Gość Rysiu83 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 kombinacja z aparatem zaplonowym do kogo z tym przed pomiarkiem uderzyc i jakie koszta?? ale......waryunek tylko taki ze bede jak bedzie zrobione sprzeglo [ Dodano: Wto 10 Kwi, 2007 23:43 ] mam nadziej ze do konca tygodnia mechanior znajdzie wolny czas jutro bede wiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 no to kiedy ? Dajcie konkretny termib to i ja bym sie moze wreszcie shamowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 no to kiedy ? Dajcie konkretny termib to i ja bym sie moze wreszcie shamowal w cholera zaczynam się bać to i ja przyjadę pokibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 ja odpadam w tą sobotę bo mechanior dopiero w poniedziałek będzie wymieniał sprzęgło......k.....a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 no to kiedy ? Dajcie konkretny termib to i ja bym sie moze wreszcie shamowal widze ze niektorzy maja problemy w czytaniu ze zrozumieniem wiec... SOBOTA (14.04) pocztek 10:00 UL. MINERALNA na OKĘCIU CHETNI: 1. greg76 2. le massager (TK) 3. rossi20 4. Yarkoo ps. zglaszac sie panowie bo bedzie nas za malo i akcja nie wypali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Osso Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Możliwe że ja przyjade, ale na 100% czy wpadne bede mógł powiedziec dopiero w piątek wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Ja będe w sobotę do wystrojenia mam pewnego 106 1,6 GTi w seria po podstawowych modach mam nadzieje że oklice 150KM powinno wyjść no i auto niespodziankę - jakiś biały nissan, tak więc jak się chłopaki pomierzą to ja po nich wchodzę coby nikt się nie nudził zanadto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sako Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Chetnie sie podlacze, zawsze kiedys musi byc ten pierwszy raz :027: SOBOTA (14.04) pocztek 10:00 UL. MINERALNA na OKĘCIU CHETNI: 1. greg76 2. le massager (TK) 3. rossi20 4. Yarkoo 5. Sako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 konkret :!: to lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Może się pojawię - jakby co to bedę w odwecie [ Dodano: Czw 12 Kwi, 2007 09:20 ] foką wpadne zobaczyć co to warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Greg możesz mnie dopisać też będe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 no milo widziec nowych chetnych, znaczy jutro dzwonie do Macka i mam nadzieje ze nic nie wymysli. na dzien dzisiejszy mamy juz sympatyczna ekipe :diabel2: SOBOTA (14.04) pocztek 10:00 UL. MINERALNA na OKĘCIU CHETNI: 1. greg76 2. le massager (TK) 3. rossi20 4. Yarkoo 5. Sako 6. M@aly 7. Szymeq 50% :diabel2: jesli zalapalem intencje czekamy na kolejne zgloszenia, wiem juz ze maja sie pojawic i inne wozki wiec tylko trzymac za pogode i zapowiada sie mile sobotnie przedpoludnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Postaram sie wpasc kolo poludnia ale tylko w celach czysto towarzyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Tak Greg - dobrze załapałeś Powiem jeszcze jedno, że powinien pojawić się corek g60 - mój dobry kolega przyjedzie aby w końcu pomieżyć.. wiec najprawdopodobniej oba we dwóch wpadniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 dobrze im wiecej aut tym ciekawiej. liste spoleczna trzeba zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 a mojego MBC jak nie ma tak nie ma :028: :!!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 a mojego MBC jak nie ma tak nie ma Spytaj u p. Kazia na poczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Witam Ja pewnie też wpadnę szpachlowozem na chwilę popatrzeć i będę miał jakieś graty dla Coobcia. Nie wpisujcie mnie na listę społeczną . Może wpadnę z żonką i jak będzie akurat Adams i żonie się spodoba auto to może mi takie kupi :D . Heh się rozmarzyłem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 oficjalnie potwierdzone :!: jutro od 10 maciek otwiera podwoje i hamujemy wozy :!: do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 o qrcze - o 10... to znaczy ze do 10 musze wytrzezwiec :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 bez emocji troche to potrwa a urodziny sa raz w roku. poczekamy na ciebie 100% .... 100 lat :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 ja będę ok 11:00 z narzędziami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Osso Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 No ja też w koncu będe, o ile nie zabłądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 trafic latwo. jadac krakowska od centrum dojezdzamy do zajezdni tramwajowej i tuz za nia skrecamy w prawo i prosto jakies 1/4 mili i poprawej warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 no trochę nas było... Ps. Greg dzięki za diwajsy, a twoje narzędzia są u mnie. Pss. pochwal się nowym wykresem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi