mimier Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 ja pierdziu...po obejrzeniu tych trzech fotek powiedziałem sobie, że muszę koniecznie do Was podjechać na taki spocik od tak jako widz, bo jest na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 NIe mam się za bardzo czym chwalić - moje sunny z lekką nadwagą 0-60mph 7,19s i na ćwiarę 15,58 o ile dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 NIe ma się za bardzo czym chwalić - moje sunny z lekką nadwagą 0-60mph 7,19s i na ćwiarę 15,58 o ile dobrze pamiętam. Ale to była dużo cięższa P11 SRi/SR20De.eszi spoko, pokończymy mody i będzie okazja porównać. Czy bryka szopena jest opisana na forum ? Jeżeli nie, to zapraszamy. A tak przy okazji zielona Maximka V6 , chyba A32, poprzedni model, jakoś nie chciała się ścigać z czerwoną na puściutkim Rosole i równo na światełkach. Te zmienne fazy chyba działają na niektórych kierowników denerwująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 No to chwalić się tymi czasami. Jeden jak na razie znamy. Ja nie pocieszony czas gorszy od poprzednich 8,11 przy 3 tylko probach, za to kumpla A3 1,8T ciut ponizej 6sek do 60mil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Eszi, to nie do ciebie aluzja - to tak autorefleksyjnie powiedziałem , że nie mam sie czym chwalić ;-) Szkoda , że musiałem sie tak szybko ewakuować to bym posprawdzał te swoje cyferki w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 za to kumpla A3 1,8T ciut ponizej 6sek do 60mil Seria czy dłubane? Jaka moc bo ostatnio pojechałem Ibizę (~2001r) z takim silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 tomjedrz:Ale to była dużo cięższa P11 SRi/SR20De +Roki na pokładzie i sub w bagazniku, oraz fotelik mojej pociechy, dodam jeszcze że pb 1/2 i lpg prawie pełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 tomjedrz:Ale to była dużo cięższa P11 SRi/SR20De+Roki na pokładzie i sub w bagazniku, oraz fotelik mojej pociechy, dodam jeszcze że pb 1/2 i lpg prawie pełny. No to poczekamy, jak furka będzie goła bez zapasu i w ogóle - pozdrawiam wszystkie P-etki /znowu OT sorki/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 tomjedrz:Ale to była dużo cięższa P11 SRi/SR20De+Roki na pokładzie i sub w bagazniku, oraz fotelik mojej pociechy, dodam jeszcze że pb 1/2 i lpg prawie pełny. No to poczekamy, jak furka będzie goła bez zapasu i w ogóle - pozdrawiam wszystkie P-etki /znowu OT sorki/. Auto jest rodzinne, ma być mocne, ale nie kosztem wygody i użyteczności Kończe OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Seria czy dłubane? Jaka moc bo ostatnio pojechałem Ibizę (~2001r) z takim silnikiem. 180KM quattro seria + eszi na pokladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 To nam się robią kille i porażki w nowym temacie. Może nasz przywódca zrobi z tym porządek i przeniesie do dłubanych. Ogólny temat zamiera. Próbują tylko "nawiedzeni" pod warunkiem, że jest bezpiecznie !!! Na prostej przy lotnisku - dzisiaj 5.15 rano ścigant dzisiaj odpuścił przy 160. Nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość toli Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 za to kumpla A3 1,8T ciut ponizej 6sek do 60mil to ładnie mu to zapitala , one mają 7,4 s do stówki katalogowo , moją A3 robie 7,9s 0-60Mph ale to FWD mieżone mało optymistycznym GT-Tempes , ale napewno starty ma dobre wkońcu to 4X4 sory za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 to ładnie mu to zapitala Ładnie, ładnie. 4 łapy na starcie dają swoje. Tom, mały OT jeszcze nikomu nie zaszkodził. Poplotkować zawsze trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ogolnie dzialo sie cos ciekawego czy tylko bawiliscie sie Gtechem? Scigal sie ktos z Subaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ogolnie dzialo sie cos ciekawego czy tylko bawiliscie sie Gtechem? Scigal sie ktos z Subaru? Tak,ale niestety wszystkich wciągnął, nie można tego tak zostawić! Ja nawet nie próbowałem, ale ktoś powinien mu dupe złoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 trza jakiegoś gtir a podstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 No ruszal z 4 lap , zrobil wydech i chyba cos pokrecil srubka przy turbinie ;-) ale zemsta musi byc , nie podaruje.... gdyby byla dluzsza prosta to potem juz bym go doszedl pewno, ale to zadne tlumaczenie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 jak coobcio skończy silvie to złoi nawet EVO mogę się o 4 litry mobila założyć :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Panowie czekam na gratulacje, równiutko 250 postów było. [ Dodano: Pon 30 Cze, 2008 19:26 ] No ruszal z 4 lap , zrobil wydech i chyba cos pokrecil srubka przy turbinie ;-) ale zemsta musi byc , nie podaruje.... gdyby byla dluzsza prosta to potem juz bym go doszedl pewno, ale to zadne tlumaczenie ;-) Spoko, ogarniemy furmanki jeszcze trochę i będzie git :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam, witam... czy ktos dzisiaj na S sie pisze ? ... bede czerwona okolo 22 z ladniutka s14stka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 No i na co mi przyszło, czerwoną objeżdża xkarol Ale.. na V-Powerze mniej niż 10l na 100 po mieście gittt!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 No i na co mi przyszło, czerwoną objeżdża xkarol Można było się tego spodziewać jak by mój ojciec miał taką furę też bym ją pobierał do "testów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 cholera, ale ja wiem z ... filmków, bo se kręca, ża toto czerwone , z xkarolkiem po prostu za...la jak głupie :/ I co ja mzm zrobić :zly: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 tomjedrz, pedał w podłogę, 1-2 do odciny + szybka zmiana biegu i musi to iść. Wkładka mięsna nie będzie grać aż takiej roli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 wariat , a moje serducho w kłopocie, jak xkarol do 29.00 wróci do domciu: po spalarce oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi