Gość B12 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 mam problem to jednak urwał sie pasek rozrzadu O co tu chodzi? Przecież już w czwartek to stwierdziłeś. Teraz chodzi o to, czy ci się udało, czy są większe straty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlody500 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 panowie na jaka kwote tak miejwiecej mechanik moze powiedziec za naprawe i czy zmieszcze sie w tysiacu ????????/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 czy zmieszcze sie w tysiacu ????????/ Wiadomo już co poszło oprócz paska. Mam tam jakieś pozostałości z głowicy CD17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlody500 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 WITAM PANOWIE WLASNIE KUPILEM NA ALLEGRO SILNIK http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=158258965 CO O TYM MYSLICIE POZDRAWIAM [ Dodano: Wto 16 Sty, 2007 20:17 ] WITAM PANOWIE WLASNIE KUPILEM NA ALLEGRO SILNIK http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=158258965 CO O TYM SADZICIE POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zmień temat tego topiku bo Mody go usuną Wydaje mi się że trochę drogo za ten silnik, no ale... . Ciekawe czy w to drzewo uderzył przodem czy z boku? Jak przodem to czy ten silnik nie jest czasem uszkosdzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlody500 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 jak do niego dzwoniłem to powiedział ze daje na 3 miesiace gwarancje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ja tez Ci mogę sprzedać coś i powiedzieć że ci daję 3-y miesięczną gwarancję. Spisz umowę kupna-sprzedaży i zaznacz to gościu daje Ci tą gwarancję będziesz miał podstawy prawne w razie jakby Cię chciał wyrolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlody500 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 niewiem czy jest w dobrym stanie kupilem go w sylwestra wrocilem do warszawy i od 4 stycznia stoi bo padl silnik . robie go bo mi sie podoba ( jego wyglad ( bedzie trzeba wziac kredyt ) ) kiedys znajomy mial takiego samego i jezdził nim 15 lat i dzieki niemu dorbił sie nowego tez nissana tylko ze terenówki . zrobie silnik to w tedy bede mogl powiedziec czy sie oplacalo go kupic z zewnacz ladnie wyglada narazie stoi i pije razem ze znajomymi w nim piwko pozdrawiam [ Dodano: Sro 17 Sty, 2007 08:09 ] po silnik jade dopiero w sobote mechanik powiedział zebym kupil nowy silnik bo naprawa tego nie ma sensu [ Dodano: Czw 25 Sty, 2007 21:12 ] witam panowie w sobote kupilem 2 silnik dalem za niego 900 zł podobno w dobrym stanie gosciu dal mi gwarancje pisemna na 3 miesiace scholowalem go na ul. Ludwinowska 19 podobno jest tam dobry mechanil za 1 tyś wsadzi mi silnik zalozy nowy caly rozrzad i powymienia wszystkie filtry i zaleje go olejem texaco co wy na to oplacalo sie ???????????? w sumie wyjdzie mi on 3,9 tys ?????????????? pozdrawiam mam nadzieje ze juz w lutym bede smigal moim słoeczkiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi