bodek_n14 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 mógł byś cyknąć fotę tego zagiętego elementu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 w związku z nadchodzącymi świętami Bożego Narodzenia postanowiłem dłużej nie czekać na ten wydech i nie oszczędzać więcej na aucie umówiłem wizytę w M-techu na przyszły tydzień... więc zamiast półśrodków typu elektroda - będzie profi pospawany TIGIEM :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Ile za takie spawanie i zamontowanie wydechu sobie życzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 dla mnie 500 bo środkowy zrobiłem u niego na zamówienie - tak to pewnie drożej w następnym projekcie kupię gotowy chiński wydech za 200$ i nie będę sie pier**lił... sam przykręcę ... tak też chciałem w primerze zrobić ale chinole do p11 nie produkują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 do p11 to w ogóle jakieś cześć do przeróbek dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 do p11 to w ogóle jakieś cześć do przeróbek dostać wszystko oprócz gotowego układu typu catback i grubego stabilizatora na przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Czwartek hamownia - dwaj wchodzimy z ECU Majstrem i sprawdzimy co szło na maksa wykrzeszać z twojej obecnej konfiguracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Czwartek hamownia - dwaj wchodzimy z ECU Majstrem na ecumajstra czasu do hamowni pewnie już ne starczy... bo z rana w czwartek bedzie mój głośny wydech robić Mr. M-tech Ps. z dołu trzeba bedzie podlać do 13 bo ubogo jest a na górze jak o 0.2 do 12,6 bedzie ok a może tylko apexi SAFC2 kupić skoro nie bedzie zapłonu trzeba ruszać, doj**ie sie aparatem do końca bo i tak tylko na shellu 100 jeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Czyli wchodzi również Ecu M. Jestem ciekaw ile da się ugrać na strojeniu. Koniecznie wykresy przed i po Bliżej wiosny, po kolektorze i głowicy też planuję wejście w program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 U Shopena ECU M wjechał zobaczymu co tam wspomogł Im więcej w wozie grzebane tym większy efekt po strojeniu choć z drugiej strony u SEKTORONE wszystko seria N14 GTi + urwany końcowy tłumik + mod rozrządu + ECU M i wyszło 151KM i 180Nm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Czyli wchodzi również Ecu M. Jestem ciekaw ile da się ugrać na strojeniu. Koniecznie wykresy przed i po stary wszystko wchodzi lista zakupów jest długa... powoli systematycznie i do przodu... w czwartek na 8.00 jestem w M-techu... zawiozłem dzisiaj wszystko na miejsce i pomierzyliśmy dokładnie co i jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 u SEKTORONE wszystko seria N14 GTi + urwany końcowy tłumik + mod rozrządu + ECU M i wyszło 151KM i 180Nm Czyli po wydechu powinno być 16X/19X. Do tego kolektor i 165KM na pewno złamiecie. U siebie po założonych modach i strojeniu liczę na okolice 170KM. Ciekawe PMW co u ciebie wyjdzie po wydechu :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ciekawe PMW co u ciebie wyjdzie po wydechu :027: pierwsze hamowanie było z kolektorem SSAC i na seryjnym / zepsutym przeze mnie szczelnym wydłużeniem kominową rurą dolocie wyszło 157/180 myśle ze bez tej rury było by 160/188 po hamowanku wleciał najlepszy dostępny u nas 3-calowy filtr Fujita ... teraz dojdzie wydech 2,5 cala profi na dwóch przelotach który z moim kolektorem teoretyczne powinien dać 15-20 km ale co z tego wyjdzie - nie chcę teoretyzować... zobaczymy w kreatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Z moich doświadczeń 15 KM minimum Gratki, szybka i ładna sztuka będzie :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 zobaczymy w kreatorze To jak bedziesz hamowal w kreatorze to wynik wyjdzie optymistyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 To jak bedziesz hamowal w kreatorze to wynik wyjdzie optymistyczny ale w tych samych warunkach co pierwszy pomiar pozatym mam stamtąd 1,5 mnuty do pracy a 10 minut do domu [ Dodano: Sob 13 Gru, 2008 22:38 ] Gratki, szybka i ładna sztuka będzie dzięki ... czy szybciej bedzie to nie wiem... napewno będzie głośniej :kosci: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 ciekaw jestem efektow tego wydechu, takze dzialaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 kilka fotek z roboty :mikolaj: Pan Chechłacz - M-TECH odwalił kawał dobrej roboty... WIELKIE PODZIĘKOWANIA ZA MONTAŻ (z suwmiarką w ręku) wszystko wyszło tak jak sobie to zaplanowałem... :one: z silencerem jest cichutko... lekki rasowy metaliczny pomruk... bez silencera jest głośno ale bez przesady... zero męczącego basu... w aucie cicho a na zewnątrz niesie szerokim wyścigowym echem :kosci: na hamownie nie zdążyłem dzisaj, ale musze powiedzieć że mój nowy układ w porównaniu ze starym Tomali dzieli wielka przepaść na każdej płaszczyźnie już z silencerem auto lepiej się zbiera, bez nawet nie wspomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 no robota profi, czekam na efekty końcowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 To ja o efektach wizualnych... ...śliczny ja też taki chcę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ciekawie się prezentuje ten wydeszek, powiedz no wszytko robione w M-Techu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ciekawie się prezentuje ten wydeszek, powiedz no wszytko robione w M-Techu ?? jedynie końcowy nie - to amerykański chińczyk kopia APEXi N1 filmik http://pl.youtube.com/watch?v=4PEx_jDUzOs&...re=channel_page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Pięknie :!: Wygląda i dźwięczy. Teraz pomiary:) ps. jakie wymiary ma końcowy i ile kosztował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Jak mój jest głośny, to twój łeb urywa. Ale fajnie rasowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 to twój łeb urywa no własnie że nie słychać go daleko za autem w środku ciszej... nie zdudnia i można radia słuchać normalnie i rozmawiać... z silencerem - ciszej niż na poprzednim komorowym wydechu od tomali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi