Gość junioor Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Popieram pomysł Coobcia Tylko kiedy bo muszę najpierw zrobić porządek z tym co wlałem przez pomyłkę do baku tzn PB 95 Teraz mam muła który słabo ciągnie spalanie skoczyło drastycznie i jak tylko mocniej go chcę cisnąć pojawia się spalanie stukowe - klekocze jakbym dieslem jeździł :/ Niby tylko przez chwile bo potem czujnik to wychwytuje i komputer cofa zapłon ale ... Dlatego jeżdżę wolno ostrożnie z gazem i jak najmniej kilometrów Chyba wyssam to co jest w baku i zaleję V-Power dla równowagi :diabel2: No i sie okazuje że jednak ten weekend również muszę wybyć z Warszawy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Jak dam rade to tez bym przyjechal Jak hamowanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Teraz V-power niemal w tej samej cenie co zwykła 98 więc wybór wydaje się być oczywisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Teraz V-power niemal w tej samej cenie co zwykła 98 więc wybór wydaje się być oczywisty koło mnie na ul Marsa kosztuje 5,19 zł :027: ale auto pali mi tej wachy litr mniej niż BP98 a lepiej idzie do tego.. więcy bilans jest korzystny... dowiedziałem sie też dlaczego aż tyle kosztuje ... "bo teraz paliwo bedzie przychodzić z Niemiec i oni narzucają z góry cenę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Panowie. Panowie co do tych "super paliw" wielokrotnie czytałem na ich temat różnorakie testy, spalanie może się zmniejszy, ale moc-zwiększy? nieprzesdzajmy . Na pewno jest to paliwo "czyste", a różnice w stosunku do pb98, lub pb95 są znikome. Porównanie: to tak jakby kupić na allegro końcowy "wydech" :zdziw: super sport uniwersalny, założyć go i oczekiwać "cudów"! Co do jakosci paliw, są one "chrzczone" i nie ważne skad, nie ważne jak i tak będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 strach lac słabą wachę do mojej :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 strach lac słabą wachę do mojej :kosci: Grunt aby miała min. 98 okt. bo co do jakości różnie bywa. Ja ufam tylko Shell i Statoil, reszte omijam choćby "żyd" się świecił od 80 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Panowie pozwolą, że dołącze do dłubniętych nysek. Paliwko V-power naprawdę działa przy przyspieszonym zapłonie.Sprawdzałem jeszcze na DE/DEH. Z niecierpliwością czekam na jakiegoś dłubniętego spota. Spróbujmy się dogadać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Panowie pozwolą, że dołącze do dłubniętych nysek.Paliwko V-power naprawdę działa przy przyspieszonym zapłonie. Z niecierpliwością czekam na jakiegoś dłubniętego spota. Spróbujmy się dogadać na PW. Proponuje aby COOBCIO zasugerował termin, bo to u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Jak dam rade to tez bym przyjechal Jak hamowanko? lepiej nie pytaj :028: cos jest nie tak :zly: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Jak dam rade to tez bym przyjechal Jak hamowanko? lepiej nie pytaj :028: cos jest nie tak :zly: nie masz wykresu, czy go "gdzies" już wrzuciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 czuc ze nie ma sily KLIKAC :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 No wczoraj u mnie był taki mini spocik ale plotkarsko-pomocnikowy 2 X N14 z SR20VE, GTi-R i Małego szara dama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość junioor Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 No niestety ja przybyć nie mogłem :/ Może uda się coś niebawem ponownie zorganizować zwłaszcza że niebawem będzie już 5 Nissanów z VE :one: Najchętniej w tygodniu wieczorkiem lub w sobotę?? ps w końcu udało mi się odchudzić autko tzn wyleciała pełna butla LPG i trochę gratów z bagażnika - różnicę czuć zdecydowanie :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 powtarzam w drugim temacie - może modki mnie nie zabiją Dłubnięte i nie tylko, jutro o 19.00 pod Realem/OBIM/dawniej GEANTEM na Ursynówku-zapraszam :)na przeciwko marketu samochodowego- tam zawsze jest luz macieqq obiecał zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 potwierdzam niech wpada kto może, dojazd łatwy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 o k...wa przejeżdźałem dzisiaj obok ze 3 razy, no ale od przedwczoraj nie sprawdzałem poczty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 jutro znaczyło w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 jutro znaczyło w środę qurwa, jak zwykle nie mogłwm byc czekam na info nastepnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 to żeś się spóźnił ciutkę... dokładnie 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 P11 SRi=stag 300+ CAI+kol. 4-2-1+zapłon+moje mody,Audio=troche ALPINE i HELIX, oraz porządny "PIEC",wkrótce prezentacja! Dawaj, na co czekasz , żebym dostał zawału przed prezentacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 P11 SRi =stag 300+ CAI+kol. 4-2-1+zapłon+moje mody,Audio=troche ALPINE i HELIX, oraz porządny "PIEC",wkrótce prezentacja! Dawaj, na co czekasz , żebym dostał zawału przed prezentacją To ja generalnie chciałem wasze bryki obejrzeć i coś tam podpatrzeć i poradzić się, bo u mnie dopiero poczatek zabawy :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Nie ma na co patrzeć, co najwyżej na naklejkę VVL na pokrywie Chyba, że spota zrobili byśmy w jakimś ustronnym miejscu i można by się sprawdzić. Np. mój lekki prawie stockowy Sunny GTI vs. cięższa Prima VE :> Na dniach wypieprzam chyba cały tył bo po opróżnieniu bagażnika auto stało się żwawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Na dniach wypieprzam chyba cały tył bo po opróżnieniu bagażnika auto stało się żwawsze. też to przerabiałem, opróżniając bagażnik do gołej blachy na dole masz jakieś 27kg mniej, a to jest już dużo, najlepiej jednak zmniejszać masę tak by jak najmniej było to zauważalne, lekkie kubły itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Na dniach wypieprzam chyba cały tył bo po opróżnieniu bagażnika auto stało się żwawsze. Ja ze swojego też wszytko będę wy***przać jak coś to wpadaj razem będziemy odchudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi