Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spot Posiadaczy dłubniętych Nissanów

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość junioor

Popieram pomysł Coobcia

Tylko kiedy bo muszę najpierw zrobić porządek z tym co wlałem przez pomyłkę do baku tzn PB 95

Teraz mam muła który słabo ciągnie spalanie skoczyło drastycznie i jak tylko mocniej go chcę cisnąć pojawia się spalanie stukowe - klekocze jakbym dieslem jeździł :/ Niby tylko przez chwile bo potem czujnik to wychwytuje i komputer cofa zapłon ale ... Dlatego jeżdżę wolno ostrożnie z gazem i jak najmniej kilometrów

Chyba wyssam to co jest w baku i zaleję V-Power dla równowagi :diabel2:

No i sie okazuje że jednak ten weekend również muszę wybyć z Warszawy :/

Teraz V-power niemal w tej samej cenie co zwykła 98 więc wybór wydaje się być oczywisty :D

Teraz V-power niemal w tej samej cenie co zwykła 98 więc wybór wydaje się być oczywisty :D

koło mnie na ul Marsa kosztuje 5,19 zł :027: ale auto pali mi tej wachy litr mniej niż BP98

a lepiej idzie do tego.. więcy bilans jest korzystny...

dowiedziałem sie też dlaczego aż tyle kosztuje ... "bo teraz paliwo bedzie przychodzić z Niemiec i oni narzucają z góry cenę"

Panowie. Panowie co do tych "super paliw" wielokrotnie czytałem na ich temat różnorakie testy, spalanie może się zmniejszy, ale moc-zwiększy? nieprzesdzajmy ;) . Na pewno jest to paliwo "czyste", a różnice w stosunku do pb98, lub pb95 są znikome. Porównanie: to tak jakby kupić na allegro końcowy "wydech" :zdziw: super sport uniwersalny, założyć go i oczekiwać "cudów"! Co do jakosci paliw, są one "chrzczone" i nie ważne skad, nie ważne jak i tak będą.

strach lac słabą wachę do mojej :kosci:

Grunt aby miała min. 98 okt. bo co do jakości różnie bywa. Ja ufam tylko Shell i Statoil, reszte omijam choćby "żyd" się świecił od 80 km.

Panowie pozwolą, że dołącze do dłubniętych nysek.

Paliwko V-power naprawdę działa przy przyspieszonym

zapłonie.Sprawdzałem jeszcze na DE/DEH. Z niecierpliwością czekam na jakiegoś dłubniętego spota. Spróbujmy się dogadać na PW.

Panowie pozwolą, że dołącze do dłubniętych nysek.

Paliwko V-power naprawdę działa przy przyspieszonym

zapłonie. Z niecierpliwością czekam na jakiegoś dłubniętego spota.

Spróbujmy się dogadać na PW.

Proponuje aby COOBCIO zasugerował termin, bo to u niego.

Jak dam rade to tez bym przyjechal :D

Jak hamowanko?

lepiej nie pytaj :028: cos jest nie tak :zly:

nie masz wykresu, czy go "gdzies" już wrzuciłeś?

No wczoraj u mnie był taki mini spocik ale plotkarsko-pomocnikowy 2 X N14 z SR20VE, GTi-R i Małego szara dama :)

310520081487.jpg

No niestety ja przybyć nie mogłem :/

Może uda się coś niebawem ponownie zorganizować zwłaszcza że niebawem będzie już 5 Nissanów z VE :one:

Najchętniej w tygodniu wieczorkiem lub w sobotę??

ps w końcu udało mi się odchudzić autko tzn wyleciała pełna butla LPG i trochę gratów z bagażnika - różnicę czuć zdecydowanie :diabel2:

powtarzam w drugim temacie - może modki mnie nie zabiją :D

Dłubnięte i nie tylko, jutro o 19.00 pod Realem/OBIM/dawniej GEANTEM

na Ursynówku-zapraszam :)na przeciwko marketu samochodowego- tam zawsze jest luz :D

macieqq obiecał zdjątka :)

• 2 tygodnie później...
P11 SRi

=stag 300+ CAI+kol. 4-2-1+zapłon+moje mody,Audio=troche ALPINE i HELIX, oraz porządny "PIEC",wkrótce prezentacja!

Dawaj, na co czekasz :D , żebym dostał zawału przed prezentacją :D

P11 SRi

=stag 300+ CAI+kol. 4-2-1+zapłon+moje mody,Audio=troche ALPINE i HELIX, oraz porządny "PIEC",wkrótce prezentacja!

Dawaj, na co czekasz :D , żebym dostał zawału przed prezentacją :D

To ja generalnie chciałem wasze bryki obejrzeć i coś tam podpatrzeć i poradzić się, bo u mnie dopiero poczatek zabawy :one:

Nie ma na co patrzeć, co najwyżej na naklejkę VVL na pokrywie :P Chyba, że spota zrobili byśmy w jakimś ustronnym miejscu i można by się sprawdzić. Np. mój lekki prawie stockowy Sunny GTI vs. cięższa Prima VE :> Na dniach wypieprzam chyba cały tył bo po opróżnieniu bagażnika auto stało się żwawsze.

Na dniach wypieprzam chyba cały tył bo po opróżnieniu bagażnika auto stało się żwawsze.

też to przerabiałem, opróżniając bagażnik do gołej blachy na dole masz jakieś 27kg mniej, a to jest już dużo, najlepiej jednak zmniejszać masę tak by jak najmniej było to zauważalne, lekkie kubły itd.

Na dniach wypieprzam chyba cały tył bo po opróżnieniu bagażnika auto stało się żwawsze.

Ja ze swojego też wszytko będę wy***przać jak coś to wpadaj razem będziemy odchudzać :)