Domiss Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 a ma ktos z was jakis ciekawy pomysł na jakis gadzet ktorego nikt jeszcze nie opatentował??Nikt jeszcze nie pisał o zrobieniu podgrzewanych lusterek. W każdym razie ja mam (zrobione na matach z allegro). Kolejny mod dla wygodnickich utknął w fazie dostosowywania do faktycznej ilości miejsca w aucie... jeśli kiedyś się uda zrobić, to się pochwalę .Spalanie mi spadło i to o litr na 100 I tak masz bardzo duże (i to biorąc pod uwagę pojemność silnika) :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusek Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 mi sie ostatnio zamazyła kierownica od tej Micry co ma Mli,tej po 2000 roku,tylko prubuje namierzyc czerwona,bo one sa dwu kolorowe no i chyba pojade w weekend na giełde bo słyszałem ze mozna kupic naklejki takie chromowane z napisem "MICRA" na progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mli Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ale moja Micra jest 97r. Moze kierownica jest od nowszego modelu. Bo oryginalnie była kierownica z poduchą ale po dzwonie juz nikt w poduche sie nie bawił Widziałem takie kirki na Allegro chyba za 60zł. Podobna jest w Primerze [ Dodano: Pon 26 Lut, 2007 22:43 ] W Warszawie przy ulicy Grójeckiej stoi( przynajmniej w tamtym roku stała) bordo metalik Micra. Ma zajebistu srodek.Cała Deska rozdzielcza i tapicerka na drzwiach czarna. Bardzo ładnie to wygląda. Duzo lepiej niz szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusek Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ale moja Micra jest 97r. to dlatego ze na polski rynek trafiły dopiero w 2000 rco nie zmienia faktu ze masz zaje...e zegary a czy w Primerze kierownica nie jest wieksza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Benet Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 oooo widze ze temacik sie rozwijaaa ciesze sie niezmiernie Pozdrawiam P>S a tak w nawiase zlecilbym komus z okolic Lublina zalozenie centralki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusek Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ty sie nie ciesz tylko pisz co masz w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mli Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Sorki ale gdzie widziałes moją kierownice? bo na forum chyba nie ma zadnego zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusek Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 nie widziałem,ale tak sie domyslam ze chyba masz taka dwu-kolorowa.wnioskuje to po tym ze Twoja Micra ma juz nowe zegary i atrape w masce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mli Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Wiesz co kierownice mam chyba zwykła podobna do tych jakie sa w Primerze. Mozesz sobie zobaczyc http://img87.imageshack.us/my.php?image=dsc02489zi4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusek Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 uppssss.ale zonka byłem przekonany patrzac na zegary ze masz ta dwu kolorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Benet Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Mli jakie masz dokladne dane felg ? (cale,srednica otworu centrujacego,4x100 to wiem oraz jakie ET) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 oooo widze ze temacik sie rozwijaaa nooo nareszcie micrusy zaczely pisac a tak przy okazji ... moze mi ktos polecic jakis dobry i niedrogi alarm ? :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mli Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Otwór centrujacy to 59mm albo 59,1mm a ET 45. Rano sprawdze ET to jeszcze napisze. [ Dodano: Pon 26 Lut, 2007 23:26 ] Przed chwilą pierwszy raz widziałem tą kolorowa kierownice. Ładna jest. Pewnie tez pasuje do naszych modeli. Alarm tez bym chciał a przynajmniej sterowanie centralnym zamkiem z pilota. Sa takie ładne piloty z wymiennym grotem które wygladaja jak kluczyk od nowych VW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Przed chwilą pierwszy raz widziałem tą kolorowa kierownice. Czy chodzi wam o taką: http://www.polskajazda.pl/foto/foto-zoom/A...a2000kokpit.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mli Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Polecam - przyjemna w użytkowaniu - na początku miałem problem z tymi "cyckami" na godz. 10:15 ale teraz kciuki mają oparcie. i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mli Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 To jest kierka z poduszką? Mi by taka zielona moze pasowała. Jeszcze nigdy nie widziałem zeby taka była gdzies do sprzedania. Chodzi mi o jakas uzywana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Ma poduszkę i chyba nawet działa bo kontrolka chodzi i jest moduł od niej w konsoli. [ Dodano: Wto 27 Lut, 2007 16:16 ] Mi by taka zielona moze pasowała. Zobacz jest podobna: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=168888775 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Podejrzewam, że chodziło bardziej o kolor . Można sobie kupić kolorową skórę na kierę, też powinno nieźle wyglądać (ja mam czarną skórę, wygodniej się kierę trzyma, tak jakoś przyjemniej ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Gdzieś na Forum czytałem o obszywaniu skórą - mieli problemy z tymi "cyckami" Moja jest chyba oryginalna - taką Micrę już kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusek Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Czy chodzi wam o taką:http://www.polskajazda.pl/foto/foto-zoom/ANDYMicra2000kokpit.jpg ja jeszcze widziałem inna,ale ta tez jest fajna.sa tez takie ,ze koło kierownicy jest w dwóch kolorach.p.s własnie w takim kolorze szukam do mojej :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Benet Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Nikt jeszcze nie pisał o zrobieniu podgrzewanych lusterek. W każdym razie ja mam (zrobione na matach z allegro). Domiss moze cos wiecej na temat tych podgrzewanych luster.. typu: jak to zrobic(opisik krok po kroku ), moze jakies foty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Domiss moze cos wiecej na temat tych podgrzewanych luster.. typu: jak to zrobic(opisik krok po kroku , moze jakies foty?? Opisał to dawno temu 31 Gru, 2006 20:15 w temacie (są fotki): http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=24515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiktor24 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 ile kosztuja zarówki do zmiany oswietlenia predkosciomierza itp. P.S. Bardzo fajnie wyglada w kolorze niebieskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Loknij na diody na allegro w zależności jakiej jakości ale cena to koło 3zł można taniej kupić i drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi