Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spot Posiadaczy dłubniętych Nissanów

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepsze były by jakieś pół kubły, lekkie, ładne i z możliwością regulacji ale ich koszt by mnie zniszczył...

Bagażnik już dawno świeci blachą. Pozostało wyrzucić kanapę (o no... ;) ), boczki, słupki głośników i półkę ale auto straci w środku cały urok :/

Drugie wyjście to mody :diabeł:

zabawa to była dzisiaj!, nysek u Coobcia było 8 w

w tym 2 VE !!! Ten wariat wszystko ogarnął !!!!

Takiego spocika nikt się nie spodziewał, chyba że on nas tak umówił

No fakt, wyszlo ze zrobil sie mini-spot i bylo co podziwiac, tylko ze niestety wszytkie byly robione , niestety nie mielismy okazji pojezdzic sobie :-( ale znajdzie sie czas i na to. Hamownia konieczna!!!

P.S. Co do wybebeszania srodka sunnego jestem zupelnym przeciwnikiem tego, wywalac siedzenia polki i okladziny zeby zyskac pare kilo i jakies niezauwazalne polepszania czasow to bez sensu. samochod przestaje sie robic uzytkowy, tylko pusta blacha z dwoma fotelami. Rozumiem kolo zapasowe - z mila checia ale reszte bym zostawil ;-)

to popatrz jak podaje praktycznie nie dłubnięty, wybebeszony 100NX:

-do 100

http://pl.youtube.com/watch?v=Z4yhmtD5XSs

-do 200

http://pl.youtube.com/watch?v=GEIG5fKPnUQ

filmiki z działu NissanKlub.pl Performance 0-60mili i 1/4mili w NPT

zapierd....

wywalac siedzenia polki i okladziny zeby zyskac pare kilo i jakies niezauwazalne polepszania czasow to bez sensu. samochod przestaje sie robic uzytkowy, tylko pusta blacha z dwoma fotelami
Jak masz parę aut to można sobie jedno poświecić i tak na maksa je wybebeszyć, ps. wczoraj widziałem Almerę GRE niesamowicie wybebeszona i w sposób profesjonalny - naprawdę super widok nie wspominając o innych walorach :)

Byłem na wadze elektronicznej, objechałem 2 skupy i waga mojego Sunny to po uśrednieniu 1095kg. Same auto, wersja wyposażeniowa szwedzka (cięższa), paliwo na dolnej kresce, goły bagażnik.

ciekawy wynik do tego przeliczyć ile koni na kilo przypada to też nieźle. Sam sr20 trochę waży :) dobry pomysł z tą wagą, ale ryzyk - jeszcze by się nie wypuścili i by poszedł na żyletki:D

co do wybebeszania jak się nie robi na kajtki ani na ćwiartkę auta to jak dla mnie głupota wyrzucać okładziny, chociaż słyszałem opinię że "lekko otyli" często tak robią bo kilogramy z auta się łatwiej zrzuca :P

Ogólnie, pomiar dla potomnych bo pojawiały sie głosy, że Sunny waży poniżej tony co jest bzdurą. Dosyć ciężkie auto to jest jak na swój rocznik, wielkość i japońskie pochodzenie.

o do wybebeszania jak się nie robi na kajtki ani na ćwiartkę auta to jak dla mnie głupota wyrzucać okładziny, chociaż słyszałem opinię że "lekko otyli" często tak robią bo kilogramy z auta się łatwiej zrzuca :P

Wkładka mięsna całe 86kg żywej wagi. Trzeba nadrabiać pustym bakiem :)

Byłem na wadze elektronicznej, objechałem 2 skupy i waga mojego Sunny to po uśrednieniu 1095kg. Same auto, wersja wyposażeniowa szwedzka (cięższa), paliwo na dolnej kresce, goły bagażnik.

Katalogowo ma 1110kg czyli sporo w porownaniu z prima 1190kg

http://www.autoweek.nl/carbasedata.php?cac...29&cache=no

czyli sporo w porownaniu z prima 1190kg

Moja P10 z na 16" i poł baku wachy + właściciel staci diagnostycznej (ok 90kg) wyszło że waży 1370KG czyli wypadało by że sam wóz jakieś 1270 i to by się zgadzało - weźcie sobie przepchnijcie sunnego GTI a taką primerą 2.0 po ulicy :D

No fakt, wyszlo ze zrobil sie mini-spot i bylo co podziwiac, tylko ze niestety wszytkie byly robione , niestety nie mielismy okazji pojezdzic sobie ;-)

A co nie słyszałeś zmiennych faz jak se pojechałem do Falenicy. Na drugi raz proponuję wymienić się brykami- jak będziemy u Coobcia - i se gwizdnąć Aleją Stanów Zjednoczonych,

jest luźny szybki odcinek i bezpieczne.

i se gwizdnąć Aleją Stanów Zjednoczonych,

jest luźny szybki odcinek i bezpieczne.

i fotoradar też jest :D

fotoradar też jest :D

Spokojnie on nie jest czynny :)

Jakby był to już dawno bym siedział na kursie do prawa jazdy :D

No to dawajcie dziś do mnie pod garaż na 19:30 będzie oczywiście Ja :D a potem YARKO, Rossi, Żabek Subaru impreza GT do zdymania i kto wie kogo nam dośle :)

No było ok, nawet sprawdziłem swoja na G-techu. Z ROKI na pokładzie, robiłem 2 pomiary, na PB-98 8,65, na lpg poniżej 9. W sumie liczyłem na lepsze czasy, ale może to kwestia techniki. W lipcu planuje się hamować, więc okaże się ile jest lub ile zostało. Pozdro dla wszystkich i do nastepnego.

eszi, ze mna na pokladzie, a lekki nie jestem

[ Dodano: Pon 23 Cze, 2008 23:33 ]

rossi20, ja tez bylem, gdybo ktos niezauwazyl, potem jeszcze gdzies bylismy i kumpel złoił 156 2,5 V6, ta swoja A3