Gość Mrozu Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Czyli chcesz powiedzieć,że obniżasz tracka zakładając sprężyny od zwykłego i zyskujesz na komforcie :?: Ok zgodze się z Tobą tylko kto robi taki zabieg przy takim aucie :?: Po to żeby móc później wozić puste kartony :?: To tak samo idąc tą drogą można powiedzieć,że przekładając sprężyny do jakiegoś auta gti bierzemy je za najsłabszej wersji tylko co za idiota tak robi :?: Pozatym w takim zestawieniu zawsze najmocniejsze wersje są niższe od seryjnych no chyba,że ktoś tu bierze pod uwage trucki do przewozu buraków. Co kto lubi. dobra i tak rozmowa jest bez sensu bo niczego nie prowadzi To prawda Ty wiesz swoje ja wiem swoje i niech tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Czyli chcesz powiedzieć,że obniżasz tracka zakładając sprężyny od zwykłego i zyskujesz na komforcie :?: Ok zgodze się z Tobą tylko kto robi taki zabieg przy takim aucie :?: Po to żeby móc później wozić puste kartony :?: To tak samo idąc tą drogą można powiedzieć,że przekładając sprężyny do jakiegoś auta gti bierzemy je za najsłabszej wersji tylko co za idiota tak robi :?: Pozatym w takim zestawieniu zawsze najmocniejsze wersje są niższe od seryjnych no chyba,że ktoś tu bierze pod uwage trucki do przewozu buraków. Co kto lubi.mowiles, ze sie nie da? Da sie sam przyznales. Zacytowalem Entena z przymrozeniem oka dalej poleciala dyskusja.Nie chodzilo o sens takiego zabiegu tylko o sens zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ok przyznaje Ci racje tylko,że rozmawiamy o samochodach a nie o burakowozach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 tylko,że rozmawiamy o samochodach a nie o burakowozach. Dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ok przyznaje Ci racje tylko,że rozmawiamy o samochodach a nie o burakowozach. Oj tak ja wiem w koncu prawidziwe samochody to Ty masz...maluch, Corsa i Xantia., prawdziwie meskie auta nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cieszyn Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Endriu drugą sprzeczke zaczynasz Jak się jeździ Xantią? ona coś tam ma jakieś wypasione zawieszenie no nie? Mrozu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rz Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 ale zawiecha w citroenach niczym sie nie rozni od standardowych (w prowadzeniu) poza tym ze jest regulowana wysokosc. przynajmniej tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 W Cytrynkach wiem, że nie wszytkich są hydropneumatyczne zawieszenia czyli bardzo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Oj tak ja wiem w koncu prawidziwe samochody to Ty masz...maluch, Corsa i Xantia., prawdziwie meskie auta nie powiem Ja nie mówie,że mam jakieś męskie auta i nigdy tak nie powiedziałem. Malucha akurat jak byś chciał wiedzieć to nie mam. Po Twojej wypowiedzi widze,że Ciebie coś boli i Ty się widocznie musisz dowartościować. Ja tam nie mam takiej potrzeby i stykną mi w zupełności takie auta jak mam w tej chwili i nie uważam ich gorszych od innych. Przynajmniej mam jakiś wybór i jak chce jeździć tanio to latam corsą, jak chce wygody to biore cytro, a jak chce podjechać nad jakąś wode w gorące dni to biore sobie cabrio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Oj tak ja wiem w koncu prawidziwe samochody to Ty masz...maluch, Corsa i Xantia., prawdziwie meskie auta nie powiem Ja nie mówie,że mam jakieś męskie auta i nigdy tak nie powiedziałem. piszesz, ze PN to nie samochod tylko burakowoz nie wiem w czym tak naprawde jest lepszy ktorys z Twoich pojazdow w takim razie i czy rowniez je nazywasz autami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ja napisałem,że truck jest burakowozem a nie samochodem, bo takie jego przenaczenie. Masz racje moje nie są w niczym lepsze od poldka i od Twojego auta i niestety w takim razie nie są autami. Nazwijmy je środkami transportu. Coś Cie ten poldek boli, czyżbyś kiedyś takowego miał :?: W Cytrynkach wiem, że nie wszytkich są hydropneumatyczne zawieszenia czyli bardzo wygodne To prawda hydraulika jest bardzo wygodna, autko jest bardzo miękkie, ale przy tym również bardzo stabilne i przewidywalne. Samopoziomuje sie zawieszenie przód-tył a w niektórych wersjach również na boki co jest przydatne w szybko pokonywanych zakrętach. ale zawiecha w citroenach niczym sie nie rozni od standardowych (w prowadzeniu) poza tym ze jest regulowana wysokosc. przynajmniej tak mi sie wydaje W prowadzeniu też się różni, bo np. normalnym autem jak hamujesz to przód nurkuje i a cytro siłowniki poziomują auto. Konstrukcja zawiechy też jest troszke inna, bo nie masz ani sprężyn ani amorków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ja napisałem,że truck jest burakowozem a nie samochodem, bo takie jego przenaczenie. Masz racje moje nie są w niczym lepsze od poldka i od Twojego auta i niestety w takim razie nie są autami. Nazwijmy je środkami transportu. Coś Cie ten poldek boli, czyżbyś kiedyś takowego miał :?:Skoro napisales, ze nie jestes glupi to jednak powinienies wiedziec co to jest samochod. Ok koniec OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ja wiem, ale z Twojej wypowiedzi wynika,że Ty nie wiesz. Wiesz za to co to jest samochód dla "prawdziwego faceta jakim Ty jesteś" czyli tylko takie auto jakim Ty jeździsz, ale z Twoich wypowiedzi widze,że masz jakiś kompleks i chyba potrzebne Ci auto między innymi dla podwyższenia własnego ego. Ja na szczeście takich problemów nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ja wiem, ale z Twojej wypowiedzi wynika,że Ty nie wiesz.Raczej Ty masz problemy z rozróżnieniem slowa samochod i środek transportu. Zajrzyj do słownika a zobaczysz w czym jest roznica tych słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Chłopaki proszę skończcie ten kłótliwy OT, ewentualnie kontynuujcie go sobie na PW albo GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ja tylko stwierdziłem po Twojej wypowiedzi na temat moich "męskich aut",że dla mnie takie nie są i są jak dla mnie środkami transportu. Widze,że wg Twojego słownika auto jakie ja mam nie może być środkiem transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ja tylko stwierdziłem po Twojej wypowiedzi na temat moich "męskich aut",że dla mnie takie nie są i są jak dla mnie środkami transportu. Widze,że wg Twojego słownika auto jakie ja mam nie może być środkiem transportu.napisales o m.in. swoich autach, ze nie sa samochodami tylko srodkami transportu a tu masz cytat: Masz racje moje nie są w niczym lepsze od poldka i od Twojego auta i niestety w takim razie nie są autami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Napisałem tak naśmiewając się z Twojego stwierdzenia odnośnie "męskich aut", ale widocznie nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Napisałem tak naśmiewając się z Twojego stwierdzenia odnośnie "męskich aut", ale widocznie nie zrozumiałeś o co mi chodzi.dziwne, ze dopiero dzis o tym wspomniales, wczesniej zas probowales tlumaczyc wcześniejsze zacytatowane słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Nie wiem czy Ty masz jakiś problem ze sobą czy coś, bo do wszystkiego co napisze sie prz.......lasz. Jak masz coś do mnie to to napisz i wyjaśnij a nie ciągniesz głupią gadke jak szczeniak jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Nie wiem czy Ty masz jakiś problem ze sobą czy coś, bo do wszystkiego co napisze sie prz.......lasz. Jak masz coś do mnie to to napisz i wyjaśnij a nie ciągniesz głupią gadke jak szczeniak jakiś.nie bede sie znizal do Twojego poziomu i nie bede Cie od szczeniakow wyzywac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Jak byś niezauważył to nienazwałem Cie szczeniakiem, ale widocznie nie umiesz zrozumieć tego co było wyżej napisane. Elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi