , jest blow ale jeszcze nie zamontowany - narazie mierzymy ile pali w mieście przy normalnej jeżdzie Fotki dziś rano zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość red_shogun Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 A opis mojego Nissanka jest tu: http://www.100nx.fora.pl/nasze-samochody,1...r20de,2564.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Thomsonicus Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 to moja setka. 1.6 16V GA16DS z dołożonym LPG. Z wyposażenia to el. lusterka (jest ktoś kto NIE ma tego?), T-Roof, ostatnio założyłem sobie centralny. W planach na następne lato jakieś aluski 15 cali bo oponki i tak już raczej wymiękną (swoją drogą to polecam Dunlop SP Sport 01) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość polak1 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 1990 NISSAN 300ZX TT przebieg 115000 mil - na silniku prawie 40000 (sinik jest JDM VG30-DETT ) wydech bez katalizatorow HKS hks ssq blow off valves - glosne showgun body kit tyrbo timer boost controler wyswietlacz predkosci na przedniej szybie sportowe fotele i kierownica krotkki drazek biegow drillowane tarcze koola 18x8,5 z oponami 245/40/18 (w drodze TSW SAKATA przod 18x8,5 - 245/40/18 tyl 18X9,5 - 275/35/18 BRIDGESTONE POTENZA) 60 shot NOS system jim wolf tech. ecu stage 3 sprzeglo odciazone kolo zamachowe DO ZROBIENIA: front mounted itercooler wymiana turbo wymiana wtryskow i pompy paliwa zmana hamulcy na BREMBO http://s413.photobucket.com/albums/pp217/p...nt=DSC04985.jpg http://s413.photobucket.com/albums/pp217/p...nt=DSC05085.jpg http://s413.photobucket.com/albums/pp217/p...nt=DSC04992.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stooNX Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Witam Opis mojego nisma znajdziecie tutaj : http://www.100nx.fora.pl/nasze-samochody,1...rafit,2771.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamikadze92 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 wita was nowy członek klubu Kupiłem sobie białego Nx'a : El.lusterka i brak El.Szyb nie mam pojęcia jaka to wersja bo szczerze mówiąc kompletnie sie nie znam na tych samochodach dotychczas używałem mercedesa więc nysa do dla mnie nowość Ale moze tak ... 3 Dni po zakupie rozebrałem go całego w środku i robie blacharke co do jednego centymetra rdzy . . . samochód planuje troszke odmłodzić mn. zmiana przednieo zderzaka nowy lakier zastanawiam sie nad pomalowaniem dachu na czarno a reszta biała + czarne felgi myśle nad 16' na niskich profilach + ciemne szyby + twarde zawieszenie Bilstein no i moze podniesienie mocy o jakieś 30/40 hp Przy tym wszystkim Licze na waszą opinie jak i pomoc Pozdrawiam [ Dodano: Sob 29 Lis, 2008 05:28 ] Oto foty mojego "Brzydkiego kaczątka" Niestety żeby je zobaczyć musicie mieć naszą klase bo obecnie nie mam czasu wrzucać i kombinować na innych stronach http://nasza-klasa.pl/profile/15724890/gallery/34 i następne 4 tez są z remontu mojego pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 WitamOpis mojego nisma znajdziecie tutaj : http://www.100nx.fora.pl/nasze-samochody,1...rafit,2771.html troche z tym zderzakiem sie nameczyles ale bylo warto wyglada swietnie szkoda tylk oze nie masz takich felg jak z podpisu Kamikadze92 ledwo co w lapki dostales auto i jzu kombinujesz? a jezdzic w ogole umiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamikadze92 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 jeździć jeżdżę moze świetny nie jestem ale ucze sie jeździć od jakiegoś 8 roku życia ;p tereny prywatne znajomi ojca itp itd takie tam mecyje w każdym razie po to kupiłem ten samochód bo narazie go nie bede używał do jeżdżenia na co dzień z powodów prawnych ( już napotkałem na swojej drodze "stróżów prawa "naszych ukochanych więc przez najbliższy rok planuje w niego wkładać wszystkie wolne drobne jakie mam no i po zdaniu prawka samochód ma zadziwiać urodą , zastosowanymi częściami no i ma brać wszystkie golfy wraz z ich "bad look'ami" nie będzie w nim ani grama wiejskiego tuningu i wszystko ma być delikatnie ulepszone przez cały rok bede samochód rozkładał i składał i w miarę możliwości co chwile coś ulepszał Jak to wyjdzie i co z tego będzie przekonamy sie za rok pozdrawiam no i do zobaczenia Wstawione nowe zdjęcia z bawienia się właściwie dzisiejszej nocy do 6 nad ranem foty przed chwilą robione http://nasza-klasa.pl/profile/15724890/gallery AAA ! no i bym zapomniał ! Moja nysa jest chyba jedynym 100nx w bieli w klubie ! jeszcze nie widziałem na żadnym forum białej xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Wypada życzyć dużego zapału bo widze że roboty sporo Moja nysa jest chyba jedynym 100nx w bieli w klubie ! jeszcze nie widziałem na żadnym forum białej xD Na NKP może i tak ale napewno nie na forum setki :596: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamikadze92 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Dzięki za życzenia myśle że zapał to sie przyda chociaż itak mi go nie brakuje [ Dodano: Sro 03 Gru, 2008 21:23 ] No i odebrałem nissana od blacharza który pomagał i w moim projekcie zostawiłem go z dokończeniem nadkoli progów podłogą . . . wróciłem o 1500PLN Lżejszy . . . okazało sie że praktycznie do wymiany było wszystko co było związane z nadkolami łącznie z dospawaniem sporej części prawego dzwona bo pokazał mi zdjęcie co sie stało jak uderzył w niego troche mocniej młotkiem otóż młotek był wbity do połowy i w ten sposób łącznie w projekt juz wpakowałem 4 tysie Kolejne co robię to już jestem w trakcie przygotowywania samochodu do wygłuszenia narazie cały środek oszlifowałem i jestem w trakcie malowania podkładem i do końca tygodnia pewnie już zaczne kłaść maty wygłuszające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejk Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Nissan 300zx TT 89r. Sciagniety z Japan Przebieg 74 Tys. Narazie wszystko Stock ale zabieram sie za niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamikadze92 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Nom całkiem całkiem wygląda nawet seryjnie przyjemny kolor Ale co z kierownicą ? przekładka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Nissan 300zx TT 89r. Sciagniety z JapanPrzebieg 74 Tys. Narazie wszystko Stock ale zabieram sie za niego Obrazek Wyglada na piekny okaz. Te z Japonii maja takie chromowane listewki wokoł szyby? Srednio mi sie to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro_zapas Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Taki tam projekt kontrowersyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejk Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 [ Dodano: Wto 16 Gru, 2008 22:33 ] Auto zaostalo zakupione w irlandi i bedzie dalej jezdzilo po Irl gdyz tu mieszkam Po nowym roku okolo 500bhp moze wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamikaze Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 HaHa byłem blisko (bo w Londynie) i wiem jak tam sie modyfikuje furki wiec życzę powodzenia Furka już wygląda "Pro" + 500 hp chyba ci się bardzo śpieszy do Polski za***isty projekt życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejk Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Planuje na pierwszy ogien doprowadzic na malinke.. jest troszke do porobiania Potem Duzy Ic w zderzak, Chlodnica oleju, Cisnieniowe Weze dolotu Custom, Wtryski 555cc pompa Walbro Ecu Top Fuel no i zawieszenie Hks, Tlumik prosty od kolektorow koncowki Hks. Blokada tylniej osi. to narazie wszystko z mechaniki na co pozwala moj budrzet W srodku hmm Kubelki Momo model Drift kierownica tez z tej serii pasy sparco 6 puntkowe. klatka 6 punktowa, no i napewno maska i klapa tylnia carbon. Tylnia kanapa wyjezdza i wjezdza sprzes Rockford Fosgate W pelni projekt bedzie skonczony mysle ze w maju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stoo Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 stooNX napisał/a: Witam Opis mojego nisma znajdziecie tutaj : http://www.100nx.fora.pl/...rafit,2771.html troche z tym zderzakiem sie nameczyles ale bylo warto wyglada swietnie szkoda tylk oze nie masz takich felg jak z podpisu podziękował co do felg to wszystko w swoim czasie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Thomsonicus Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 to i ja się pochwalę, że się auto troszkę odmłodziło ostatnio, teraz nie wygląda jak 17 latek :-) "Uruchomiłem" felgi, trochę było przy nich roboty bo nie piaskowałem ich a robiłem sam (kryzys ponoć ). Koszt wyszedł dość niski, może poza prostowaniem. Kłapciuchy to Kosei Tess Immoral 17", kapcie 205/40/17, tył z dołożonymi dystansami 3mm. [ Dodano: Pią 24 Kwi, 2009 12:21 ] to i ja się pochwalę, że się auto troszkę odmłodziło ostatnio, teraz nie wygląda jak 17 latek :-) "Uruchomiłem" felgi, trochę było przy nich roboty bo nie piaskowałem ich a robiłem sam (kryzys ponoć ). Koszt wyszedł dość niski, może poza prostowaniem. Kłapciuchy to Kosei Tess Immoral 17", kapcie 205/40/17, tył z dołożonymi dystansami 3mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arkady Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 moja kochanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi