Gość mitch Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 mysle ze tak do 22-23 No, koło 23 to tak optymalnie. Ja będę pewnie kolo 21:30, bo znając życie siatkówka mi się przedłuży Ze swojej strony biorę aparat foto i kamerę (ale niestety tylko 20 minut na kasecie, bo nie miałem czasu pozrzucać na kompa kaset). Wezmę też gtecha, jakby ktoś chciał się zmierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witam Shogun, Mitch, Ja i GREG76 spotykamy... Mnie nie będzie . Wicie, rozumicie II zmiana w robocie do 23:00. Ponadto wóz nie podaje jak trzeba i wszyscy mnie objadą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ja sie chyba stawie mam pare rzeczy w planach, ale też problemik :/ , mam nadzieje, że mi jakoś Dr. Coobcio pomoże pozbyć się prabela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomciuu Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ooo? Nadarza się okazja obejrzenia dłubniętych Nissanów. Może podjadę jako obserwator, bo raczej w żadnej konkurencji nie mam szans...no chyba że w zjadanym oleju na 1000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Tomciuu to masz podobny problemik jak ja i dlatego chciałem się dowiedzieć czegoś na ten temat od Coobcia, co może być przyczyną, ale więcej o tym na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 No to ja też podjade, obejrzeć super maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mitch Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 No to ja też podjade, obejrzeć super maszyny No i co się nabijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 No i po zlocie, trochę się poziomowaliśmy, trochę pogetechowaliśmy - ja kierownikiem byłem Wcześniej dzięki Gregowi mogłem co nieco podstroić wóz no i w efekcie najlepszy czas jaki wykreciłem to 7,5 sek, Ruda Grega 7,42 :one: Ps. Mitch jakieś fotosy i filmiki po umieszczaj bo trochę się działo - ten z parowozem mógł wyjść ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 ten z parowozem mógł wyjść ciekawie miejmy nadzieje że wszystko w porządku jest Miło było spotkać starych kumpli i poznać nowych Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 i wzajemnie dobrze czasem na spokojnie pogadac z ludzmi i troche sie posmiac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 dobrze czasem na spokojnie pogadac z ludzmi i troche sie posmiac I nie dać się przekonać co do mocy jaka drzemie w Omedze 3,2 V6 :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 ten z parowozem mógł wyjść ciekawie miejmy nadzieje że wszystko w porządku jest Jesli mowa o zielonej padace to parowoz dojechal..... na 10 litrach wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 no to git ze wydala :diabel: to juz masz pseudo dla swojej primy "parowoz" pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 no to git ze wydala :diabel: to juz masz pseudo dla swojej primy "parowoz" pozdro ta:) jak jechalem to tylko na CB non stop: ty.. z tej zielonej primery.. cos ci sie pod maska dymi. Super sprawa jutro zobacze i ocenie co tam padlo, ale wstepnie widac ze wszystkie przewody co ida do parownika to sitko, i to ciekawe ze to wszystko w jednym czasie polecialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 to juz masz pseudo dla swojej primy "parowoz" sie uszczelni, podrasuje i będzie git lepiej jak to wyszło teraz niż ze 300 km od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Co chciałem napisać aha - 8,04 na mojej primce oczywiście seria (132km) i tu pokłony w stronę Coobcia - był kierownikiem Sprzęgło poprawie i będzie git :one: Super było na zlociku i pozdrawiam wszystkich!! - tate i mame też Czekamy na foteczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomciuu Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Pierwszy raz byłem na takim spocie. Podobało mi się, obejrzałem parę Nissanków, porównałem z moim, dowiedziałem się co mojemu dolega (dzięki Kuba) m.in to, że nie muszę na mineralny przechodzić. Niestety musiałem się szybko zwijać (prawie bez pożegnania), za co przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Następnym razem jakąś lepszą miejscówkę trzeba obrać coby się poganiać trochę, najlepiej z rolowańca coby kół, przegubów i opon nie pałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Mitch zamiast grać w siatke to byś fotki wlepił Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Mitch zamiast grać w siatke to byś fotki wlepił no właśnie, Mitch dawaj fotki i filmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 no wlasnie 2 tyg minely i zero fotek. dzis mielismy maly miting i juz foty wklejone. no poprawic sie trzeba :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 moze jakas dzisiaj ustawka co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 kilka godzin bujalem sie po miescie i dopiero teraz to przeczytalem. gdybys napisal troche wczesniej... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 kilka godzin bujalem sie po miescie i dopiero teraz to przeczytalem. gdybys napisal troche wczesniej... pozdro szkoda ale ja nadal jestem chetny posmigac od czwartku mam wolne, wiec jakbys sie gdzies wybieral to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość far77 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Czy dzisiejsze spotkanie jest aktualne??????????? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi