Gość Szymeq Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 ika74, i jak ?? Optymizm uszedł jak powietrze z materaca ... Chyba poszła odkopywać te papiery bo lawety już nie trzeba .... :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 no i auto zastępcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Nie gódź sie na zastepcze, bo pomyślą sobie, że skoro masz czym jezdzic to poczekasz jeszcze-albo wrecz odwrotnie.Jesli "zablokujesz"im ich auto zastepcze to moze zmusisz ich by troszke przyspieszyli tylki? :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Nie gódź sie na zastepcze, bo pomyślą sobie, że skoro masz czym jezdzic to poczekasz jeszcze no tak....ale czymś jeździć trzeba... a moja navara z dodatkami jest fizycznie w salonie... tylko dokumentow nie ma.... :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 ika ... a nie miala nalepki na drzwiach ... "zajete przez komornika" albo "zajete przez urzad celny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 nieee .. i na pierwszy rzut oka wygląda ze nic jej sie nie stało.... hardtop i inne drobiazgi założone... ja nie wiem...moze to faktycznie tylko papiery ... chociaż może by tak grubosc lakieru na aucie sprawdzic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 czy to nie jest chore ??? by kupowac nowe auto i miec obawy co do jego "swiezosci" ... ika74 ... to nie do Ciebie... tylko do syndromu "pana Jaroslawa" ktory jest powszechny w salonach PGD .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 co do lakieru nissana ... kurde ... koszmar ... jak ostatnio mylem autko to az sie noz w kieszeni otwiera jak trzeba uwazac ... musze jakas paste-wosk w kolorze K26 ... czasem sie po cos siega na pake no i chcaco niechcay zachaczy sie o burte ... no i zamek kurtali czy polarka zostawia pamitaki ... niestety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 czy to nie jest chore ??? by kupowac nowe auto i miec obawy co do jego "swiezosci" ... ika74 ... to nie do Ciebie... tylko do syndromu "pana Jaroslawa" ktory jest powszechny w salonach PGD .... właśnie się zastanawiam czy nie zaczynam świrować .... ale chyba nie ... takie zycie ... w tym kraju... płacisz kupe kasy i dalej gryziesz paznokcie czy aby wszystko ok.... :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 płacisz kupe kasy i dalej gryziesz paznokcie czy aby wszystko ok-wiec jakie wnioski IKA po przejechaniu kawalka drogi?Zadowolona w 100%?Co cie rozczarowalo a co mile zaskoczylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 wiec jakie wnioski IKA po przejechaniu kawalka drogi?Zadowolona w 100%?Co cie rozczarowalo a co mile zaskoczylo? jakby to powiedziec... przejechałam już prawie 1400 km (dzisiaj mija rowny tydzien ) , nic do tej pory nieodpadło , spalanie pokazuje srednio 9,5 .... moim zdaniem auto prowadzi sie REWELACYJNIE :one: :one: :one: ( ciekawe co powiem w zimie ) na razie wad nie widzę [ Dodano: Pią 06 Kwi, 2007 17:09 ] aha - i silnik jest bardzo elastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 IKA-a teren juz zaliczylas?(lekki teren oczywiscie masz na codzien :diabel: :diabel: :diabel: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krystians7 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Co do Ptaska story: naprawde fajnie sie czytalo taka nowelka, dobrze ze nie powiesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 IKA-a teren juz zaliczylas? no coś Ty.... taki piękny,nowy ..żal pobrudzić nawet ...jestem na etapie latania ze szmatką i pucowania do połysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 taki piękny,nowy ..żal pobrudzić nawet ...jestem na etapie latania ze szmatką i pucowania do połysku-to dlatego ciesze sie ze jest forum nissana bo na forum 4x4 by nas pozarli za takie myslenie nawet.. :027: :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 -to dlatego ciesze sie ze jest forum nissana bo na forum 4x4 by nas pozarli za takie myslenie nawet.. na forum 4x4 bardzo sobie błoto w spray-u chwalą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 na forum 4x4 bardzo sobie błoto w spray-u chwalą ...- :diabel: :diabel: :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 a propos błota w sprayu .... Zobaczcie jak wygląda Navara w folderach Nissana - obrzucona dokładnie błotem w sprayu , ewentulanie błotem z reki. Nie udało mi sie nigdy tak samochodu zabrudzić, żeby w dolnej części był czysty a było miejscowe błoto na masce , przednie szybie i.... tylniej szybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Bo brudzić auto to trza umić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 dlatego ja nie myje i nie trza kapuchy wydawac na spreje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loso Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam! za tydzień odbieram swoją Navarke i ten wątek trochę mi podniósł ciśnienie . Trzeba będzie się dokładnie przyjrzeć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witaj w klubie i poczytaj wiecej postow.Zobaczysz ze nie masz powodu jakos szczegolnie czuc sie zaniepokojonym. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loso Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Forum już czytam od 3 tygodni, stąd moje mrugnięcie . Najbardziej się denerwuje moja Żona, no bo jak ona teraz będzie na zakupy jeździła?! (parking podziemny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Wchodzi bez problemu na każdy parking podziemny i naziemny. Trzeba tylko złożyć antenę CB i mieć mocne nerwy :kosci: bo czasami wygląda nieciekawie. najniższy parking jaki spotkałem to 2m wysokości To zostaje jeszcze z 10 cm luzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 no bo jak ona teraz będzie na zakupy jeździła?! ...bezstresowo bo w końcu jej sie wszystkie zakupy bez problemu do bagażnika zmieszczą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi