Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Pan Jaroslaw

Gość Ptasiek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość andy gordon
Nie gódź sie na zastepcze, bo pomyślą sobie, że skoro masz czym jezdzic to poczekasz jeszcze
-albo wrecz odwrotnie.Jesli "zablokujesz"im ich auto zastepcze to moze zmusisz ich by troszke przyspieszyli tylki? :diabel2:

Nie gódź sie na zastepcze, bo pomyślą sobie, że skoro masz czym jezdzic to poczekasz jeszcze

no tak....ale czymś jeździć trzeba... a moja navara z dodatkami jest fizycznie w salonie... tylko dokumentow nie ma.... :<

nieee :P .. i na pierwszy rzut oka wygląda ze nic jej sie nie stało.... hardtop i inne drobiazgi założone... ja nie wiem...moze to faktycznie tylko papiery ... chociaż może by tak grubosc lakieru na aucie sprawdzic.... ;)

czy to nie jest chore ??? by kupowac nowe auto i miec obawy co do jego "swiezosci" ... ika74 ... to nie do Ciebie... tylko do syndromu "pana Jaroslawa" ktory jest powszechny w salonach PGD ....

co do lakieru nissana ... kurde ... koszmar ... jak ostatnio mylem autko to az sie noz w kieszeni otwiera jak trzeba uwazac ... musze jakas paste-wosk w kolorze K26 ... czasem sie po cos siega na pake no i chcaco niechcay zachaczy sie o burte ... no i zamek kurtali czy polarka zostawia pamitaki ... niestety ...

czy to nie jest chore ??? by kupowac nowe auto i miec obawy co do jego "swiezosci" ... ika74 ... to nie do Ciebie... tylko do syndromu "pana Jaroslawa" ktory jest powszechny w salonach PGD ....

właśnie się zastanawiam czy nie zaczynam świrować ;) .... ale chyba nie ... takie zycie ... w tym kraju... płacisz kupe kasy i dalej gryziesz paznokcie czy aby wszystko ok.... :diabel2:

• 2 tygodnie później...
Gość andy gordon
płacisz kupe kasy i dalej gryziesz paznokcie czy aby wszystko ok
-wiec jakie wnioski IKA po przejechaniu kawalka drogi?Zadowolona w 100%?Co cie rozczarowalo a co mile zaskoczylo?

wiec jakie wnioski IKA po przejechaniu kawalka drogi?Zadowolona w 100%?Co cie rozczarowalo a co mile zaskoczylo?

jakby to powiedziec... przejechałam już prawie 1400 km (dzisiaj mija rowny tydzien :D ) , nic do tej pory nieodpadło ;) , spalanie pokazuje srednio 9,5 .... moim zdaniem auto prowadzi sie REWELACYJNIE :one: :one: :one: ( ciekawe co powiem w zimie ;) )

na razie wad nie widzę :D

[ Dodano: Pią 06 Kwi, 2007 17:09 ]

aha - i silnik jest bardzo elastyczny :P

Gość andy gordon
taki piękny,nowy ..żal pobrudzić nawet ...jestem na etapie latania ze szmatką i pucowania do połysku
-to dlatego ciesze sie ze jest forum nissana bo na forum 4x4 by nas pozarli za takie myslenie nawet.. :027: :027:

a propos błota w sprayu ....

Zobaczcie jak wygląda Navara w folderach Nissana - obrzucona dokładnie błotem w sprayu , ewentulanie błotem z reki.

Nie udało mi sie nigdy tak samochodu zabrudzić, żeby w dolnej części był czysty a było miejscowe błoto na masce , przednie szybie i.... tylniej szybie :D

Wchodzi bez problemu na każdy parking podziemny i naziemny.

Trzeba tylko złożyć antenę CB i mieć mocne nerwy :kosci: bo czasami wygląda nieciekawie.

najniższy parking jaki spotkałem to 2m wysokości :D

To zostaje jeszcze z 10 cm luzu :D