Gość ryszardl Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Witam - czujniki macie w zderzaku czy pod zderzakiem ? bo mówili mi że oryginalne montuje się pod ... kiepsko to wygląda i praktyczne raczej nie jest .... Pozdrawiam RL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Jak zrobisz , albo ASO dziury w zderzaku to niestety rdza się pojawi... prędzej czy później (na pewno po okresie gwarancji) , a montowane pod zderzakiem zostaną wyrwane przy podjeździe lub zjeździe z pierwszej stromej górki , gdzie zostanie sprawdzony kąt zejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Widziałem jeszcze takie, które są zabudowane do ramki pod rejestrację (z boków wystają) i wtedy jest całkiem bezpiecznie dla zderzaka i dla nich. A gdzie montowane są kamery cofania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doge Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 A gdzie montowane są kamery cofania? nad rejestracją wycięte jest oczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mitek Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Witam Myslę, że po prostu wystarczy sie nauczyc parkowac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 WitamMyslę, że po prostu wystarczy sie nauczyc parkowac. Pozdrawiam Parkowanie to tylko jedno z zagadnień. Mnie np. przydałby się podgląd kiedy cofam do zapięcia przyczepy, lub zjeżdżam z nią tyłem w dół (wtedy w lusterkach nie widać zbyt dużo). Myślę, więc że kwestia "nauczyć się parkować" jest trochę nie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 trzeba zakładac .. ale niektorzy musza nauczyc sie ... byc wyrozumiałym dla cofajacych .. moj parKtroniK marki tesco czy cos takiego spisuje sie rewelacyjnie Mnie np. przydałby się podgląd kiedy cofam do zapięcia przyczepy, lub zjeżdżam z nią tyłem w dół (wtedy w lusterkach nie widać zbyt dużo). albo szersza przyczepka co by wiecej wystawała zeby byc bardziej widoczna w lusterkach hehe kamere cofania polecam z prawej i z lewej strony autka z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mitek Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 WitamMyslę, że po prostu wystarczy sie nauczyc parkowac. Pozdrawiam Parkowanie to tylko jedno z zagadnień. Mnie np. przydałby się podgląd kiedy cofam do zapięcia przyczepy, lub zjeżdżam z nią tyłem w dół (wtedy w lusterkach nie widać zbyt dużo). Myślę, więc że kwestia "nauczyć się parkować" jest trochę nie na miejscu. Witam Obecnie ćwiczę cofanie z przyczepą, parkowanie z przyczepa w zatoczce ui takie tam. Zabawa bardzo fajna i zapewniam, że da się. Wystarczy pogadac z kierowcami, którzy prowadza naprawdę duże zestawy i manewrują bez żadnych bajerów. delikatne ruchy powodujące pojawianie sie przyczepy raz w jednym raz w drugi m lusterku apokojnie wystarczają do jej kotrolowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Z przyczepą jednoosiową (lub bliźniaczą) to naprawdę pestka Polecam trening ciągnikiem z przyczepą dwuosiową (jedna skrętna) - to dopiero zabawa :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin_sk Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Czy ktos z forumowiczow bylby w stanie wskazac miejsce (warsztat, specjaliste), gdzie mogl bym zamontowac kamere cofania i podlaczyc obraz do wyswietlacza Pakietu IT w Navarze? Najlepiej w pomorskim, ale bede wdzieczny za wszelkie propozycje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koper Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam. Mam problem z czujnikami parkowania, a że nie chcę zakładać nowego tematu (bo po co?), więc piszę tu A mianowicie.. wbijam wsteczny, dojeżdżam do ściany i.. no i właśnie nic :/ Jestem drugim właścicielem tej navki więc nie wiem co tam było kombinowane. W każdym razie czujniki nie działają od początku. Zaglądałem pod autko i wszystkie kabelki wydają się być w stanie nienaruszonym. Ktoś wie co może być przyczyną? Z góry dzięki za odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi