Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spot Posiadaczy dłubniętych Nissanów

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ja pierdziu...po obejrzeniu tych trzech fotek powiedziałem sobie, że muszę koniecznie do Was podjechać na taki spocik od tak jako widz, bo jest na co popatrzeć ;)

NIe mam się za bardzo czym chwalić - moje sunny z lekką nadwagą 0-60mph 7,19s i na ćwiarę 15,58 o ile dobrze pamiętam.

NIe ma się za bardzo czym chwalić - moje sunny z lekką nadwagą 0-60mph 7,19s i na ćwiarę 15,58 o ile dobrze pamiętam.

Ale to była dużo cięższa P11 SRi/SR20De.eszi spoko, pokończymy mody i będzie okazja porównać. Czy bryka szopena jest opisana na forum ? Jeżeli nie, to zapraszamy. A tak przy okazji zielona Maximka V6 , chyba A32, poprzedni model, jakoś nie chciała się ścigać z czerwoną na puściutkim Rosole i równo na światełkach. Te zmienne fazy chyba działają na niektórych kierowników denerwująco.

Eszi, to nie do ciebie aluzja - to tak autorefleksyjnie powiedziałem , że nie mam sie czym chwalić ;-) Szkoda , że musiałem sie tak szybko ewakuować to bym posprawdzał te swoje cyferki w praktyce

za to kumpla A3 1,8T ciut ponizej 6sek do 60mil

Seria czy dłubane? Jaka moc bo ostatnio pojechałem Ibizę (~2001r) z takim silnikiem.

tomjedrz:Ale to była dużo cięższa P11 SRi/SR20De

+Roki na pokładzie i sub w bagazniku, oraz fotelik mojej pociechy, dodam jeszcze że pb 1/2 i lpg prawie pełny.

+Roki na pokładzie i sub w bagazniku, oraz fotelik mojej pociechy, dodam jeszcze że pb 1/2 i lpg prawie pełny.

No to poczekamy, jak furka będzie goła bez zapasu i w ogóle - pozdrawiam wszystkie P-etki /znowu OT sorki/.

No to poczekamy, jak furka będzie goła bez zapasu i w ogóle - pozdrawiam wszystkie P-etki /znowu OT sorki/.

Auto jest rodzinne, ma być mocne, ale nie kosztem wygody i użyteczności Kończe OT

To nam się robią kille i porażki w nowym temacie. Może nasz przywódca zrobi z tym porządek i przeniesie do dłubanych. Ogólny temat zamiera. Próbują tylko "nawiedzeni" pod warunkiem, że jest bezpiecznie !!! Na prostej przy lotnisku - dzisiaj 5.15 rano ścigant dzisiaj odpuścił przy 160. Nie jest źle.

za to kumpla A3 1,8T ciut ponizej 6sek do 60mil

to ładnie mu to zapitala , one mają 7,4 s do stówki katalogowo , moją A3 robie 7,9s 0-60Mph ale to FWD mieżone mało optymistycznym GT-Tempes , ale napewno starty ma dobre wkońcu to 4X4 sory za OT

to ładnie mu to zapitala

Ładnie, ładnie. 4 łapy na starcie dają swoje.

Tom, mały OT jeszcze nikomu nie zaszkodził. Poplotkować zawsze trzeba ;)

Ogolnie dzialo sie cos ciekawego czy tylko bawiliscie sie Gtechem? Scigal sie ktos z Subaru?

Tak,ale niestety wszystkich wciągnął, nie można tego tak zostawić! Ja nawet nie próbowałem, ale ktoś powinien mu dupe złoić.

No ruszal z 4 lap , zrobil wydech i chyba cos pokrecil srubka przy turbinie ;-) ale zemsta musi byc , nie podaruje.... gdyby byla dluzsza prosta to potem juz bym go doszedl pewno, ale to zadne tlumaczenie ;-)

Panowie :) czekam na gratulacje, równiutko 250 postów :D:D:D było.

[ Dodano: Pon 30 Cze, 2008 19:26 ]

No ruszal z 4 lap , zrobil wydech i chyba cos pokrecil srubka przy turbinie ;-) ale zemsta musi byc , nie podaruje.... gdyby byla dluzsza prosta to potem juz bym go doszedl pewno, ale to zadne tlumaczenie ;-)

Spoko, ogarniemy furmanki jeszcze trochę i będzie git :diabel:

No i na co mi przyszło, czerwoną objeżdża xkarol

Ale.. na V-Powerze mniej niż 10l na 100 po mieście :D gittt!!!!

No i na co mi przyszło, czerwoną objeżdża xkarol

Można było się tego spodziewać jak by mój ojciec miał taką furę też bym ją pobierał do "testów" :D

cholera, ale ja wiem z ... filmków, bo se kręca, ża toto czerwone , z xkarolkiem po prostu za...la jak głupie :/ I co ja mzm zrobić :zly:

tomjedrz, pedał w podłogę, 1-2 do odciny + szybka zmiana biegu i musi to iść. Wkładka mięsna nie będzie grać aż takiej roli.

wariat ;) , a moje serducho w kłopocie, jak xkarol do 29.00 ;) wróci do domciu: ;);)

po spalarce oczywiscie :D