dzingis Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Czy wy serca nie macie tak krecic do maxa ja tylko 160km p10 1995 na kołach 14x185x65 poszedł by wiecej ale żal mi go a po drugie juz załapałem mandat zaprędkośc , miałem wtedy 140 wychamowałem do 105 na ograniczeniu do 60 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasza22 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ja posiadam Nissana primere 1.6 SLX 16V 92 rok na LPG ciolem na pol gazie 180:D:D:DPOZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 nie mam Primerki ale Sunny, sorki totalnie zamulonym 1.6 12V 90 KM z pękniętym katalizatorem i dziurawym tłumikiem jechałem 190 na autostradzie Katowice - Gliwice, pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 fota robiona przez pasażera ja mocno trzymałem kierę [ Dodano: Nie 08 Lip, 2007 21:11 ] rozpędzanie to trwało całe wieki do tej prędkości ale się jakoś udało ile prędkości jest realnej w tym momencie nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_212 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 P10 1,6 16V ('95)- ok.190km/h na jakiejś drodze do chełma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATIzagan Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 190 km/h mam skrzynie automat mialem 4 tys/obr w tym momencie na 4 Biegu i jechalem na LPG... do 180 na trzecim biegu jechalem :028: pozdrr nismo maniacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jakub_poznan Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Prawie 210 km/h na autostradzie Konin-Poznań, ale od 185 km/h już się troche wolniej rozpędzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niklocen Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Moja p10 2.0 na gazie LANDIRENZO dość sprawnie rozbujała się do 210 km/h na obwodnicy Radzymina i w tym momencie ... oberwałem od narzeczonej po łbie :-( Na codzień, zależnie od warunków, nie przekraczałem 150 km/h Teraz hulam jej matizem :-( Na maxa (gaz) z górki (A4, góra św. Anny) prawie 160 km/h ale wrażenie conajmniej jakbym leciał 260 km/h moją primerką :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobo Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Na trasie ostatnio na lpg 200km/h na miekko.... i juz nie bylo gdzie szybciej. Teraz "milicja" mocno najezona, mysle ze czasy ostrych jazd powoli sie beda konczyc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek101120 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 na A2 210 na LPG, z 220 by poszla ale radar byl i musialem hamowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BoO Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 primera P10 1,6 gaz, 5 osob na pokladzie, bagaznik zawalony, na A6 185 km/h, mialem jeszcze miejsce pod pedalem ale pas mi sie konczyl i zblizalem sie do rozjadzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 mi na obwodnicy kolo gdanska poszla 220 po wymianie sprzegla:) znajomy jadacy za mna PEUGOTEM 307 HDI odpadl przy 190 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustlik Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 uaktualniam wynik rowne 200km/h na d1 (autostrada słowacka) szłą by wiecej ale mi prawe nadkole wyskoczyło dobrze ze nie złapałem na żadnym kole gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekol Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ja na lpg BRC A2 Niemcy 215km/h a na Pb okolo 225km/h opony seria Ile mnie oszukał licznik to nie wiem :one: [ Dodano: Czw 16 Sie, 2007 13:24 ] Gustlik jutro rano bede w Lublinie( Mam gdzies rozładunek ciezarowki u Ciebie w miescie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomciuu Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 W dniach 10-15 sierpnia zrobiłem swoją Primcią 1500 kilometrów - w międzyczasie dolałem tylko oleju, wody do chłodnicy i tankowałem. Wracając w 4 osoby i z bagażnikiem załadowanym do granic możliwości udało mi się pociąć na gazie (mikser) około 195 kmh (licznikowe), nie chciał iść więcej, a nie było warunków, żeby go trzymać w tym stanie przez dłuższy czas (jeszcze z minutkę i 200 by stuknęło, ale co chwila ktoś przede mną się pojawiał). Często przy 150 i więcej mam delikatne drgania kierownicy, czy to mogą być niewyważone koła? przed wyjazdem zmieniałem oponki (Pirelli P6000) i koła były wyważane - niestety nie ja tego pilnowałem. Czy mogli coś spartolić przy wyważaniu? Aha. Przejrzałem na oczy i zobaczyłem sens rasowania hamulców gdy hamowałem gwałtownie ze 180. Dziwne dzwięki tarcia (klocki straciły swoje właściwości), wyraźnie mniejsza efektywność - w następnym autku nie pożałuję na markowe tarcze, klocuszki i płyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomciuu Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ja CB nie mam. Wystarczy znaleźć jelenia i jechać za nim. Nigdy nie siedzę nikomu po chamsku na d*pie, zawsze bezpieczny odstęp, ale jak znajdzie się delikwent z ambicją pustego lusterka wstecznego, to mam "ofiarę". Wracając ze Szczecina do Warszawy miałem takie dwie Audice, jedna z Poznania, druga z Niemcowa. O ile Niemiec (albo handlarz, nie wiem) cisnął w trasie, a w miasteczkach przepisowo, to Poznaniak ciął równo - aż w kolejnym miasteczku go powinęli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzybek Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 moja p11.144 2l TD lecialem 175 km/h ale pojdzie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość botor Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 no ja swoja jechalem z niemiec na autostradzie niemieckiej 215km/h no ale przyznam sie ze bylo lekko z gorki!!! ale 205to na prostej lekko poszlo mam tylko zmieniony uklad wydechowy kola 175 R13 no i na gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ZYWY_ Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 190 km/h z groszem, ale więcej nie jechałem bo nie ufam do konća dla mojego auta, nie wiem czy by w ogóle pojechała więcej i kierowcą też nie jestem wyśmienitym ps. kolega botor ma ładne podświetlenie zegarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bReko Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 160 z haczykiem, trasa Elblag - Pasłek (nowa nawierzchnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość botor Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 ps. kolega botor ma ładne podświetlenie zegarów no nie jest fajne jest wq stndardzie klikniesz na fota to powinno sie pokazac w lepszej jakosci ale i tak zdj sa rohbione tel wiec .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość orfik Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 primka 2,0 gaz 115KM bez katalizatora na gazie 200 moment.. w zapasie sporo bylo ale nie bylo gdzie cisnąć krajowa 19 bialystok lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mar80 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Ja swoją P11.144 1.8 16V rocznik 99, narazie najszybciej 200 km/h, powinna jeszcze trochszkę więcej polecieć, ale zakręt się zbliżał, więc musiałem zwolnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_212 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Ostatnio na obwodnicy lubelskiej jechalem 160 i niezle lało ale primka klejiła sie do szosy.. nagle patrze SWIATŁA i daje po heblach no i ze znakomitymi hamulcami primera p10 staje na czerwonym ......... ale nie bylo tak wesolo. koles za mną w tirze FH12 z ukrainy wiozł okna czhyba i myslal ze przelece na zoltym a ja se odpuscailem no i ten mi pierdut w tyl przy 80 kmh (tak wykazal tachometr] no i wypchną mnie na druga strone skrzyzowania. ale jak wsiadlem to... zobaczylem ze odlamal mi ten bejzbol jeden mój kochany spoiler i lekko puknąl w zderzak i klape a tak to nic... primerka jest naprawde bezpieczna a moj znajomy mowil cos ze ma 4 * euro NCAP.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filtron1 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Ja moja nyska pedzilismy 210 km/h na drodze Brzesc -Minsk na Bialorusi piekna 2 pasmowka chyba ze 20 km prostej ale skaczylo sie suszarka i mandatem w kwocie 20 usd warto bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi