Gość hermoll Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Coobcio tak jak poleciles Tomaszkowi zakupil erlinga, mial takome i roznice widac bylo w rekach, erling zdecydowanie twardszy i mniej elastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tbaks83 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Tp kupię erlinga jak polecacie, jest tylko jeden rozmiar mam rozumieć?? Pierścienie też wymieniam, ma być też rozmiar jak oryginalny, czy troche większe czy jak to w ogóle wygląda, i czy mogą byc HASTINGS?? I z panewkami podobnie, są już chyba wytarte bo widać miedziany kolor, jak pytałem o panewki to też mi podali kilka wymiarów, które wybrać?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 rozmiar orginalny weź i daj blok do przechonowania - czyli sama obróbka końcowa, zdejmą z gładzi ok 1 setną mm dzięki czemu szybciej się to dotrze i będzie równiejsza gładź. PS. co do TAKOMY to Grabowsy skladają na tym HOndowskie silniki B serii ktore po zakuciu bezawaryjnie znoszą moce 2 a nawet 2,5 raza większe jak w serii (po uturbieniu rzecz jasna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tbaks83 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 powiedzcie mi proszę jeszcze czy wałki da sie zregenerować i w sumie czy popychacze też bo myślalem, że da się np nadlać wałek czy coś takiego ale jak dzwoniłem po kilku zakładach to tak raczej z tym ciężko. Więc jak to z tym jest pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 w polsce nikt ci tego poprawnie nie zrobi, szukaj dzwigienek i walków w porządnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tbaks83 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 a co powiecie o swiątku?? widziałem na stronie, że zajmuje się regeneracją bo powiedzcie gdzie ja znajde nowe wałki? W ogóle da się kupić nowe, jaki koszt mniej więcej, może polecacie jakieś firmy. Natchnąlem się kiedyś na taką angielską firmę ale już zapomniałem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 nowe to polecam podstawowe CAT CAMS powinny wyjść nie więcej jak 2300-2500zł, ew. ze stanów przytargaćJWT S3 kosztują 550$ plus Shiping... w 2k idzie się zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi