Gość rossi20 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Coobcio kiedy wypad na hamownie do Grabowskiego , i od razu regulacja zapłonu (wyprzedzenie) w mojej GT :-) , jak cos to trzeba zebrac wiecej osob z Wawy , moze ustalmy jakis termin w przyblizeniu??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 ja po montazu MBC rowniez sie pisze na hamownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zawsze jak jakiś termin jest to mi nie pasuje : potem musze sam na hamowanko jechać, może tym razem przypasi, postawiłbym na role jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 też jestem zainteresowany ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 ja toże chcem... :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 no to jest nas paru wiec mozemy sie wybrac na hamownie. zmobilizowac sie pojechac w tyle osob i posprawdzac sprzety ;-) kazdy cos tam poprawial chce zobaczyc rezultaty , ja chce zobaczyc jak po wycieciu kata i przede wszystkim chce zeby Coobcio mi zaplon przyuspieszyl , iwec ogarnijmy sie jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 wlasnie przyjechalem od Macka z hamowni wykres w projektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 to i ja bym się pisał jak można i oczywiście jak będzie mnie stać to chętnie poraz kolejny Coobcio zajrzałby mi pod maskę wcześniej była wymiana skrzyni, sprzęgła itp, a teraz chciałbym zobaczyć jak się ma lpg do pb no i żeby Coobcio też zajrzał do tego zapłonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 ja od razu po świętach bedę wymieniał sprzęgło więc po tym zabiegu również bym się pisał na shamowanie swojej Primci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 350z_Greddy Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 tez chetnie pojade o ile tam jest PLASKI wjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 nie powinienes miec problemow z wjazdem pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcis Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 heh juz to widze Coobcio teraz ja,nie to ja bylem pierwszy wcale ze nie bo ja... Mam nadzieje ze juz za niedlugo tez bede sie mogl przylaczyc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 to chyba bedziecie musieli sie zrzucic na dniowke dla Kuby bo teraz codziennie pracuje lub sie uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 hehehe jaki ruch Chłopaki de fakto cdni w których mogłbym wam pomóc to tylko czwartek i piątek w godzinach od 14:30 do 19:00 Ps. Grag76 też dawaj sprawdzimy u Ciebie taki jeden drobny patencik i przy okazji wreszcie wałki CI oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 no jak termin przypasuje to podjade ew sam sie z mackiem zdzwonie. [ Dodano: Wto 10 Kwi, 2007 15:44 ] ok. ustalilem z Mackiem ze bedzie w ta sobote na Mineralnej. otwiera podwoje hamowni o 10. zapraszam wszystkich chetnych do zapisow. musi sie zebrac kilka osob zeby byl sens go namawiac na dyno-day. czekam na zgloszenia do piatku wieczora. 1. greg76 2. le massager (TK) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 no jak termin przypasuje to podjade ew sam sie z mackiem zdzwonie. [ Dodano: Wto 10 Kwi, 2007 15:44 ] ok. ustalilem z Mackiem ze bedzie w ta sobote na Mineralnej. otwiera podwoje hamowni o 10. zapraszam wszystkich chetnych do zapisow. musi sie zebrac kilka osob zeby byl sens go namawiac na dyno-day. czekam na zgloszenia do piatku wieczora. 1. greg76 2. le massager (TK) 3. rossi20 [ Dodano: Wto 10 Kwi, 2007 17:05 ] ok to ja sie tez pisze bardzo chetnie . i jesli dojdzie do skutku to rano w sobote na mineralnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 ok to mamy juz 3 osoby chetne 1. greg76 2. le massager (TK) 3. rossi20 .... kto jeszcze sie pisze? jesli jacys wasi znajomi, kumple etc chca zierzyc swje maszyny to oczywiscie nie ma problemu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 1. greg76 2. le massager (TK) 3. rossi20 4. Yarkoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz WPR Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zalezy ilu was tam bedzie, jak tylu ze potrwa to dluzej niz 6 godzin liczac od 10 to ja tez przyjade moze [ Dodano: Wto 10 Kwi, 2007 18:25 ] Aaaa, sobota, to kolo 14 moglbym byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 jak sie troche aut zjedzie to jest spora szansa ze o 14 jeszcze sie uda zmierzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 a tak btw. ile kosztuje pomiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz WPR Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 a tak btw. ile kosztuje pomiar ? Z tego co mi sie kojarzy to jak "dla nas" 50 PLN [ Dodano: Wto 10 Kwi, 2007 23:00 ] Ja juz nie bede Greg, sa 3 hamowania?? Ile trwa na jedno autko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 No to widzę że niestety się nie załapie. Cały wekeend siedze w szkole, a wolne mam tylko czwartkowe popołudnie. Cholerna :503: szkoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 a tak btw. ile kosztuje pomiar ? Z tego co mi sie kojarzy to jak "dla nas" 50 PLN [ Dodano: Wto 10 Kwi, 2007 23:00 ] Ja juz nie bede Greg, sa 3 hamowania?? Ile trwa na jedno autko?? cala akcja trwa kilka-kilkanascie minut. troche czsu zajmuje wjazd, mocowanie auta na pasach, pomiar. robi sie zwykle 2 pomiary ew mozna zrobic i 3 szczegolnie gdy masz zamiar na szybko cos modyfikowac ew krecic zaplonem. wszystko jest do dogadania. maciek tez czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz WPR Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Do dogadania pierwszy- zaslepienie "egieera" i co tam jeszcze na szybko potraficie i drugi, damy rade?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi