osa Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 tez odnosze wrazenie ze te sprezyny sa za miekkie bo poprostu nie czuje roznicy no ale wyglada zdecydowanie lepiej wiec tak juz zostanie :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 wyglada bardzo ladnie... jakby ktos szukal zawiasu do micry ... to pytalem sie o zestaw KONI sport ... to wychodzi jakies 2200 ... a na micrasport.com Bilstein Streetline Kit jest za 373 ojro + przesylka a i tak wyszloby taniej :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 osa, ja swoje obcialem w sobote tydzien temu. efekt: - 25, 30mm i ciut sztywniej. obcialem tylko przod o jeden zwoj. Problemow z obcieciem nie bylo, jedna sprezyne wymontowalem zeby zmierzyc czy po obcieciu nie bedzie luzna a druga cialem bez rozpinania kolumny. Dla wprawionego robota na 1-1,5h. Swoja droga zastanawielm sie nad jamexami ale skoro mowisz, ze auto dobija i sa raczej miekkie to sobie odpuszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 bodek_n14 wpadaj na spot warszawski to rundkę się przejedziesz i zobaczysz czy taka zaniecha Ci pasuje czy nie. Osobiście nie obcinałbym sprężyn, bo to taki półśrodek, poza tym zobacz czy Ci teraz zbieżność ustawia na czymś takim, bo może być problem na ciętych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 na spocik z checia bym wpadl ale z czasem krucho. a gdzie sa spoty i kiedy? co do zbierznosci to nie bedzie problemu. w ogole czeka mnie sporo roboty z samochodem, wszystko w swoim czasie. [ Dodano: Sob 19 Maj, 2007 09:34 ] pierwsze piatki miesiaca, godz. 20 na bemowie?? czy moze gdzies blizej ursynowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 pierwsze piatki miesiaca, godz. 20 na bemowie?? czy moze gdzies blizej ursynowa spoty niestety tylko tam tez bym wolal na ursynowie bo mam blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 na pewno sie spotkamy, moze jakis mini spocik w tygodniu wieczorem? chcial bym luknac na kilka rzeczy i wymienic opinie o naszych furach w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ile kosztuje sam przód do N14 i o ile poszedł w dół? ie wime czy zamawiac bo moje 15stki dosc wystaja i jak pojdzie za nisko to moga mi fest haczyc a tego bym juz nie zniosł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MAXX Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 w klubie mazdy był zakup grupowy tych spręzyn ogolnie ludzie sa zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 niewiele co prawda przejechalem ale opinia moja jest taka przod ok ale tyl przy oponach 195/50/15 (et felgi 38) obciera na wybojach niestety o nadkola :/ sprezyny niestety nie sa wcale duzo twardsze od seryjnych najlepsza opcja to przod obnizyc tyl seria bo wcale duzej roznicy nie ma miedzy nimi w obnizeniu przynajmniej z tylu, a w 5 osob to juz napewno nie pojade tym autem z taka zawiecha :diabelek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RolF Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 sprezyny niestety nie sa wcale duzo twardsze od seryjnych najlepsza opcja to przod obnizyc tyl seria bo wcale duzej roznicy nie ma miedzy nimi w obnizeniu przynajmniej z tylu, a w 5 osob to juz napewno nie pojade tym autem z taka zawiecha tez mysle ze to najlepsze rozwiazanie. ja tak zrobilem i fajnie wyglada.chociaz nie wyglada tak dupiato jak wczesniej. Sprezyny wydaja mi sie twardsze niz seryjne. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 osa jak mozesz wez wsadz 4 osoby do siebie i zmierz o ile przód ci sadzie ile jeszcze zostaje miejsca od opony do nadkola bo moje 195 50 15 z przodu wystaja przy et 28 i boje sie ze jak je załoze i gdzies pojade w 4 osoby to mi jeszcze przód bedzie ocierał bo tył to jest katastrofa, zeby normalnie jezdzic musiałem po 3 gumy wsadzic w springi z kazdej strony. Bede wdzieczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 wiesz co szczerze to powiem Ci ze jak 4 osoby zaladuje to nie widze roznicy z przodu dopiero podczas jazdy kolo bardziej do nadkola sie zbliza ale nie mam jak wtedy foty cyknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 ok dzieki bardzo czyli u mnie nie masz szans musze zostac przy tym co mam bo przy tych gumach co mam mądrze obniżyc tego auta nie da sie - pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nismojoe Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 a jakie spręzyny proponujecie do P11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hansior Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witam. Odgrzewam z lekka kotleta Mam takie pytanie czy springi we wszystkich wersjach nadwoziowych sunny n14 są takie same? Pytam bo kontaktowałem sie z tym gościem co wystawia je na allegro i sam przód ma po 192 zl a komplet za 319... jak myślicie obniżać sam przód (nie wiadomo jak to sie będzie prowadzić) czy lepiej kupić komplet? We wcześniejszych postach kolega który na tym jezdzi poleca raczej sam przód :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 ja bede obniozał sam przód tył i tak mam juz za nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hansior Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 ja bede obniozał sam przód tył i tak mam juz za nisko A czy masz zamiar posadzić go na seryjnych amorkach? Czy amory też będziesz kompinował? Bo z tego co widze na fotkach wyżej koledze auto z przdu usiadło dość znacznie... na nie mam w planach przedwczesnej wymiany amorków na nowe bo obecne są w całkiem dobrej kondycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Koledzy, podajcie mi prosze wymiary oryginalnych sprężyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi