Gość czopochrup Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 jaki masz silnik O_o 1.4 ? 1.6 1.8 ? ciezko moze byc w 7.5 sie zmiescic... :S chyba ze masz 1.0-1.4 ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADAM85 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Mam 1,4. 75 km. Silniczek pracuje pięknie. jeździ na syntetyku. i az mi go żal.. sam nie wiem .. moje 25 tys roczmie nie jest bardzo dużum przebiegiem! pojeżdże .. policzę .. jak bedzie mocno bilo po kieszeni to wtedy sie zaloży gaz! ale mówię ... dla 200 zl miesięcznie chyba nie warto nic mieszać pod maską... i przemeblowywać bagażnik wierzę ze ten pomysl z funduszem.. który choć trochę dla mnie zarobi (bi wierzę w polską gospodarkę. Euro 2012 itp.) zrekompensuje mi większe wydatki na paliwo. a tak 2400 pojdzie od razu Myslę ze ani jedna ani druga opcja nie jest zla.. ale póki co leję PB, napisze ile mi pije :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rysuchom Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Witam zagazowanych primerowców, mam w mojej Primerce 2.0 monowtrysk reduktor 100kWh czy to optymalny dobór czy powinien być mocniejszy np.150kWh? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoover Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 W końcu udałem się na regulację. Trzeba było zrobić korektę (o prawie 40 % :zdziw: ) i teraz można wyprzedzać Jedyne co mnie zdziwiło, to przełączanie się z gazu na benzynę na czwartym biegu po przekroczeniu 5 tys. obrotów. To normalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jedyne co mnie zdziwiło, to przełączanie się z gazu na benzynę na czwartym biegu po przekroczeniu 5 tys. obrotów. To normalne ? tylko na tym biegu powyzej 5k obrotow czy na kazdym jak na kazdym to masz ustawione ze powyzej tej granicy ma wejsc na benzyne (dobre bo praca na wysokich obrotach na gazie to morderstwo dla silnika;p) ja mam ustawioen na automatyczne przejscie gdzies w okolicach odcinki... nie udalo mi sie jeszcze tego przetestowac;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoover Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Tylko na czwórce. Na niższych jest ok, piątki nie odważyłem się jeszcze testować Będę chyba musiał "przedryndać" do gazowników. Mała poprawka, na niższych biegach jednak też się to zdarza ale nie zawsze..... No cóż trzeba będzie wyjaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi