koziro Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 ktoś wie ile by zniósł cd20t? do 200km by wydał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Chyba Musisz kolego poczekać aż Coobcio da znać Ok Piatku może juz bedzie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Siemka ludzie czytam ten temat i jestem pelen podziwu ze ktos grzebie te dieselki sam jezdzilem n15 a teraz wlasnei TDI i powiem ze diesel tez potrafi pojechac powodzenia z tymi modami i mam nadzieje ze ktos w koncu profi powinien to zmodzic Co do silnika to stara konstrukcja i raczej swoje powinna zniesc ale jakie turbo czy wtryski tam dac to juz trzeba samemu dojsc bo nikt tego wczesniej nie modzil i nie ma recepty na to jak na kazdego tdi. Fajnie by bylo jak by ktos to porzadnei zmodzil i potrafil dieselkiem jechac z SRkami Coobcio chyba tylko tego silnika nei modziles hehe aha dziwie sie ze takie duze koszty IC, ja u kumpla wkladalem do golfa mk3 IC i wyszla polowa tych sum ktore wymienialiscie czekam na dalsze mody tych silnikow i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamkody Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam mam do sprzedania intercooler http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/67613-p11144-turbosprezarka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 a ja odgrzeje kotleta Nosze sie z zamiarem montazu icka w mojej Primci. Czy może ktoś napisać co jest potrzebne do tego (IC wiadomo i juz nawet mam z Opla Astry 1.7 CDTI )jakie należy zrobić kanały dolotowe (czy może byc gumowy wąż czy musi byc kwasówka)Ogólnie czy ktoś może opisac co potrzebne i jakie czynności trzeba zrobic.Mam plan na lato już żeby był zamontowany Mechaniki się mnie boje ale prosze o konkretne czynności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 moim skromnym zdaniem icek od astry jest mały, ja osobiście myślałem nad ickiem od trafica / vivaro 1.9, grande punto/ corsa d, scenic 1.5 do tego obejmy na śrubę gbs i jakieś kolanka gumowe dobrać, a najlepiej by było wyspawać kolanka razem z rurkami i zastosować tylko łączniki gumowe w miejscach połączenia z turbiną, kolektorem czy ickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Ja ma opcję na turbo z 1.9 TDI (to małe lub astre) zreszta leżą u kumpla różne więc zawsze można wymienić ale ten zaklepalem żeby leżał Chce to zrobic na gumowych wężach bo nie chce się bawić w spawanie kwasówki i koszty ograniczyć O takim myślałem: http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/32/06/05/03/3206050345 Edytowane 6 Maja 2013 przez Mateusz_P11_144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi