dzemik Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Nooo .... widać ,że już wiosna na całego !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MBL Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 mimo wszystko weż falszkę, możesz być rozczarowany. 3-mam kciuki możę ją czegoś nauczysz. Amicus stultorum similis efficietur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 No MBL to mi pojechałęś Myślisz, że od tych poduszek powietrznych pokocham V6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MBL Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 to napewno bym Ci wybaczył, nie mam nic przeciwko V6 - kwestia wyboru. Obawiam się gorszych skutków ubocznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Teraz to już na maxa uprawiacie OT Ja tu czekam na Kamę aż mnie zaprosi na tylne siedzenie i tam wypróbujemy jej V6 i strefy zgniotu Mam nadzieję, że się doczekam....... Bo juz mi się gorąco zrobiło na samą myśl To juz opowiesz w innym wątku np "tylko rzetelne opinie i ekspertyzy......" v.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi