Oskar Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 powodzenia :-) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dimas Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 niech sie ktos zlituje i napisze jak sciagnac ta plastikowa pokrywe AIRBAG bo juz nie mam sily :< niestety tak jak napisalem przy sterowaniu mam 3 kabelki tak jak widac na fotkach wszystko ladnie kostke podpinam pod kostke w kierownicy czerwony ktory odchodzi od czarnego podpinam pod klakson i zostaje mi jeden czerwony co idzie od sterowania i nie wiem co nim zrobic kolor wskazje na + ale po podpieciu do plusa nie reaguje na mase tez nie :?: nie wiem gdzie go podpiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PATRO Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Witam!!! Ja również kupiłem panel sterowania radiem do mojej primery P12 i borykam się z tym samym problemem ponieważ nie wiem jak wyjąć poduszkę powietrzną z kierownicy może ktoś z Was rozwiązal już ten problem proszę podrzućcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Poduszke kierownicy ściąga się w następujący sposób: zdejmujesz zaślepke i tam trzeba nacisnąc taki drucik (a dokładniej jest to sprężyna) i trzymać przyciśnięty - trzeba jeszcze ją pociągnąć do siebie (poduszkę) W opisie jest wszystko ładniei pięknie ale problem polega na tym że jest to sprężyna centralna i często bywa tak że po naciśnięciu odblokowuje się jedna strona poduszki a powinny obie (zazwyczj dzieje się tak jak jest zasłabo dociśnięta sprężyna. Przed jakimi kolwiek naprawami przy poduszkach trzeba zdiąć kleme i odczekać ok 5 min. Foto sprężyny którą trzeba nacisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PATRO Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Dziękuję za pomoc jutro zaraz po pracy wypróbuję tą metodę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi