Gość ROKI Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Ojczyzna sobie o mnie przypomniała i potem idę na 9-miesięczny "urlop" a niech strace, dobra zgadzam sie, zaopiekowac Twoja P10 VE :diabel2: na okres Twojego "urlopu" Jakby co to ja tez bym sie pisal na takiego spota, ostatnio bylem na takim z Suzuki Swift GTi i bylo bardzo fajnie Moze na placu bankowym w czwartek 29.05 o 21:00 ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Witam! Będzie w końcu jakiś spot, nie seryjnych wozów, bo ten topic jakoś martwo siedzi na NPT? a co ty tam masz takiego nieseryjnego? nakladke chromowana na wydechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Witam! Będzie w końcu jakiś spot, nie seryjnych wozów, bo ten topic jakoś martwo siedzi na NPT? a co ty tam masz takiego nieseryjnego? nakladke chromowana na wydechu? no nie do końca cwaniaczku "nie seryjnych" to była przenośnia, może ci doprecyzuje aut które różnia się od seryjnych. Nie bądź mundry-złośliwy, a jak nie wiesz jakie zmiany sa w moim aucie, to tym bardziej. :fuckyou2: Poza tym w tytule jest wyraźnie:DŁUBNIETYCH NISSANÓW więc gościu nie rozumie twojej aluzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Witam! Będzie w końcu jakiś spot, nie seryjnych wozów, bo ten topic jakoś martwo siedzi na NPT? a co ty tam masz takiego nieseryjnego? nakladke chromowana na wydechu? no nie do końca cwaniaczku "nie seryjnych" to była przenośnia, może ci doprecyzuje aut które różnia się od seryjnych. Nie bądź mundry-złośliwy, a jak nie wiesz jakie zmiany sa w moim aucie, to tym bardziej. :fuckyou2: Poza tym w tytule jest wyraźnie:DŁUBNIETYCH NISSANÓW więc gościu nie rozumie twojej aluzji. czego gosciu nie rozumie? polskiego nie umi? 2 razy topic poprawiales, tak sie napociles i tak glupota wyjszla ps. daj do projektow to twoje cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Witam! Będzie w końcu jakiś spot' date=' nie seryjnych wozów' date=' bo ten topic jakoś martwo siedzi na NPT?[/quote''] a co ty tam masz takiego nieseryjnego? nakladke chromowana na wydechu? no nie do końca cwaniaczku "nie seryjnych" to była przenośnia' date=' może ci doprecyzuje aut które różnia się od seryjnych. Nie bądź mundry-złośliwy, a jak nie wiesz jakie zmiany sa w moim aucie, to tym bardziej. :fuckyou2: Poza tym w tytule jest wyraźnie:[b']DŁUBNIETYCH NISSANÓW[/b] więc gościu nie rozumie twojej aluzji. czego gosciu nie rozumie? polskiego nie umi? 2 razy topic poprawiales, tak sie napociles i tak glupota wyjszla nie będe zniżał się do twojego poziomu, w myśl powiedzenia:"gówno śmierdzi, wiec je omijaj z daleka". Nie mam jakiś wielkich przeróbek, a co mam w opisie jest napisane.Ty złośliwie chcesz coś udowodnić, że sam masz nie wiem co pod maska, tylko komu... ? Polecam psychiatrę pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Witam! Będzie w końcu jakiś spot, nie seryjnych wozów, bo ten topic jakoś martwo siedzi na NPT? a co ty tam masz takiego nieseryjnego? nakladke chromowana na wydechu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 :diabel2: ustawcie się na kreskę to rozwiążecie to po męsku a co do tego topicu to dzisiaj z Passwordami mogłeś pośmigać jak byś się dobrze rozejrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 :diabel2: ustawcie się na kreskę to rozwiążecie to po męsku a co do tego topicu to dzisiaj z Passwordami mogłeś pośmigać jak byś się dobrze rozejrzał wiesz pracuje więc czasu mało, ale dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Paswordy to same hondy prawie - a to troche taki rywal dla Nissanów ;-) hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 a ja wszystkim radzę zdjąć czasem nogę z gazu a ścigać się na zamkniętych torach/drogach tragedii na naszych drogach nie brakuje po co stwarzać zagrożenie dla siebie i innych uczestników dróg? trochę ogłady życzę i oleju w głowie bo co u niektórych widzę że z tym kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 trochę ogłady życzę i oleju w głowie bo co u niektórych widzę że z tym kiepsko wujek dobra rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 uderz w stół a nożyce się odezwą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość junioor Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 a niech strace, dobra zgadzam sie, zaopiekowac Twoja P10 VE :diabel2: na okres Twojego "urlopu" to zapraszam do DŁUGIEJ kolejki chętnych mógłbym casting urządzić Moze na placu bankowym w czwartek 29.05 o 21:00 ????? mi pasuje malin_f1 napisał/a: trochę ogłady życzę i oleju w głowie bo co u niektórych widzę że z tym kiepsko wujek dobra rada tu popieram po części malin f1 bo trochę dziwne konflikty się rodzą Nie mam zamiaru np sprawdzania V max na Al Jerozolimskich a i do podobnych pomysłów też ręki nie przyłożę. Wszytko co sie robi trzeba robić z głową i myśleć o konsekwencjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 a ja wszystkim radzę zdjąć czasem nogę z gazu a ścigać się na zamkniętych torach/drogach tragedii na naszych drogach nie brakuje po co stwarzać zagrożenie dla siebie i innych uczestników dróg? trochę ogłady życzę i oleju w głowie bo co u niektórych widzę że z tym kiepsko Pozdrowienia dla Malina _F1 którego spotkałem w korku ... w Gdańsku :diabel: Paradoks polega na tym, że żaden z nas nie jechał nissanem :diabel2: a ja usiadłem mu na tyłku .. w korku - pomrygane światełkami, pogadane przez tel i CB - bo przecież wysiąść nie wypada :diabel: :one: Już nie będę mówił kto na obwodnicy 160 jechał z żoną i dzieckiem na pokładzie ja to kulturalnie zgodznie z przepisami i dopiero z przyszłą żoną nie no dobra raz przycisnełem żeby Szymka wyprzedzić :one: a na obwodnicy Elbląga cały czas 220 i meganki policyjnej nie mogłem dojść :/ W drodze powrotnej strzelali do mnie suszarką w tył samochodu jak się oddalałem ale im się nie udało :one: Moze zacznij od siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 cały czas 220 ciekawe co na to jego opony z indeksem "V" bo wątpie żeby honda była seryjnie w "W" albo "Y"-ki ubrana... to dopiero kamikaze :sylwester: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 a ja wszystkim radzę zdjąć czasem nogę z gazu a ścigać się na zamkniętych torach/drogach tragedii na naszych drogach nie brakuje po co stwarzać zagrożenie dla siebie i innych uczestników dróg? trochę ogłady życzę i oleju w głowie bo co u niektórych widzę że z tym kiepsko Pozdrowienia dla Malina _F1 którego spotkałem w korku ... w Gdańsku :diabel: Paradoks polega na tym, że żaden z nas nie jechał nissanem :diabel2: a ja usiadłem mu na tyłku .. w korku - pomrygane światełkami, pogadane przez tel i CB - bo przecież wysiąść nie wypada :diabel: :one: Już nie będę mówił kto na obwodnicy 160 jechał z żoną i dzieckiem na pokładzie ja to kulturalnie zgodznie z przepisami i dopiero z przyszłą żoną nie no dobra raz przycisnełem żeby Szymka wyprzedzić :one: a na obwodnicy Elbląga cały czas 220 i meganki policyjnej nie mogłem dojść :/ W drodze powrotnej strzelali do mnie suszarką w tył samochodu jak się oddalałem ale im się nie udało :one: Moze zacznij od siebie... No własnie jakbyś był bystrzak to byś wywnioskował że to żarty Pozatym sugeruję przjazd obwodnicą Elbląga tam jest pusto, szeroko i bardzo bezpiecznie jak na polskie warunki i naprawdę można przycisnąć jak się chce i nijak to się ma do wściekania bokami po mieście [ Dodano: Pon 26 Maj, 2008 08:02 ] cały czas 220 ciekawe co na to jego opony z indeksem "V" bo wątpie żeby honda była seryjnie w "W" albo "Y"-ki ubrana... to dopiero kamikaze :sylwester: Drugi bystrzak nie wie że V jest do 240km/h :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Przypominam, że temat dotyczy spotów. Koniec OT Jeżeli powyższe hasło nie zostanie przyswojone to kolejność została wyszczególniona poniżej. Cięcia -> warny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 wiem jak indeksowane są opony ale czy to oznacza że na oponach z indeksem do 240km/h można jechać "cały czas" ze stałą prędkością 220 km/h :027: bo jeśli tak uważasz to jesteś w błędzie... ja na V-kach nie odważyłbym się ... mi nowa "V" a dokładnie TOYO F600 195/50/15 kiedyś w corolli wybuchła sama z siebie przy 190 km/h i powiem że nie było mi wesoło przez moment :kosci: kiedy spot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 a ja wszystkim radzę zdjąć czasem nogę z gazu a ścigać się na zamkniętych torach/drogach tragedii na naszych drogach nie brakuje po co stwarzać zagrożenie dla siebie i innych uczestników dróg? trochę ogłady życzę i oleju w głowie bo co u niektórych widzę że z tym kiepsko Pozdrowienia dla Malina _F1 którego spotkałem w korku ... w Gdańsku :diabel: Paradoks polega na tym, że żaden z nas nie jechał nissanem :diabel2: a ja usiadłem mu na tyłku .. w korku - pomrygane światełkami, pogadane przez tel i CB - bo przecież wysiąść nie wypada :diabel: :one: Już nie będę mówił kto na obwodnicy 160 jechał z żoną i dzieckiem na pokładzie ja to kulturalnie zgodznie z przepisami i dopiero z przyszłą żoną nie no dobra raz przycisnełem żeby Szymka wyprzedzić :one: a na obwodnicy Elbląga cały czas 220 i meganki policyjnej nie mogłem dojść :/ W drodze powrotnej strzelali do mnie suszarką w tył samochodu jak się oddalałem ale im się nie udało :one: Moze zacznij od siebie... No własnie jakbyś był bystrzak to byś wywnioskował że to żarty Pozatym sugeruję przjazd obwodnicą Elbląga tam jest pusto, szeroko i bardzo bezpiecznie jak na polskie warunki i naprawdę można przycisnąć jak się chce i nijak to się ma do wściekania bokami po mieście [ Dodano: Pon 26 Maj, 2008 08:02 ] cały czas 220 ciekawe co na to jego opony z indeksem "V" bo wątpie żeby honda była seryjnie w "W" albo "Y"-ki ubrana... to dopiero kamikaze :sylwester: Drugi bystrzak nie wie że V jest do 240km/h :one: Wszystkie Twoje teksty traktuje jako zarty...najpierw wytykasz palcami innymi, a sam robisz wieksze glupoty. BTW: Wpadnij na spot pogadamy, pokazesz swoja niesamowita Honde, ktora sie tak ciagle chwalisz...w niedziele mamy zamiar spotkac sie na pl. Bankowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Gdzie się chwalę? gdzie robię większe głupoty? To ża kiedyś po zakupie założyłem topic żeby pokazać swój nowy nabytek to jest chwalenie? to że w podpisie widnieją jakieś cyferki to tylko głupi wynik z hamowni i pomiarów G techem tak just for fun i sprawdzenia serii BTW Nie muszę nikomu nic udowadniać wyrosłem już z tego i tego wam wszystkim życzę Myślę że na tym możnemy zakończyć wymianę zdań chyba że ktoś ma jeszcze coś ważnego do dopowiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Panowie dajcie juz spokój, przecież wszystkim nam chodzi o to by sie czegoś nauczyć, podpatrzeć lub pochwalic, od innych i przed innymi. Pozdrawiam i nie ma co sie kłócić lepiej sie co jakis czas spotkać i wtedy sie poniewierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 A ja sugeruję zrobić spota u mnie pod garażem, pogadać się poziomować i sprawdzić miedzy sobą na dobrej nawierzchni W sunnym jeszcze mam tylko tylne amorki do wymiany i pompa paliwa - wówczas będę gotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 A ja sugeruję zrobić spota u mnie pod garażem, pogadać się poziomować i sprawdzić miedzy sobą na dobrej nawierzchni W sunnym jeszcze mam tylko tylne amorki do wymiany i pompa paliwa - wówczas będę gotów SIEF ja jestem za ciekawe jak reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 na grochów blisko... też jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Jak dam rade to tez bym przyjechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi