gre Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 QWASAR nie ma rzucać na kolana, mój mnie też nie rzuca, uwierz!!! :wink: najwazniejsze zeby bylo rózne od serii, a jeszcze lepiej in plus pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Masz rację. Jestem z niego zadowolony, bo wyniki potwierdzają tezę o trwałości i niezawodności silników nissana (mój ma 11 lat i 205kkm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Mi się podoba że odcinek od 6000 do samej góry wypada na gazie lepiej niż na benzynie - dobrze dobrana gazownia naprawdę. Włek ssacy z primy GT czy sunnego GTI praktycznie nie zmienił by ci dołu a poprawił haraktersytyke po przekroczeniu ok 4000 - 4500 na bezynie i na gazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 W V-techu jak widać mają bardzo fajny program do naszych 1,8 przesówa on odciecie o jakieś 300obr do tego moment i moc rosnie w praktycznie calym zakresie obr - Czy Pan ma jakiś zbliźony program w swojej ofercie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 V TECH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość okolook Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Wykresie ciut wyżej niż seria. Następnym razem będzie lepiej. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 No No widze żę jest się czym chwalić Stebrna strzała Chyba wykres przemieszcze na pierwszą stronę Ps. na jakim doładowaniu to śmiga ? Coś widać że na tych lekkich rolach Inerkcji boost spada - niestety jest to normą na teg typu hamowniach, myślę że jakbyś shamował się np. w VTG było by o wiele wiele lepiej moze nawet ponad 400Nm by pokazało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Masz rację. Jestem z niego zadowolony, bo wyniki potwierdzają tezę o trwałości i niezawodności silników nissana (mój ma 11 lat i 205kkm) Ps. Nie mierziłeś ostatnio po zmianie wałka i na poprawionym dolocie jakie są parametry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość okolook Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 No No widze żę jest się czym chwalić Stebrna strzała Chyba wykres przemieszcze na pierwszą stronę Ps. na jakim doładowaniu to śmiga ? Coś widać że na tych lekkich rolach Inerkcji boost spada - niestety jest to normą na teg typu hamowniach, myślę że jakbyś shamował się np. w VTG było by o wiele wiele lepiej moze nawet ponad 400Nm by pokazało Za pierwszą stronę dziękuję nissan to nissan. Doładowanie seria. Strzała miała robiony chip tunning, po zgraniu zawartości epromu okazało się że to strasznie amatorska fuszerka. :? Właśnie czekam na programator i do roboty. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Wydechu nie miałeś przypadkiem zmienionego ? Morze jakiegoś Topica postawisz o sfojej furze w ktorym wszystkie mody opiszerz - tak jak robią to chlopaki, AKARCZMA, GREG76... Co Ty na to ?? Dodam że wiele osób jest mocno zainteresowanych twoim wozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość okolook Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Wydech prawie seria, wycięte katy pierwsze jeszcze niewydłubane (brak czasu i miejsca) Topic napiszę jak się troszkę ogarnę, w obecnej chwili to prawie seria nie licząc stożka i parę innych pierdoł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Czyli największej zatryczni brak, spore kożyści (jak planujesz więcej dmuchać) dałby Ci jakiś lużny przelotowy wydech, bezpośrednio od trubin jakaś Rura o średnicy 2,5" i niech tak lezie na sam koniec wydaje mi się że po czymś takim przybędzie naprawde fest mocy. Swojego Czasy BRT po zrobieniu wydechu i dodaniu jedynie regulatora Ciśnienia paliwa uzyskał z tego silnika coś ok. 340KM nie bawił się w żadne Remapowanie czy świniaki ! ! ! W tych silnikach katalizatory pierwsze są odrazu na Downpipe - paranoja jakaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Oto mój wykresik jestem dumny Coobcio napisał "Przebieg masz jak z bajki idealny i wartosci zajesbite" "IGŁA" "Stary poweim CI ze masz najlepszy 1,4 z nissan klub polska "[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 okolook!!! przy tym silniku VG30DETT spokojnie mozesz targac po 500 koni jak nic. zgraj tylko wszystko jak nalezy 8) PS. gratuluje 300 konikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 rozumiem że to nie do mnie tylko do okolook widziałem te autko spoko jest ma charakter a właściciel jeszcze lepszy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Masz rację. Jestem z niego zadowolony, bo wyniki potwierdzają tezę o trwałości i niezawodności silników nissana (mój ma 11 lat i 205kkm) Ps. Nie mierziłeś ostatnio po zmianie wałka i na poprawionym dolocie jakie są parametry ? Jeszcze nie mierzyłem. Zrobię to przy okazji jakiejś wizyty w W-wie. Też jestem ciekaw jak zmienią się wykresy po tych modach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 O To ja hamownie moze zarezerwuje na przyszły tydzien albo za dwa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 jak dla mnie za wcześnie k**wa dużo roboty teraz mam :/ ja się piszę nie wcześniej jak za miesiąc - półtora a jak grupowo to jaki bonus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 To moje wykresy po ostatnich modach. W stosunku do pazdziernika moc na benzynie wzrosla o 10KM a na gazie zmalala o 6KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Ładnie płaściutko na tym gaziku, teraz korekte zaplonu u mnie mialeś więc z dolu i na góże mogło się poprawić Gazik jaką ma mile plaską harakterystykę do 5000 obr.min. A Benzynke pod koniec troche muli - ja bym pokąbinował z jakimś ukladem dolotowym większej pojemności - jakąś taką Czapke bym zrobił i zamnotował ją na tym jednopunkcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 sorki za foto ale skaner mi padl (h*j by go wziol) zastanawia mnie dlaczego wukres taki poszarpany. MOC PODANA NA KOLACH, MOMENT NALEZY POMNOIZYC PRZEZ 1.35 ABY WYSZLY Nm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 żeby oficjalnie na piwerszej stronie to zamiesci to musiż jakąś lepszą jakoś zaoferować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 żeby oficjalnie na piwerszej stronie to zamiesci to musiż jakąś lepszą jakoś zaoferować moze byc na ostatniej nie wiem kiedy bedzie lepsza jakosc bo mi skaner padl :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 kurde gdzies byl na dyno ,,,,,,,, tutaj http://www.pandlmotorsports.com/ no ja tez pojade jak zrobie z hederami...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sieszput Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Musze powiedzieć że aż miło jest popatrzeć na te wykresiki miodzio PozdRawIaM i życze jak najleprzych wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi