Gość bullitt Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 a ja musiałem siedzieć na zajęciach, nie dość że taka pogoda, nie dość że hamownia i nie dość że otwarcie sezonu motocyklowego(ale tam chociaż przejechałem żeby zerknąć chociaż pobieżnie jak to wygląda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 no mamy w reszcie w klubie najmocniejszą i najzdrowszą P11 GT, tzn ma tylko wywalonego kata i wyszło jej 150KM i 184Nm - malinowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 początkowo jak Coobcio poiwedzial ze po zrobieniu dolotu , wydechu i SMT6 moge miec okolo 155 -160 KM , myslalem ze sie pomylil albo od mocnego słonca i jezdzenia w głosnej 106 -stce :one: cos mu sie stalo, po czym uswiadomil mnie ze GT nie ma wiecej jak 140-142 KM jesli jest zdrowa , wiec sie troche przerazilem :zdziw: . no ale czekalem na wyrocznie Maciek wjechal i pokazalo 149.6 KM i 185.6 NM , pozrawiam wszystkich chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Rossi no to gratki hehe a ja się ciesze, że mi trzyma serie 131..KM :/ Długo jeszcze czekałeś na wjazd jak się zawinąłem?? Jeszcze długa droga, przedemną aby mieć jako takie osiągi może z pomocą Coobcia coś sie zdziała. Pozdrowionka dla wszystkich... :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Witam Gdzie są kurna wykresy . Dawać natychmiast. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Pierwszy z nich, Astra GSI Turbo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 nie wiem , gdzies okolo 30 minut i juz wjechalem :-) , ty bedziesz gonil , a ja moze uciekał :-) pierwsze to pewno obaj to samo czyli dolot by COOBCIO , w nie mam skanera wiec nie mam jak wpiac wykresu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 dziekuje wszystkim przybylym za stawienie sie i mila zabawe na powietrzu nie wiem jak wy ale mnie geba niemilosiernie piecze pogoda nie mogla byc lepsza a towarzystwo tez bylo sympatycznie. do nastepnego razu :!: pozdrawiam :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 greg76 i reszta wklejać wykres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 podlozylem na serwer i wlasnie modyfikowalem posta a ty mi sie wcinasz tutaj i jeszcze wykresik mojego gruza po modyfikacji rev limitera. Dzieki Coobcio za ciagla pomoc przy Rudej oto wykres: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 No ładnie momęcik nie ucierpiał a koników przybyło :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 dzieki no nawet i momentu ciut doszlo w porownaniu z ostatnim. na walkach z GT byl moment lepszy ale teraz siedza ciut bardziej agresywne piper camsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Witam No nareszcie się coś ruszyło . Wozy pięknie błyszczały w słońcu. Wyniki nie chude. Gratulacje Panowie. Rossi20: wiadomo było, że wypluje 150KM - czerwone jest szybsze M@ły: Wóz trzyma serię - to dobrze świadczy o silniku; mój szpachlowóz bez modów legitymował się wynikiem 120 KM z uszkodzoną lambdą notabene do tej pory jej nie mam Coobcio: ile wypluł ten pug? Greg76: Masz gdzieś jakieś foty wydechu rudej? Chciałbym podążyć Twoim śladem ale najpierw muszę budę porozciągać do rozmiarów fabrycznych i nałożyć świeżą szpachlę bo stara się sypie i niedługo wóz będzie cały rudy . Nazwiemy go wówczas ruda2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sako Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 I juz po Zalaczam wykresik mojej Klamerki N15/GA14DE, seria: 4,2 HP (4,8%) i 7Nm (6%) ponad teoretyczna serie Juz po hamowaniu wywalilem jeszcze EGR (Coobcio: bez zdejmowania oslony termicznej kluczem plaskim ) - wrazenia sa po prostu niesamowite, az mi sie nie chcialo do domu wracac Greg76: dzieki za obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Dzieki Coobcio za ciagla pomoc przy Rudej hehe spoko spoko, w sumie była chwila czasu później a twoje auto nie należało do najgłośniejszych, można było nieco poprawić jeszcze te wartości i pozbyć się tych poszarpań - sprzęt akurat miałem przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Osso Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Ja też wszystkim dziękuje za miłe spędzenie przedpołudnia , może i sie nie zhamowałem, zrobie to przy następnej okazji (lekka awaria wolałem nie ryzykować), ale przynajmniej fajne autka zobaczyłem :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja niestety nie doczekałem się - musiałem wracać... miło było zobaczyć gembole Wasze . Stroili ta białą honde i co z nie wykrzesali ?? Swoją drogą to współczuję mieszkańcom domków graniczących :029: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 stroili ja prawie 1.5 godziny :-) i caly czas krecilo sie wokół 260-265 koni , a hałas niemilosierny robila . P.S . ludzie mieszkajacy obok chyba juz przywykli bo nawet nikt nie wyszedl a cichych samochod praiwe nie bylo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Puzon Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 no milo widziec nowych chetnych, znaczy jutro dzwonie do Macka i mam nadzieje ze nic nie wymysli. na dzien dzisiejszy mamy juz sympatyczna ekipe :diabel2: SOBOTA (14.04) pocztek 10:00 UL. MINERALNA na OKĘCIU CHETNI: 1. greg76 2. le massager (TK) 3. rossi20 4. Yarkoo 5. Sako 6. M@aly 7. Szymeq 50% :diabel2: jesli zalapalem intencje czekamy na kolejne zgloszenia, wiem juz ze maja sie pojawic i inne wozki wiec tylko trzymac za pogode i zapowiada sie mile sobotnie przedpoludnie ja ostatnio się zaniedbałem w zagladaniu na forum sorki ale się poprawię no i jak będzie się hamowało następnym razem to o ile nie będę w pracy to postaram się przyjechać może nawet z kolegą z gt teraz już będę cczęściej zagladał :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 A co to za honda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 zdaje sie to byl cif WojtReka. 1.6 na kompresorze chyba eatona jesli nie zmienial ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 na kompresorze chyba eatona jackson racing tu jest troche napisane o tej furce : http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?p...bb5edd76#362116 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 tak na Jackson Racing kompresorze i wychodzilo cos w okolicach 265 koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 na kompresorze chyba eatona jackson racing tu jest troche napisane o tej furce : http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?p...bb5edd76#362116 no, jesli ma sie usera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi