Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Primera - osiągi

Gość macias-1981
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

4 osoby na pokladzie, jakies 100kg w bagażniku i 220 polecialem na LPG oczywiscie bo na PB to zamyka patelnie

Gość Bodzió

W zeszłym roku jak jechałem do Poznania oczywiście po autostradzie w 5 osób to 200 km/h przekroczyło na lpg tyle że musiała się troszkę zebrać ale robi się bardzo żwawa od 4000 rpm wzwyż :)

:diabel2:

zdjęcie poniżej :) sam byłem zaskoczony

A porownywales z GPS kiedys? U mnie 215 na liczniku to w rzeczywistosci 194:P Oponki 195/60/15 :)

Gość bastard

ja mam silnik 2 litry benzyna, 205 na obwodnicy gdańska primerka poszła ale starałem się nie katować silnika obrotami powyżej 5 tysięcy więc pewnie bym coś jeszcze wydusił, na a4 było 210 ale z górki :) a tak wogóle to staram się jeździć przepisowo, pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Ja swoja p10 .2.o slx /gaz- na autostradzie z Graz doWiednia ciolem200/h moze to nie duzo ale jechalem na 4(czworce)bo 5 wysiadla-no i co wy na to????? :diabel:

na A2 205km/h spokojnie rozpędzając na V biegu i zużytym sprzęgle. Dając do oporu na pewno licznik bym zamknęła jeśli nai na gazie to na benzynie na 100%. Licznik w SRI to tylko 220km/h :|

A4 Wrocław - Kraków P11 2.0TD ok 190km/h R14 obroty niecałe 5000

[ Dodano: Nie 15 Cze, 2008 11:46 ]

A4 Wrocław - Katowice P11.144 1.8 ok 210km/h R15 185/65 (pewnie poszła by więcej ale....)

• 3 tygodnie później...
Gość wojaslubin

Lubin, Al. NIEPODLEGŁOŚCI

1-50

2-110

3-155

4-> ZABRAKŁO MIEJSCA I SZCZĘŚCIA... policja złapała mnie na gorącym uczynku :D haa! JA bez prawka :) Na szczęście kumpel szybko się przesiadł na miejsce kierowcy i wziął wszystko na siebie, a kase oddałem :) Heh... Plusy przyciemnianych szyb! :) :kosci: :kosci: :kosci: :kosci:

Już gdzieś pisałem, 175 na trójce, V-power Racing oczywiście i dalej zabrakło miejsca.

Godzina 5.40 i żadnych innych samochodów na drodze. Tak dla przekonania się ;)

Wirażowa, przy lotnisku, 4 pasy, żeby wszystko było jasne, jeżeli chodzi o bezpieczeństwo.

A xkarol na spalarce versus S14 chyba grubo ponad 200.

Lubin, Al. NIEPODLEGŁOŚCI

1-50

2-110

3-155

4-> ZABRAKŁO MIEJSCA I SZCZĘŚCIA... policja złapała mnie na gorącym uczynku :D haa! JA bez prawka :) Na szczęście kumpel szybko się przesiadł na miejsce kierowcy i wziął wszystko na siebie, a kase oddałem :) Heh... Plusy przyciemnianych szyb! :) :kosci: :kosci: :kosci: :kosci:

No brawo, mam nadzieję, że następnym razem nie będziesz miał szczęścia

Takich ludzi jak Ty powinno się na trwałe eliminować z dróg ...

wojaslubin następnym razem zanim usiądziesz za kierownicą - to miej już prawo jazdy w kieszeni i więcej oleju w głowie. Przy takiej prędkości i "braku miejsca" jak piszesz nie trudno o wypadek - pamiętaj masz jedno życie, inni uczestnicy ruchu również.

No cóż moja Primera 1.6 I osiąga zaledwie 160 km/h i poranny rozruch ma nieżle zadymiony. Ile kosztuje mały remont silniczka ?

• 1 miesiąc temu...

Ostatnio na A4 nie wiem jakim cudem ale rozbujałem swoja 11 2.0 td do 180 km/h :)

co do obrotów to moja na 5 biegu ma tak samo jak i twoja 2400 ;)

Ostatnio na A4 nie wiem jakim cudem ale rozbujałem swoja 11 2.0 td do 180 km/h :)

to musiała być jazda ekstremalna :diabel2:

Dzięki za odpowiedź.