Coobcio Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 To tak jak mierzenie g-techem, patrzysz czy idziesz w dobra strone, czy dana modyfikacja cos przyniosla, tylko ze na hamowni dostajesz ładny kolorowy wykresik - Kuba cos naszych niemoze zamiescic :/ Z miłą chęcią - jakieś stadne zebranie na G-techa trzeba zrobić Ps. PMW chce nas zdradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 na razie się droczę jescze nie sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Z miłą chęcią - jakieś stadne zebranie na G-techa trzeba zrobić Dzisiaj na c, jest w odpowiednim temacie propozycja. Gtecha trzeba tylko ogarnąć, bo my mamy do dyspozyjci Iphone. Ale wyniki takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Obrazek na razie się droczę jescze nie sprzedaje Tak coś czułem od Ciebie na odległość Hondą czuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 sportline powinna trafić w dobre ręce, a PMW niech jeździ czym chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Tak coś czułem od Ciebie na odległość Hondą czuć. a PMW niech jeździ czym chce w grę wchodzą 4 auta tylko więc za dużego wyboru nie mam s14a, CTR, ATS, WRX reszta aut na naszym rynku do niczego sie nie nadaje, albo jest poza moim zasięgiem... być moze zostanie tak ze dokupie s14a tylko do chłosty a Primerką Magda bedzie wożić dzieci do przedszkola jak zrobi prawko... zobaczymy.. w każdym razie primera mi się trochę znudziła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ale wałki wymień, bo na nie czekam, konkretnie na ssący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ale wałki wymień, bo na nie czekam, konkretnie na ssący za dobre są ... jedynie w calości sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 ATS Rozumiem, że miało być ATR? Jechałem z ATRką i równo do końca czwórki, czyli w porównaniu do tego co masz teraz to nie jedzie. Z tej listy co przedstawiłeś to tylko S14 godne uwagi, CTR pewnie szybko by Ci się znudził. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 ło być ATR? Jechałe nie nie atr ats z czapką z K20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ładne auto, ale podejrzewam że osiągi wcale nie lepsze niż Twojej Primery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 O jejku, co się dzieje? Hondziarze nam podkupują faceta :/ GTR potrzebny. Może się złożymy na lepsiejszego cara. :diabel2: p.s. i na pewno nie lepsze od czerwonej :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 i na pewno nie lepsze od czerwonej minime k24/k20 to 240 km z potencjałem na 300km N/a wystarczy spojrzeć na produkty spoona czy J's racing http://pl.youtube.com/watch?v=tnWKA1U_0nM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 ja z przekory bym hĄdy nie kupił, rzucili się wszyscy na to tak jak była epoka calibry, potem e36 i tak samo się skończy. jeśli chodzi o zajawke na jdm to i tak nissany w japonii górują (oni to jak zawsze wiedzą co dobre) hondy lecą do hamerykanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 ja z przekory bym hĄdy nie kupił, rzucili się wszyscy na to tak jak była epoka calibry, potem e36 i tak samo się skończy. jeśli chodzi o zajawke na jdm to i tak nissany w japonii górują (oni to jak zawsze wiedzą co dobre) hondy lecą do hamerykanów. Dobrze gada, polać mu :!: :!: :!: :!: :!: :!: Poza tym wolę być w opozycji do masówki. Doceniani będą ci, którzy nie płyną z prądem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jakby w nissana tak zainwewstować jak inwestuje się w Hondy to kurde naprawdę męska maszyna by powstała, tylko nie skupiać się na skarpetkach na zzbiorniczki a SR20VE i to porządnie zdłubane - myślę że efekty by było zbliżone albo i lepsze jak w K20 Hondy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 myślę że efekty by było zbliżone albo i lepsze jak w K20 Hondy tego nie kwestionuję chodzi mi o wiek auta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 tego nie kwestionuję chodzi mi o wiek auta... Starsze auta to gwranacja długowieczności i małej ilości problemów do tego tańsze mody i większy dostęp do gratów, stać cię idz w nowszy wóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 bierz Hondę dobry wóz :one: a tak przy okazji to EURO R na jakie rynki było ? tylko japonia?? Ja już myślę nad zmianą na rodzinne kombi ale 2,4 po lifcie czyli od 2006 w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Powyżej P11 trudno o naprawdę żwawego Nissana. Nie mówię o sportowych i drogich wersjach, tylko zwykłe, drogowe. Nawet extreme P12 to nie to. No i ta buda. Preferuje klasyczną, sedanikową i tyle. Ale to tylko sprawa gustu. Każdy może być inny Dzisiaj mój kumpel kupił... Chevroleta , za takie pieniądze, nawet po upuście, można mieć wszystko w P11/P10 + prawdziwy motor, a nie 95 KM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 K24A3 * Found in: o 2003-2007 Honda Accord (Europe(EDM)) and Japan(JDM)) and 2003-2007 Honda Accord Euro CL9 (Australia) + Displacement: 2,354 cc (143.6 cu in) + Bore and Stroke: 87 mm x 99 mm (3.43 x 3.90 inches) + Compression: 10.5:1 + Power: 189 hp (140 kW) @ 6800 rpm + Torque: 164.5 ft·lbf (223 N·m) @ 4500 rpm + VTEC Engagement: 6000rpm + Redline: 7400 rpm ciekawy nm i moc jak na przytkaną serię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Pierwsze co to by pasowało moment załączenia vtec'a obniżyć, bo tylko 1400 obrotów zakresu "użytecznego"? Co zmiana to będzie wypadał, chyba że skrzynia jest jakaś mega krótka 6tka i będziemy wlekli do odcinki non stop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 K24A3 Ciagnie Cię Czytałes PW ode mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NadiR Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 no za jakiś czas bedzie trzeba myśleć o zmianie ........ale auta... do tego czasu ją dopiescze... wszystko wymienie co jest do wymiany :one: i "oddam konia w szybkie ręce" jak to się mówi PMW jeśli byłbyś zdecydowany na sprzedaż, daj mi info, konkretnie i na temat będziemy rozmawiać pozdrowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 moja córeczka Zosia testuje nowe nalewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi