Gość johny_fellow Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 No do tego też będzie lepszy MOTUL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fer Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 200zeta(15w50)... Mam takie głupie pytanie, to jest mineralny ? Czy coś mi się myli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 200zeta(15w50)... Mam takie głupie pytanie, to jest mineralny ? Czy coś mi się myli ? pelen syntetyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 200SX Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 No do tego też będzie lepszy MOTUL. Ale mobil też będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 200zeta(15w50)... Mam takie głupie pytanie, to jest mineralny ? Czy coś mi się myli ? pelen syntetyk Też nie To jest półsyntetyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 200zeta(15w50)... Mam takie głupie pytanie, to jest mineralny ? Czy coś mi się myli ? pelen syntetyk Też nie To jest półsyntetyk. jest to pelen syntetyk :!: Link: http://sklep.monster-tuning.pl/product_inf...products_id/613 PS Wiem chlopaki, ze patrzycie na to 15 na poczatku i sie przez to mylicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Myślałem, że innego MOTUL'a używasz. Bo jest też 15W50 MOTUL'a, który jest półsyntetykiem: http://www.rpmotorsport.pl/auta/motul-4100...15w50-p-56.html Ja jeżdżę na tym: http://www.rpmotorsport.pl/auta/motul-6100...w40-p-5686.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Myślałem, że innego MOTUL'a używasz. Bo jest też 15W50 MOTUL'a, który jest półsyntetykiem: http://www.rpmotorsport.pl/auta/motul-4100...15w50-p-56.html only 300V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 only 300V No to już klasa profi Ja tam nie szaleję tak bardzo bo nawet nie ma przy czym... i daltego leję ten, który pokazałem 2 posty wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 only 300V Ty tak nie gadaj bo zanim zalales, trzeba Cie bylo do Motula namawiac bo sie broniles Moim zdaniem gosc zalal dobry olej w sensie parametrow, (powiedz jeszcze czy to polsyntetyk czy syntetyk) jesli idzie o marke poszedlbym w Motula lub cos z tej polki. IMHO 50 i wyzej w tym przypadku to juz za duzo. Ja jezdze na 50 ale gosc praktycznie nic jeszcze nie przegrzebal. Jak se troche pomoduje to wymieni na inny. Za gesto tez nie moze byc, a przeciez 50 i wyzej przeznaczone jest do cholernie wysokich temperatur. Mam tylko nadzieje ze nie wlales tam minerala, bo to juz przegiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 only 300V Ty tak nie gadaj bo zanim zalales, trzeba Cie bylo do Motula namawiac bo sie broniles NIe bronilem sie co do motula tylko czy warto bylo zalewac go tym czym zostal zalany chociaz gdybym nie mial cisnienia na wymiane oleju pare godzin przed Borskiem to pewnie poszedlby taki Motul jak ma Adams Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 No fakt nie broniles sie przed samym motulem, i moze zalany troche okazjonalnie tym 15w50 (bo byl ) sam sie zastanawialem nad troche nizszym przedzialem lepkosci (konkretnie Silkolene 10w50). Ale podkrecisz go jeszcze troche i bedzie ok Ja bym sie bardziej martwil ta dolna wartoscia, bo gorna mysle ze jest ok. Tym bardziej nie palowalbym go na zimnym JA zalałem Motula 15W40 4000 Motion, ale to był minerał Do wolnossaka mineral to inna bajka, ale zimna wartosc troche za wysoka jak na moj gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monia Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 dobra cwaniaczki, bo nic juz z tego nie wiem....co mam nalać? mam tylko nadzieję, że ktoś wcześniej nie zalał minerała :zdziw: poproszę o dobry półsyntetyk ;-) bo tak chyba będzie najbezpieczniej....pozdro zimoki ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 dobra cwaniaczki, bo nic juz z tego nie wiem....co mam nalać? mam tylko nadzieję, że ktoś wcześniej nie zalał minerała :zdziw: poproszę o dobry półsyntetyk ;-) bo tak chyba będzie najbezpieczniej....pozdro zimoki ;-)tez taki mialem dylemat co wlac(jezdzil na polsyntetyku Mobila :/) , chlopaki przekonali mnie do zalania Motula pelen syntetyk 300V i jest dobrze PS Dopiero teraz olej wymieniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monia Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 z pół mam przejśc na pełny syntetyk? kurna, nie mogę znaleźć kartki pod maską...ale chyba kolo mówił o półsyntetyku....a Castrol 10W60 to kapa? ps. no teraz wymieniam, zrobiłam dopiero jakieś 5 tys ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monia Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 ale którego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monia Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 no właśnie, bo chciałabym dodać, że mam przebieg 242 tys. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monia Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 tak też właśnie myślałam ;-) senkjuuuuu bardzo ;-) lecę zamawiać ;-) będziesz dziś na spocie śląskim? hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Motul 6100 Synegrie+ 10W-40 5L cena 119zl Ja ten zalewam do mojej Setki Jest naprawdę dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szadi Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 ONLY MOTUL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi