BaliBroda Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam, Jak się sprawują Falkeny ze512? Jeździłem ostatni sezon na takich ale 205/50/16 i mam kilka spostrzeżeń. Na suchym prowadzenie ok, troche głośne. Na mokrym dość śliskie, ale przewidywalne. Były made in Japan. Na ten sezon zakładam 17" a na nich 215/40 ze912, zobaczę jak te się spiszą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 ciasno i mało miejsca pod pracą troche na robienie zdjęć... nadal mam mieszane uczucia co do białego ale wygląda całkiem przyzwoicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 nadal mam mieszane uczucia co do białego ale wygląda całkiem przyzwoicie tylko przyzwoicie/!!!! ??? ja szczęki szukałem na chodniku jak zobaczyłem te koła po renowacji a potem drugi raz na aucie... poczekaj... w tym tygodniu będą nakrętki do kompletu... :511: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 no dobra, ja poprostu wolę srebrne. A co do malowania to wykonane bardzo przyzwoicie :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no dobra, ja poprostu wolę srebrne. A co do malowania to wykonane bardzo przyzwoicie :one: Bodek pamiętamy robię ten sam zabieg niedługo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 zenki + twarda anoda by anodal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Widziałem Twój wóz kilka razy, już z daleka było słychać na srebrnych wyglądał kozacko ale na białych jest mistrzostwo świata Pozdro sąsiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zdjęć nie widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RooS Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Fura wygląda mistrzowsko, muszę chyba się na jakiegoś spota wybrać, żeby obejrzeć to cudo w realu P.S Mała skaza na tym diamencie, brak zaślepki lewego halogenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 P.S Mała skaza na tym diamencie, brak zaślepki lewego halogenu jakiś ch@j z@jeb@ł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RooS Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 P.S Mała skaza na tym diamencie, brak zaślepki lewego halogenu jakiś ch@j z@jeb@ł :/ Świnie nie ludzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 PMW, to Ty dałeś wczoraj na wiadukcie na C ognia z jakimś civiciem? :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Kozak, lepiej niz srebrne :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Furacz pięknie wygląda, wczoraj na parkingu na C obadałem Primę i Yarka białe fele. To najlepszy kolor do czarnej budy, oba auta wyglądały zacnie. Wyjechałem zaraz za Wami z parkingu i leciałem puławską prosto a Wy w dolinkę chyba. Wydech super słychać. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 PMW, to Ty dałeś wczoraj na wiadukcie na C ognia z jakimś civiciem? nie nie dałem... poszedłem po zewnętrznej :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 nie nie dałem... poszedłem po zewnętrznej czepiasz się szczegółów ;-) Prima pięknie wygląda i pięknie drze japsko :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość b0rys Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 P.S Mała skaza na tym diamencie, brak zaślepki lewego halogenu Żeby było śmiesznie, ja nie mam prawej zaślepi teraz. Muszę się ustawić z PWM kiedyś i obadać jego P11 :kosci: , ściągać pomysłów na pewno nie mam zamiaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Nie mam słów. Wygląda mega!!! :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 PMW Ty masz taki tłumik?? http://allegro.pl/item603539150_tlumik_ape...ale_tuning.html [ Dodano: Sro 08 Kwi, 2009 07:41 ] P.S. Mam prośbę. Nagraj filmik jak chodzi bez silencera i z silencerem i czy jest w srodku z silencerem rezonans miedzy 2500-3000 obr bez silencera jest głośno, najglośniej 2500 -3000, powyżej 3k miód... z kilometra mnie słychać podobno... dokładnie jak tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=MD0SkzD7Ymg z silencerem cicho i rasowo, ale górę obcina trochę tzn. działa jak komorowiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 no ciekawe jak będzie brzmiał mój sprzęt na N1 i dłuższym środkowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Baaardzo sie podoba :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 prośba do moderatora o chwilowe zamknięcie tematu jeśli to możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 I co?? Dalej auto na sprzedaż?? dopiero od niedawna ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spootie Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 I co?? Dalej auto na sprzedaż?? dopiero od niedawna ;D A co Ty tam sprzedajesz PMW? Tytułowe P11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi