Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spot Posiadaczy dłubniętych Nissanów

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Propnuje zrobić spot (niech sie posiadacze innych modeli nie fochują) samych PRIMER I SUNNY,ALMER co wy na to? Miejsce Powsin-Park Kultury, lub Piaseczno- dawna zajezdnia trolejbusowa, teraz tor IMOLA(gokardy)jest tam ze dwa fajne duże parkingi.

Gość junioor

Hmmmm ja mogę podjechać

Tylko kiedy i o której tak zebym mógl jakiś gryplan ulożyć :D

ps co do ewentualnych "ograniczeń modelowych" się nie wypowiadam ;)

Hmmmm ja mogę podjechać

Tylko kiedy i o której tak zebym mógl jakiś gryplan ulożyć :D

ps co do ewentualnych "ograniczeń modelowych" się nie wypowiadam ;)

spoko czekamy na więcej chętnych, dobre miejscówy bo można później zrobić, małe wyścigi, od świateł do świateł, popadszec co kto ma pod maska, pobajerzyć,a nie siedzieć na d*pie gdzieś w pubie, lub pizzerii. Co do terminu to może 10.05, może byc inny, tak aby każdemu pasowało, propozycje?

Gość junioor
Co do terminu to może 10.05

ten termin mi średnio pasuje :/

na spocie piątkowym będę ale potem wybywam i wracam nie wcześniej niż w poniedzialek

no ale nic czekamy na kolejnych chetnych :one:

ja na upalanie sie piszę... :kosci: pizzę to sobie mogę z dziećmi zjeść ... tylko ustalmy termin... ja mam jedno ograniczenie muszę położyć dzieci spać o 19.00 potem mogę się upalić

i auto też :mikolaj:

No powoli sie rozkreca jest nas juz 3-ech, co do terminu ustalimy później, tak aby każdemu pasiło. Pozdro.

O parę dni i by mnie jakieś fajne spotkanko opuściło - z miłą chęcią spradzę co potrafi moje zdemolowane zagazowane GTi :D

Wczoraj byłem na spocie NT/Password w Galerii...

parę fajnych aut było...

ale nic sie nie działo na ulicach :( pojechałem z chłopakami od s13 na placyk .. ale placyk to nie dla mnie, ja potrzebuje mocniejszych wrażeń typu wangan+cornering

[ Dodano: Pon 05 Maj, 2008 10:21 ]

jeśli chodzi o miejsce to pare fajnych uliczek z nową nawierzchnią z rondkami jest u mnie w STM no i trakt brzeski jakby ktoś chciał na światłach ;) mozna by było u mnie zorganizować coś ...

aaa i jeszcze droga na lublin jest tuż za moim osiedlem jak by ktoś chciał 0-200 zmierzyć

Gość junioor
jak by ktoś chciał 0-200 zmierzyć

ja muszę znaleźć spokojne miejsce na sprawdzenie V max

Udało sie już osiągnąć bez większego problemu 235 km/h i nadal ciągnął ... teraz ciekaw jestem ile jeszcze da radę :D

Gość EnDrIu WAWA

Mozemy ustawic sie ktoregos dnia na 1/4, pogadam z chlopakami z NT mysle, ze paru by sie znalazlo chetnych polatac, najlepiej poznym wieczorem.

Kurde tak sobie czytam czytam i aż mnie cholera wzieła że w moim mieście nie da rady niczego zorganizować. No nic jak by się kiedyś w takim miejscu pokazała jakaś serenka to obstrykajcie ją i dajcie znać co się z nią działo :P

Moze wiekszym gronem podjechac na "S" np. w czwartek ok 21??? :027:

a ile tam trójkowych i czwórkowych zakrętów jest ? bo jak jest tylko prosta to pier**le :027:

Gość EnDrIu WAWA
Moze wiekszym gronem podjechac na "S" np. w czwartek ok 21??? Ostatnio bylo tam chyba z dziesiec hyundai coupe. Ja pewnie znowu bede :027:
czwartki sa dresiarskie, przyjezdzaja pazdzierze, tlum ludzi i zaraz psy.

Gość greg76
Moze wiekszym gronem podjechac na "S" np. w czwartek ok 21??? Ostatnio bylo tam chyba z dziesiec hyundai coupe. Ja pewnie znowu bede :027:

podbijaj to i ja podjade moim gruzlikiem

ja muszę znaleźć spokojne miejsce na sprawdzenie V max

Udało sie już osiągnąć bez większego problemu 235 km/h i nadal ciągnął ... teraz ciekaw jestem ile jeszcze da radę :D

Polecam obwodnicę Garwolina. Trochę daleko (~60km od Wawy) ale droga lux, oznaczona jako ekspresowa, dwu jezdniowa, po dwa pasy w każdą stronę, nówka sztuka, bez radarów. Wieczorem bardzo mały ruch. Odcinek co najmniej 10km.

Polecam obwodnicę Garwolina. Trochę daleko (~60km od Wawy) ale droga lux, oznaczona jako ekspresowa, dwu jezdniowa, po dwa pasy w każdą stronę, nówka sztuka, bez radarów. Wieczorem bardzo mały ruch. Odcinek co najmniej 10km.

mi tam pasuje ;) byle nie w drugą stronę

Polecam obwodnicę Garwolina

Każdym wozem jaki mam sprawdzam tam V-maxa - nadaje się :)

No widze że lipa, jakoś mało chętnych na spota proponowanego przeze mnie, ale cóż....

• 2 tygodnie później...

Witam! Będzie w końcu jakiś spot, nie seryjnych wozów, bo ten topic jakoś martwo siedzi na NPT?

Gość junioor

Ja się piszę na taka imprezę ale po weekendzie

No i nie później niż do końca lipca bo Ojczyzna sobie o mnie przypomniała i potem idę na 9-miesięczny "urlop" i będę raczej trudno osiągalny :/ :kosci:

Ogólnie na 99,99% od poniedziałku przez najbliższe 3 tygodnie wieczorami lub w weekendy właściwie całe będę osiągalny więc czekam na propozycje. :one: