Gość Kisielek Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Witajcie! Ja, jak leciałem na hamburg, za szczecinem ( ) jechałem, zdarzało się, że nawet po 30 minut 180km/h (tą nową autostradą, pusta jak by zamknięta), dalej nie szedł (był załadowany)... Wracając miałem ją jeszcze bardziej załadowanego i z górki trzasnołem 190km/h! wyła i furczała, ale jestem z niej dumny, ma ćwierć miliona kilometrów na zegarku! Oczywiście mam cd20t! styczeń 1997 gx sedanik zielony, z hakiem, taki rodzinny samochodzik, wymarzony w trase! (wtedy jeszcze na stalowych 14" seria z kapselkami ) Pozrawiam wszystkich szcześliwych posiadaczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Romiooo Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 190 Km/h w 4 osoby, pełny bagażnik, na dwupasmówce ze Szczecina w stronę Świnoujścia i nie bałem sie choć to moja pierwsza tak duuuuuża prędkość. Może kiedyś jak bede jechał sam to spróbuje więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość abram Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 165 km/h poszła by wiecej ale juz konczyła mi sie prosta i trzeba było zawalniac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 205km/h na lpg A4 kraków- katowice. Poszla by jeszcze ale mnie przyblokowały tiry. p10, 2,0 115 KM. Koleczka 14' 175,65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof P. Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 220 km/h na niemieckiej 9. Pięć osób na pokładzie. P11 2 LITRY. Na benzynie bo ja nie gazuję swojej Primki. Wystarczy że mam kuchenkę w domu na gaz. Teraz coś się porobiło i autko coś ciągu nie ma. Pokazuje kod 34. I nie wiem gdzie kupić ( poza serwisem ) czujnik spalania stukowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Krzysztof P., polecam google - InterCars ponoć ma - szukaj w sklepach internetowych i na forum - temat przerabiany wielokrotnie i wymieniali ten czujnik - napisz do kogoś co to zrobił - powinien ci odpisać co, gdzie i za ile http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...light=stukowego http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...light=stukowego http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...light=stukowego Poczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof P. Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 BULI, dzięki za wskazówki. Rano poszperam to i może faktycznie coś znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezawodnyjapon Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam wszystkich. Chciałbym podać najnowsze wyniki prędkości primery 2,0td Dziś jechałem moim 150KM dieslem 275km/h. Licznik trochę się przekręcił ale to nic. Dopiero program w jednej telewizji uświadomił mi jak bardzo muliłem moje auto. :one: Uwaga przy 260 km/h trzeba zamknąć szyberdach bo wieje, trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blady Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Po chip tuningu będziesz miał 200 KM i 290 km/h daj znać na priva to polecę warsztat - gosć pracuje w TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beetlejuice Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Witam wszystkich.Chciałbym podać najnowsze wyniki prędkości primery 2,0td Dziś jechałem moim 150KM dieslem 275km/h. Licznik trochę się przekręcił ale to nic. Dopiero program w jednej telewizji uświadomił mi jak bardzo muliłem moje auto. :one: Uwaga przy 260 km/h trzeba zamknąć szyberdach bo wieje, trochę. A głowy ci nie przewiało od tej prędkości:-) i na pewno silnik założyli z Czerwonego Października.....i dachu nie zamykaj:-)może trochę cię ochłodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 ależ komentarze... jeździ się z głową a nie ile fabryka dała no chyba że chcesz piach gryźć :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STi77 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 miałem już kilka razy przyjemność jechać moją p11 2.0 16v ciut ponad 220km/h. 200 bez najmniejszego problemu ale do 220 trzeba chwilkę bujać. A to wszystko na trasie Katowice - Wrocław bo na innych dróżkach to nie przystoji tak naginać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 170 KM/h 2,0 td wiecej moze i by poszła ale to juz chyba z wiatrem mi to tam w zupelnosci wystarcza bo zazwyczaj 100 jezdze ale sprobować trzeba było :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezawodnyjapon Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witam wszystkich.Chciałbym podać najnowsze wyniki prędkości primery 2,0td Dziś jechałem moim 150KM dieslem 275km/h. Licznik trochę się przekręcił ale to nic. Dopiero program w jednej telewizji uświadomił mi jak bardzo muliłem moje auto. :one: Uwaga przy 260 km/h trzeba zamknąć szyberdach bo wieje, trochę. A głowy ci nie przewiało od tej prędkości:-) i na pewno silnik założyli z Czerwonego Października.....i dachu nie zamykaj:-)może trochę cię ochłodzi. Obejrzyj tvn turbo to zrozumiesz dowcip :zly2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nismojoe Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Nie wiem - czy wy tez to zauwazyliscie ,że primerka woli sie wkrecac od stowy w gore niz od 0 ?? Moja piekna czarna maszyna przegrywa kazdy start z civikami , ale od 3 biegu zaczyna grzmiec i zadne nawet podpicowane kompakty nie daja rady To jest po prostu typowy woz na trasy Znajomy ma civica coupe 1.6 jakies 135KM no i lzejsze auto na pierwszych 2 biegach byl gora pozniej dostal baty Nissan to Nissan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 17 lat juz masz prawko :?: niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Moja 2,0 115km na lpg takie wyniki ( do czerwonego pola) 1-45 , 2-90, 3- 145, 4- 185,5- 205 ale nie dociagnalem jeszcze do konca jej . Na PB nie testowana w takich warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek S Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Nie jestem na bieżąco więc podpowiedżcie kiedy zlot Nissana w Borsku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nismojoe Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 17 lat juz masz prawko :?: niemożliwe hehe juz kiedys jak sie przywitalem to napisalem ze czasem bede pisac w imieniu ojca a TO nasze wspolne odczucia gdy troche sie podusi czarna maszyne Tomek S zlot jest w drugi dlugi tydzien maja od Bozego Ciała (22-25) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 mierzyłem przyśpieszenie z 2 do 4tys obr. ... złapałem się za głowe, po czym dziewczyna do mnie - ale czemu masz trzeci bieg...? ;/ (wyszło prawie 9sec)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bReko Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Nie wiem - czy wy tez to zauwazyliscie ,że primerka woli sie wkrecac od stowy w gore niz od 0 ?? Masz racje ulubionym biegiem nissanow jest bieg trzeci dobre do wyprzedzania, moment i 140 na budziku Ostatnio mierzylem sobie przyspieszenie na oko, wolny start i wyszlo 11sec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RALFI15 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 MOJA CZRNA STRZAŁA 240KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaro Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 no powiem że primerki się ładnie bujają nie wiem jakim cudem swój "autobus" udało mi sie rozbujać do 200 km/h ale przyznaje się że na trasie było z górki i czas w jaki to osiągneła był przerażający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 1,6, 16V (P11, '98) w jakim czasie powinna osiągnąć 100km/h? przy jakich prędkościach jakie biegi wrzucać? niebawem jadę na A2 i chciałbym już skorzystać z Waszych doświadczeń... (mimo, że mam sekwencję, przetestuję ją przede wszystkim na benzynce :>) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyl Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 wychodzi z tego, ze primera da sie jeżdzić. da sie na powyższej usterce jechać i w zwiazku z pierwszym linkiem ledwo do domu się doczołgałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi