Gość 28Darek Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 Wszystko sie niby zgadza tylko ze u mnie w autku siedzi jeszcze caly sprzet grajacy a jest tego troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość holy Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 ile kg odzyskam wywalając klimę? ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 No bedize treoche tego, raz to sprezarka, dwa to chlodnica jedna i wentylator trzya to urzadzenie sterujące, cztery to baniak wielki pod schoweikiem w kabinie no ze 40 Kg powinno być... I troche kasiory też za to wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 W zeszłym tygodniu ważyłem swoje odchudzone N14 3d i z 15 litrami paliwa ważyło równo 1000kg... Seria waży jakies 1055kg (?) i tu moje ptanie, czy to waga samego auta, czy z pełnym bakiem, a może jeszcze z rodziną i psem :?: :wink: Jak to mierzy producent? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2005 No właśnie... jaka w ogóle jest waga seryjnego N14 1.4 GA14DE??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Cięzo poweidizeć nie posiadam Servisówki do twojego Nismo... Ale 1000Kg to leciutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 No to znalazlem temat ktory ostatnio najbardziej mnie interesuje Z tego co wazylem to wyjalem z autka juz 47,76kg (nie licze fotela przedniego ktory wroci na miejsce niedlugo ) Najwiecej problemow bylo z tymi wygluszeniami pod wykladzina podlogowa... Jakos w przyszlym tygodniu jade na wage i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 No to znalazlem temat ktory ostatnio najbardziej mnie interesuje Z tego co wazylem to wyjalem z autka juz 47,76kg (nie licze fotela przedniego ktory wroci na miejsce niedlugo ) Najwiecej problemow bylo z tymi wygluszeniami pod wykladzina podlogowa... Jakos w przyszlym tygodniu jade na wage i zobaczymy No zważ koniecznie - moje 1.4 waży 1000kg ale jeszcze można zbić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Kolega w Astrze GSI odrywal od podlogi taki plytki wygluszajace nazbieralu mu sie z tego prawie 30kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pecyn Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Widze ze Kuba walczysz o kazdy kilogram wiec oze sam sie ochudzisz haha :wink: . A tak powaznie to wybebeszasz cala fure na starty nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 nie... Zrobie to co zawsze czyli wywale smeici z bagarznika, odkrece tylna kanape oraz fotel pasarzera no i tylna pulke wyjme łacznie 56kg z kołem zpasowaym leweitkiem itd... - róznica szalona, innaczej nysa hamuje i o wiele lepiej ciagnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Ja tez te plyty odrywam. Ale za pomoca suchego lodu Jeszcze nie wszystkie zrobilem, a i chyba mam tego mniej niz w Astrze bo jak na razie tylko 5kg. Ale jeszcze z tylu roche jest. No i glowna sprawa - w sumie tak na zdrowy rozum to pomiedzy przedzialem pasazerskim a silnikowym powinny byc jakies wygluszenia, prawda?? I czy nie sa to te wygluszenia najciezsze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 owszem sa bo sa najablizej kladzione wzgledem siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Ale chyba po wyciagnieciu tych wygluszen miedzy silnikiem a przedzialem to juz po ulicy za bardzo nie da sie jezdzic... a przynajmniej jest to bardzo uciazliwe. Czy sie myle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 kolega z sunnego wyjął i nie jest tak zle... Zalerzy kto do czego jest przyzwyczajony :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 No i po kolejnych paru godzinach pracy mój Suniacz waży 976kg!!! Oczywiście jest to waga samego auta - jaką szacuję nawet bez paliwa w baku (50Lt). A wszystko wygląda tak : http://photobucket.com/albums/y119/xzandaf...nt=IMG_0874.jpg http://photobucket.com/albums/y119/xzandaf...nt=IMG_0872.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Pięknie ! Fotel Pasarzera wazy z tego 15kg, na boczkach tylnych kolum masz wygluszacz też troszke warzący... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Pięknie !Fotel Pasarzera wazy z tego 15kg, na boczkach tylnych kolum masz wygluszacz też troszke warzący... ...Na fotelu pasażera zbiję jeszcze 10kg jak kupie identyczny kubełek (ze stelarzem robionym w firmie tuningowej waży 5kg!!!). Razem z pozostałymi wygłuszeniami - pełno gąbek w ściankach myślę, że zbiję do 969kg... byłbym wniebowzięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 No to ja moge smialo powiedziec ze moj Sunny jest bardziej odchudzony Chyba ze zrobiles cos czego na tych zdjeciach nie widac. Tylko ze ja niestety nie mam kubelka jeszcze Moze dzisiaj uda mi sie wam pokazac jak to wyglada u mnie... Xzandafer - co tam jeszcze robia te boczki z tylu?? Waza po 1,5kg kazdy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 No to ja moge smialo powiedziec ze moj Sunny jest bardziej odchudzony Chyba ze zrobiles cos czego na tych zdjeciach nie widac. Tylko ze ja niestety nie mam kubelka jeszcze Moze dzisiaj uda mi sie wam pokazac jak to wyglada u mnie... Xzandafer - co tam jeszcze robia te boczki z tylu?? Waza po 1,5kg kazdy!! 1,5kg każdy??? Ide je zważyć - jak prawda to wywalam Koniecznie kup kubełek - na nim duużo zyskasz. Ja mam Bimarco Cobra - 400zł - www.bimarco.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 No wlasnie kubelek by sie przydal, w koncu fotel kierowcy wazy jakies 17kg... Xzandafer - wazyles?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 No wlasnie kubelek by sie przydal, w koncu fotel kierowcy wazy jakies 17kg... Xzandafer - wazyles?? Taa, ważyłem Ale mam jakieś lajtowe te boczki bo ważyły po 1kg każde. W każdym razie nie ma już dla nich miejsca w moim aucie Jutro dalsza część odchudzania - może być dla niektórych nieco kontrowersyjna - wywalam kierownicę z airbagiem i wstawiam małą lekką sportową 30tkę 8) Ciekawe ile można zbić na kierownicy... P.S. Ale nie po to ma się pasy szelkowe żeby jeździć z poduszką :wink: P.S.2 Pewnie pytałeś się czy ważyłem fotel a nie boczki ale dopiero teraz skumałem :oops: Tak ważyłem też fotel - tak jak Coobcio mówi około 15kg z lekkim hakiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Ale nie po to ma się pasy szelkowe żeby jeździć z poduszką Racja A mi wreszcie udalo sie zamiescic zdjecia w albumie. Od razu mowie, ze nie jest to wersja finalna, niedlugo bedzie to wygladalo o wiele ladniej Te zdjecia sa robione w sumie at work, wersja do jezdzenia na codzien rozni sie tylko jednym dodatkowym fotelem i zamontowanym schowkiem No ale dosyc gadania - srodeczek : http://photobucket.com/albums/y175/SamiSun...nt=9a0d3d69.jpg http://photobucket.com/albums/y175/SamiSun...nt=P4253519.jpg i z zewnatrz http://photobucket.com/albums/y175/SamiSun...nt=5d0a46a6.jpg prosze o koment P.S. Pytalem o boczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 No to powiem Ci, że wlazłeś mi na ambicję i zanim gdziekolwiek się jutro ruszę, wykręce fotel pasażera... A dach jak wygląda? Podsufitka jest czy sama blacha??? Z wyglądu prawie to samo co u mnie, szkoda że ja nie mam też SR20DE :cry: oto moja cała galeria jakby co, gdzie zamieszczam aktualny stan w jakim auto się znajduje: http://photobucket.com/albums/y119/xzandaf...Nissan%20Sunny/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 No ladnie ladnie.. zdjemij wygluszenia z podlog, z tego co pamietam, to jakies 4,3 kg waza A co do SR20DE... Zawsze mozesz sprobowac sil w klasie mini, te samochody wcale nie sa wolniejsze od seryjnego GTi Podsufitka jeszcze zostala, z jednego tylko powodu. Jak sie moja wspolpasazerka dowiedziala o tym ze chce ja zdjac to powiedziala ze nie jedzie takim huczacym pudelkiem i albo zostawiam podsufitke albo ona nie jedzie.. coz zrobic, czysty terror, ale co tam, po bemowie i tak ja zdejme. I nie tylko :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi