Krysztal Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Próbowałem się dogrzebać do odpowiedzi ale niestety poległem... Czy w p11-144 z sr20de faktycznie nie da się wywalić EGRu bez wywalenia checka? Bo takie info do mnie dotarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Łatwo sprawdzić - odepnij wtyczkę EGR (najlepiej w pozycji zamkniętej - czyli na zimnym silniku odpalasz i od razu gasisz). Potem odpalasz silnik i patrzysz, czy świeci, czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Próbowałem się dogrzebać do odpowiedzi ale niestety poległem... Czy w p11-144 z sr20de faktycznie nie da się wywalić EGRu bez wywalenia checka? Bo takie info do mnie dotarło da sie wywalić, musisz zemulować czujnik temperatury rezystorem i po demontażu rozkręć EGR i zostaw tylko wpiętą we wtyczkę część z gniazdem ja to przyczepiłem do mocowania AKU i było OK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysztal Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Dino dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi