Gość PMW Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 czy wątek nadal jest aktualny czy umarł śmiercią naturalną ... można by było coś zorganizować w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jeśli dobrze kojarze to topic przeniósł się na www.nissantech.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Propnuje zrobić spot (niech sie posiadacze innych modeli nie fochują) samych PRIMER I SUNNY,ALMER co wy na to? Miejsce Powsin-Park Kultury, lub Piaseczno- dawna zajezdnia trolejbusowa, teraz tor IMOLA(gokardy)jest tam ze dwa fajne duże parkingi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość junioor Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Hmmmm ja mogę podjechać Tylko kiedy i o której tak zebym mógl jakiś gryplan ulożyć ps co do ewentualnych "ograniczeń modelowych" się nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Hmmmm ja mogę podjechać Tylko kiedy i o której tak zebym mógl jakiś gryplan ulożyć ps co do ewentualnych "ograniczeń modelowych" się nie wypowiadam spoko czekamy na więcej chętnych, dobre miejscówy bo można później zrobić, małe wyścigi, od świateł do świateł, popadszec co kto ma pod maska, pobajerzyć,a nie siedzieć na d*pie gdzieś w pubie, lub pizzerii. Co do terminu to może 10.05, może byc inny, tak aby każdemu pasowało, propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość junioor Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Co do terminu to może 10.05 ten termin mi średnio pasuje :/ na spocie piątkowym będę ale potem wybywam i wracam nie wcześniej niż w poniedzialek no ale nic czekamy na kolejnych chetnych :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 ja na upalanie sie piszę... :kosci: pizzę to sobie mogę z dziećmi zjeść ... tylko ustalmy termin... ja mam jedno ograniczenie muszę położyć dzieci spać o 19.00 potem mogę się upalić i auto też :mikolaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 No powoli sie rozkreca jest nas juz 3-ech, co do terminu ustalimy później, tak aby każdemu pasiło. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 O parę dni i by mnie jakieś fajne spotkanko opuściło - z miłą chęcią spradzę co potrafi moje zdemolowane zagazowane GTi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Wczoraj byłem na spocie NT/Password w Galerii... parę fajnych aut było... ale nic sie nie działo na ulicach pojechałem z chłopakami od s13 na placyk .. ale placyk to nie dla mnie, ja potrzebuje mocniejszych wrażeń typu wangan+cornering [ Dodano: Pon 05 Maj, 2008 10:21 ] jeśli chodzi o miejsce to pare fajnych uliczek z nową nawierzchnią z rondkami jest u mnie w STM no i trakt brzeski jakby ktoś chciał na światłach mozna by było u mnie zorganizować coś ... aaa i jeszcze droga na lublin jest tuż za moim osiedlem jak by ktoś chciał 0-200 zmierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość junioor Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 jak by ktoś chciał 0-200 zmierzyć ja muszę znaleźć spokojne miejsce na sprawdzenie V max Udało sie już osiągnąć bez większego problemu 235 km/h i nadal ciągnął ... teraz ciekaw jestem ile jeszcze da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Mozemy ustawic sie ktoregos dnia na 1/4, pogadam z chlopakami z NT mysle, ze paru by sie znalazlo chetnych polatac, najlepiej poznym wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Moze wiekszym gronem podjechac na "S" np. w czwartek ok 21??? Ostatnio bylo tam chyba z dziesiec hyundai coupe. Ja pewnie znowu bede :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QXs Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Kurde tak sobie czytam czytam i aż mnie cholera wzieła że w moim mieście nie da rady niczego zorganizować. No nic jak by się kiedyś w takim miejscu pokazała jakaś serenka to obstrykajcie ją i dajcie znać co się z nią działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Moze wiekszym gronem podjechac na "S" np. w czwartek ok 21??? :027: a ile tam trójkowych i czwórkowych zakrętów jest ? bo jak jest tylko prosta to pier**le :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Moze wiekszym gronem podjechac na "S" np. w czwartek ok 21??? Ostatnio bylo tam chyba z dziesiec hyundai coupe. Ja pewnie znowu bede :027:czwartki sa dresiarskie, przyjezdzaja pazdzierze, tlum ludzi i zaraz psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 wole mniejsze grono szybsza jazda i mniejszy przypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Moze wiekszym gronem podjechac na "S" np. w czwartek ok 21??? Ostatnio bylo tam chyba z dziesiec hyundai coupe. Ja pewnie znowu bede :027: podbijaj to i ja podjade moim gruzlikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 ja muszę znaleźć spokojne miejsce na sprawdzenie V maxUdało sie już osiągnąć bez większego problemu 235 km/h i nadal ciągnął ... teraz ciekaw jestem ile jeszcze da radę Polecam obwodnicę Garwolina. Trochę daleko (~60km od Wawy) ale droga lux, oznaczona jako ekspresowa, dwu jezdniowa, po dwa pasy w każdą stronę, nówka sztuka, bez radarów. Wieczorem bardzo mały ruch. Odcinek co najmniej 10km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Polecam obwodnicę Garwolina. Trochę daleko (~60km od Wawy) ale droga lux, oznaczona jako ekspresowa, dwu jezdniowa, po dwa pasy w każdą stronę, nówka sztuka, bez radarów. Wieczorem bardzo mały ruch. Odcinek co najmniej 10km. mi tam pasuje byle nie w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Polecam obwodnicę Garwolina Każdym wozem jaki mam sprawdzam tam V-maxa - nadaje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 No widze że lipa, jakoś mało chętnych na spota proponowanego przeze mnie, ale cóż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 dziś 19.00 plac bankowy z passwordami? [ Dodano: Nie 11 Maj, 2008 12:57 ] będzie parę szybkich hond ja bede o 19.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Witam! Będzie w końcu jakiś spot, nie seryjnych wozów, bo ten topic jakoś martwo siedzi na NPT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość junioor Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Ja się piszę na taka imprezę ale po weekendzie No i nie później niż do końca lipca bo Ojczyzna sobie o mnie przypomniała i potem idę na 9-miesięczny "urlop" i będę raczej trudno osiągalny :/ :kosci: Ogólnie na 99,99% od poniedziałku przez najbliższe 3 tygodnie wieczorami lub w weekendy właściwie całe będę osiągalny więc czekam na propozycje. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi