Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Bajery i dodatki w naszych Micrusach..

Gość Benet
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

mariusek napisał:
a ma ktos z was jakis ciekawy pomysł na jakis gadzet ktorego nikt jeszcze nie opatentował??
Nikt jeszcze nie pisał o zrobieniu podgrzewanych lusterek. W każdym razie ja mam (zrobione na matach z allegro). Kolejny mod dla wygodnickich utknął w fazie dostosowywania do faktycznej ilości miejsca w aucie... jeśli kiedyś się uda zrobić, to się pochwalę ;).
  Dragomir napisał:
Spalanie mi spadło i to o litr na 100 :)
I tak masz bardzo duże (i to biorąc pod uwagę pojemność silnika) :diabel2:

Gość mariusek

mi sie ostatnio zamazyła kierownica od tej Micry co ma Mli,tej po 2000 roku,tylko prubuje namierzyc czerwona,bo one sa dwu kolorowe ;) no i chyba pojade w weekend na giełde bo słyszałem ze mozna kupic naklejki takie chromowane z napisem "MICRA" na progi :)

Ale moja Micra jest 97r. Moze kierownica jest od nowszego modelu. Bo oryginalnie była kierownica z poduchą ale po dzwonie juz nikt w poduche sie nie bawił :) Widziałem takie kirki na Allegro chyba za 60zł. Podobna jest w Primerze

[ Dodano: Pon 26 Lut, 2007 22:43 ]

W Warszawie przy ulicy Grójeckiej stoi( przynajmniej w tamtym roku stała) bordo metalik Micra. Ma zajebistu srodek.Cała Deska rozdzielcza i tapicerka na drzwiach czarna. Bardzo ładnie to wygląda. Duzo lepiej niz szara

Gość mariusek
  Mli napisał:
Ale moja Micra jest 97r.
to dlatego ze na polski rynek trafiły dopiero w 2000 rco nie zmienia faktu ze masz zaje...e zegary :) a czy w Primerze kierownica nie jest wieksza??

Otwór centrujacy to 59mm albo 59,1mm a ET 45. Rano sprawdze ET to jeszcze napisze.

[ Dodano: Pon 26 Lut, 2007 23:26 ]

Przed chwilą pierwszy raz widziałem tą kolorowa kierownice. Ładna jest. Pewnie tez pasuje do naszych modeli.

Alarm tez bym chciał a przynajmniej sterowanie centralnym zamkiem z pilota. Sa takie ładne piloty z wymiennym grotem które wygladaja jak kluczyk od nowych VW

Polecam - przyjemna w użytkowaniu - na początku miałem problem z tymi "cyckami"

na godz. 10:15 ale teraz kciuki mają oparcie. :D i jest OK.

Ma poduszkę i chyba nawet działa bo kontrolka chodzi i jest moduł od niej w konsoli.

[ Dodano: Wto 27 Lut, 2007 16:16 ]

Mli napisał:
Mi by taka zielona moze pasowała.

Zobacz jest podobna:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=168888775

Podejrzewam, że chodziło bardziej o kolor ;). Można sobie kupić kolorową skórę na kierę, też powinno nieźle wyglądać (ja mam czarną skórę, wygodniej się kierę trzyma, tak jakoś przyjemniej ;) ).

Gdzieś na Forum czytałem o obszywaniu skórą - mieli problemy z tymi "cyckami" :P

Moja jest chyba oryginalna - taką Micrę już kupiłem.

Gość mariusek
  Andy napisał:
Czy chodzi wam o taką:http://www.polskajazda.pl/foto/foto-zoom/ANDYMicra2000kokpit.jpg
ja jeszcze widziałem inna,ale ta tez jest fajna.sa tez takie ,ze koło kierownicy jest w dwóch kolorach.p.s własnie w takim kolorze szukam do mojej :diabel2:

Domiss napisał:
Nikt jeszcze nie pisał o zrobieniu podgrzewanych lusterek. W każdym razie ja mam (zrobione na matach z allegro).

Domiss moze cos wiecej na temat tych podgrzewanych luster.. typu: jak to zrobic(opisik krok po kroku :)), moze jakies foty??

Benet napisał:
Domiss moze cos wiecej na temat tych podgrzewanych luster.. typu: jak to zrobic(opisik krok po kroku , moze jakies foty??

Opisał to dawno temu 31 Gru, 2006 20:15 w temacie (są fotki):

http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=24515